Keystone logo
Queen's University of Belfast - Medical Faculty BSc i farmasøytisk bioteknologi
Queen's University of Belfast - Medical Faculty

BSc i farmasøytisk bioteknologi

Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

3 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4 710 / per semester

På universitetsområdet

Introduksjon

Den farmasøytiske industrien i Storbritannia har større innvirkning på den britiske økonomien enn noen annen høyteknologisk industri. Med 73 000 ansatte, hvorav rundt 27 000 er direkte involvert i forskning og utvikling (FoU), tilbyr den farmasøytiske industrien kandidater en sjanse til å spille en viktig rolle i utviklingen av nye medisiner med arbeidsmuligheter som eksisterer i alle stadier av legemiddelutviklingsprosessen. BSc i farmasøytisk bioteknologi (Sandwich)-graden er designet for å skape studenter som er neste generasjon farmasøytiske forskere, i stand til å jobbe i alle stadier av legemiddelutviklingsprosessen som en del av et tverrfaglig forskningsteam.

Farmasøytiske bioteknologiske grader høydepunkter

School of Pharmacy ved Queen's University Belfast er konsekvent rangert som en av de beste britiske farmasøytene av Times Good University Guide, og vi er anerkjent for vår fremragende undervisning og vårt internasjonale rykte innen forskning.

Globale muligheter

School of Pharmacy har verdensledende akademikere som er fullt engasjert med ledende industrielle partnere som takler globale helseproblemer. Dette programmet gir nyutdannede en mulighet til å være involvert på tvers av en rekke disipliner innen utvikling av medikamentprodukter og teknologiplattformer.

Industri Lenker

Akademikere som underviser i våre BSc-studier er ledende fageksperter og jobber med store multinasjonale farmasøytiske selskaper. Disse inkluderer GSK, Eli Lilly, Teva, Astra Zeneca, Reckitt Benckiser, Almac, Capsugel og mange andre.

World Class Fasiliteter

McClay Research Center for Pharmaceutical Sciences tilbyr omfattende moderne fasiliteter for forskning, støttet av velutstyrt farmasøytisk ingeniørfag, analytisk, molekylærbiologi, avansert mikroskopi, vevskultur og mikrobiologilaboratorier.

Internasjonalt anerkjente eksperter

BSc-gradene i farmasøytisk bioteknologi undervises av verdensledende akademikere. Forskning innen skolen er både grunnleggende og anvendt og støttes av et bredt spekter av finansiører, inkludert offentlige, veldedige og multinasjonale industrikilder.

Studentopplevelse

School of Pharmacy ved Queen's er konsekvent rangert som en av de beste farmasiskolene i Storbritannia, rangert som farmasiskolen nummer én i henhold til Times and Sunday Times Good University Guide 2016, 2017 Complete University Guide, og Guardian University League Tables 2018. Dette reflekterer vår forpliktelse til å levere læringsopplevelse av høyeste kvalitet, og vi er anerkjent for vår dyktighet i undervisning og vårt internasjonale rykte innen forskning.

Opptak

Stipend og finansiering

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål