Keystone logo
Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Introduksjon

Grunnlagt i 1882, Pacific Union College er en Syvendedags Adventistsamfunnet Christian college med en sterk liberal arts tradisjonen. høgskolen ligger i hjertet av Californias Napa Valley, og tilbyr et fullt akkreditert fireårig program og vektlegger faglig dyktighet, autentisk åndelig erfaring, og service til lokale og globale samfunn.

PUC Mission Statement

Pacific Union College er en Syvendedags Adventistsamfunnet læringsfellesskap tilbyr en utmerket Kristus-sentrert utdanning som forbereder sine studenter for produktive liv av nyttig menneskelig service og kompromissløs personlig integritet.

STUDIER

Skolen har blitt anerkjent som et nasjonalt Liberal Arts College ved US News & World Report siden 2009. Tidligere PUC ble rangert på topp tier av Western Regional Colleges kategori for 17 år på rad. PUC har vært opprettholdt uavbrutt akkreditering av Western Association of skoler og høyskoler Senior College og University Commission (WSCUC) siden 1951. I 2011 WSCUC fornyet PUC full akkreditering gjennom våren 2018. Skolen er også akkreditert av Akkreditering Association of Syvendedags Adventistsamfunnet skoler, høyskoler og universiteter. Høgskolen har over 90 heltids professorer og tilbyr over 70 grader og programmer, inkludert førsteamanuensis, bachelor- og mastergrader. En 13: 1 student-til-lærer ratio gir et utmerket nivå av faglig støtte og veiledning. PUC seniorer scorer godt over landsgjennomsnittet i Major Felt tester (MFTs), med 95-persentilen rangeringen eller over for avdelingene i matematikk og psykologi i 2015. PUC har en lang tradisjon for høy aksept priser til lege og tannlege skoler og høyere programmer. Alumni har deltatt Loma Linda University, UC Davis School of Law, UCLA, Yale og andre prestisjetunge institusjoner. Fakultetet har Fulbright Forskere og National Science Foundation stipend vinnerne.

Tro og service

Dusinvis av daglige bibelstudier, bønnegrupper, og tilbe muligheter foregår på tvers av campus. Studentene deltar i over 20 samfunnet oppsøkende programmer for å betjene lokale naboer og de som er i nød over hele verden. The on-campus PUC kirke fylles opp flere ganger i løpet av uken som campus familien samler sammen for å tilbe. Tro og læring er integrert i klasserommet, hvor kristne professorer gi næring til studenter på deres faglige og åndelige reiser. PUC har sendt over 1300 student misjonærer til tjeneste i land, inkludert Chile, Den tsjekkiske republikk, Kasakhstan, Kenya, Marshalløyene og Sør-Korea. Skoleturer er ideelle ganger for å tjene for studenter som deltar i langsiktige prosjekter i Nicaragua, Fiji, Brasil og Arizona.

Beliggenhet

PUC er Napa Valley bare fire-årig høyskole. Destinasjonen campus ligger 70 miles nord for San Francisco og 60 miles øst for Stillehavet. Universitetsområdet ble anerkjent som den vakreste college i nasjonen av Newsweek magazine. Skolen opprettholder over 30 miles av tur-og sykkelstier. The Albion Retreat and Learning Center, PUC campus på Mendocino Coast, fungerer som en base for klasser og retreat. PUC Northern California beliggenhet gir enkel tilgang til rekreasjon og underholdning i San Francisco Bay Area, Sacramento Valley, Lake Tahoe, og utover.

Vår historie

Den PUC Historien begynner med Syvendedags Adventistsamfunnet, som lenge har hatt et sterkt engasjement for utdanning. På slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet, kirken etablerte skoler og høyskoler i nærheten store befolkningssentre over hele Nord-Amerika.

I 1874 kirken grunnla sin første college i Battle Creek, Michigan. Et par år senere, den raskt voksende California kirken begynte å lete etter en god plassering for en skole i Nord-California.

Femten miles nord for Santa Rosa, i vingårdene i Healdsburg, de fant ideell eiendom og kjøpt en imponerende, fullt møblert murstein struktur like ved Ada hovedgate. Ada Academy åpnet det 11. april 1882 med to lærere og tjueseks studenter. I 1899, for å reflektere den voksende pensum, skolens navn ble endret til Ada College. I 1906 ble det Pacific Union College.

I 1909, kirken kjøpte Angwin Resort i fjellene over St. Helena. De kjøpte landet og dets bygninger for $ 60.000, og PUC ble viet i sin nåværende Angwin område på 29 september 1909. Anleggets hotellet, bowlingbaner, og hytter ble sovesaler, klasserom og lærere hjem. Studenter og lærere jobbet sammen bygge andre strukturer, ofte ved hjelp av tømmer høstet fra College eiendommen.

Over tid, så campus endringer og eventyrene til en voksende landet. Endringer i fasiliteter og programmer reflektert endringer i kultur og utvikling, blant annet kommer og går av et meieri, en kyllingfarm, og slike kurs som smed og heimkunnskap. Med tiden høgskolen lagt kroppsøving majors, luftfart og film og tv-programmer, og andre moderne fagfelt. Skolen har alltid hatt sterk utdanning, religion og vitenskap programmer, med særlig fokus og suksess i pre-medisinske kurs.

PUC var den første skolen for å møte livssyns styret i Regents 'standarder for college akkreditering, i 1932. I 1933 PUC ble akkreditert av Northwest Association of videregående og høyere skoler, en annen først for Adventist høgskoler. Akkreditering av Western Association of skoler og høyskoler kom i 1951.

En av PUC store bidrag til Adventist systemet var innføringen av masterstudier i 1934 med etableringen av en meget vellykket sommerprogram kalt Advanced bibelskole. Etter 1936 sesjon, ble skolen flyttet til Washington, DC, og ble Syvendedags Adventistsamfunnet Theological Seminary.

I dag høgskolens vakre naturomgivelser og California stil fortsetter å ønske hundrevis av studenter hvert år, og tilbyr et fellesskap av lærerik og åndelig autentisitet.

Steder

Steder
 • Angwin

  Pacific Union College One Angwin Ave. Angwin, CA 94508, , Angwin

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Programmer

  Institusjonen tilbyr også:

  Spørsmål