Keystone logo
Palestine Polytechnic University

Palestine Polytechnic University

Palestine Polytechnic University

Introduksjon

Velkommen til Palestina Polytechnic University (PPU)

Palestina Polytechnic University (PPU) har vært vitne til kvantesprang i en kort tre tiår tid hvor det hadde blitt utviklet fra et fellesskap college med noen spredte bygninger og begrensede programmer til en full entreprenør universitet med flere høyskoler som tilbyr graduate og undergraduate-programmer. Universitetets diversifiserte akademiske programmer var ikke bare skreddersydd svarer til samfunnets behov, men de har også blitt utviklet kvalitativt å konkurrere i nasjonale og regionale dimensjoner. Utvikling av nivået på forskning og sosiale tjenester som tilbys har også vært vitne til store sprang i etableringen av flere tverrfaglige sentre for excellences som besitter kvalitetssertifiserte laboratorier og anlegg som er i stand til å tilby profesjonell standardisert testing og konsulentselskaper til ulike nasjonale utviklings sektorer .

Vi har oppnådd mye, men de fremtidige utfordringene som ligger foran krever at vi videreutvikle våre entreprenør initiativer og innovative løsninger. Slik kreativitet, på den ene side tjener våre fellesskap utviklingssektorenes behov og, på den annen side bidrar i prosessen med kunnskap generasjon som tjener den vitenskapelige utvikling i stor. For å møte fremtidens utfordringer, må vi utvikle interims strategier som opprettholder vår konkurransekraft, og for å støtte ledelsen av universitetet og dets kandidater konkurransedyktighet i det nasjonale og internasjonale arbeidsmarkedet.

Universitetet og fagmiljøer er i hjertet av de fremtidige utfordringer som vi kommer til å møte og utvikle seg. Det er ingen tvil om at disse er betydelige utfordringer gitt kompleksiteten av ustabil politiske og økonomiske forhold. Men vi hadde tidligere kommet betydelig under tilsvarende situasjoner, og vi tror helhjertet at vi vil være i stand til å holde opp våre gode prestasjoner av lagarbeid vi alltid pleide å ta fatt på. Samtidig forventer vi de edle palestinske næringsdrivende å være proaktive i å støtte universitetets programmer og aktiviteter som disse er direkte fokusert på utvikling av vår nasjonale menneskelig kapital og samfunnet.

PPU Mission & Strategic Plan

VISJON:

Mot en vitenskap, teknologi og innovasjon Global University av år 2016.

MISSION:

Å oppgradere kvalifiserte arbeidsstyrker i stand til å gjøre en positiv endring og oppfylle de behov og krav i samfunnet i vitenskapelig, teknologisk og forskningsfelt. Å gi innovative ideer og løsninger. For å styrke rollen til vitenskapelig forskning og utvikling i gjennomføringen av bærekraftig og betydelig nasjonal vekst. For å tiltrekke seg kvalifisert og rangert menneskelige ressurser. Å reformere universitetsmiljøet og atmosfære.

Hovedmål:

Sikre kvalitet i akademiske programmer. Sikre kvalitet i administrative saker. Oppmuntre til vitenskapelig forskning. Kommunisere effektivt med lokalsamfunnet. Oppnå full økonomisk selv - avhengighet. Styrking universitetet atmosfæren og fritidsaktiviteter.

Steder

  • Hebron

    Wadi al-haria Hebron, Palestine

Spørsmål