Keystone logo
Purdue University Northwest

Purdue University Northwest

Purdue University Northwest

Introduksjon

Hvorfor PNW

PNW sitter mellom Chicagos skyskrapere og Lake Michigans sandstrender. Variert, hardtarbeidende og nyskapende, vi er der akademisk dyktighet møter erfaring fra den virkelige verden. På PNW kommer studenter fra nabohuset og studenter fra halvveis over hele verden sammen for å lære, vokse og koble sammen.

Om PNW

Talentfulle og drevne studenter kommer til PNW klare til å lære og jobbe hardt. De trives i vårt fleksible, mangfoldige, studentsentrerte utdanningsmiljø. De uteksamineres klare til å lykkes i sine lokalsamfunn, regionen og verden.

Purdue University Northwest (PNW) er et fremste storbyuniversitet dedikert til å styrke transformasjonsendring hos studentene våre og i samfunnet vårt. Vi tilbyr to campus som betjener omtrent 8 800 studenter og hovedfagsstudenter. Hos PNW verdsetter vi akademisk dyktighet, støtter vekst og feirer mangfold.

Utdanning av høy kvalitet for den virkelige verden

PNWs fem høgskoler tilbyr mer enn 70 studieområder for studenter og hovedfagsstudenter. Vi er akkreditert av Higher Learning Commission, og vi er konsekvent anerkjent blant de beste regionale universitetene i US News & World Report Best Colleges-rangeringer.

Vår vekt på forskning og anvendte læringsmuligheter betyr at studentene våre uteksamineres klare for neste fase av livet.

Vårt oppdrag

Purdue University Northwest forvandler studentenes liv og storbyregionen vår gjennom et mangfoldig campus forpliktet til innovativ utdanning, anvendt forskning og samfunnsengasjement.

Regional styrke, global rekkevidde

Samfunnet vårt er fullt av kontraster: by og land, industri og natur, veletablert historie og fremtidsrettet innovasjon. Våre målbevisste studenter - hvorav mange er de første i familiene deres som går på college - får mest mulig ut av dette rike utvalget av ressurser. Vår Hammond-campus ligger bare 48 km fra Chicago og avdelingscampus i Westville ligger bare 24 km fra Indiana Dunes nasjonalpark. Vår påvirkning strekker seg også langt utenfor regionen. Studenter fra 30 stater og 38 land går for tiden på PNW, tar det de lærer her og bruker det over hele verden.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Hammond

  169th Street,2200, 46323, Hammond

  • Westville

   U.S. 421,1401, 46391, Westville

   Spørsmål