Keystone logo
Ouachita Baptist University BS ENGINEERING PHYSICS
Ouachita Baptist University

BS ENGINEERING PHYSICS

Arkadelphia, USA

Request duration

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Vår ingeniørfysikkgrad er spesielt designet for å forberede studentene grundig på en teknisk karriere i industrien, kanskje som ingeniører, analytikere eller konsulenter. Vi forbereder studentene ved å utvikle deres kritiske tenkning og problemløsende ferdigheter i klasserommet og gjennom forskningsmuligheter på eller utenfor campus. Vi streber etter fortreffelighet i og ut av klasserommet, slik at hovedfagene våre kan oppnå noen av deres langsiktige karrieredrømmer.

"Engineering" betyr bokstavelig talt "å få ting til å skje." I en veldig grunnleggende forstand er ingeniørfag praktisk anvendelse av naturfag og matematikk for å løse problemer. Tradisjonelt handler ingeniørfag om infrastruktur. Ingeniører var kjent for å lage broer og kjøretøy som fikk oss fra et sted til et annet mer effektivt.

I dagens verden er ingeniørfag anerkjent som en disiplin som også skaper teknologi og produkter som hjelper oss med å gjøre livene våre enklere. Nesten alle aspekter av livene våre har på en eller annen måte blitt påvirket av ingeniører - produktene som ble opprettet i fabrikker, bygningene vi bor i; vannet vi drikker; datamaskinene vi surfer på nettet på; medisinske tjenester og teknologier vi stoler på; apparater og kjøretøy. Det er ingen grenser for hva ingeniører kan gjøre.

I følge American Physical Society uteksamineres 60% av fysikkfagene og får arbeid i noen ingeniørstillinger. Fysikkstudenter lager ofte bedre ingeniører fordi de er mer matematisk opplært og har en bredere kritisk tenkning og problemløsende ferdigheter for å møte utfordringene i et stadig skiftende teknologilandskap.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Bachelor of Science i fotonisk vitenskap og ingeniørfag
    • Orlando, USA
  • Bachelor of Arts in Physics
    • Hanover, USA
  • BSc (honours) i fysikk
    • Online United Kingdom