Keystone logo
Queensland University of Technology

Queensland University of Technology

Queensland University of Technology

Introduksjon

QUT er et ungt universitet med et globalt syn. Vi er ambisiøse og klare til å ta fatt på nye utfordringer med et fremtidsfokusert driv. Vi streber etter å koble studentene våre med den virkelige verden gjennom praktisk praktisk læring som forbereder nyutdannede for morgendagens og fremtidens karrierer.

Å studere ved QUT tilbyr deg en utdanning i verdensklasse i hjertet av Brisbane, en innbydende, moderne og flerkulturell by. Brisbane er Australias tredje største by og kjent for sine livlige urbane områder, friluftsliv, vennlige lokalbefolkningen og naturattraksjoner. Medmer enn 50000studenter, inkludert internasjonale studenter fra mer enn 119 land, vil du føle deg hjemme.

QUTs bachelor- og postgraduate studiealternativer inkluderer:

Hva gjør QUT til universitetet for den virkelige verden?

Kurs i den virkelige verden

Kursene våre forbereder deg til å oppgradere i den virkelige verden med ferdighetene du trenger for å finne en karriere i Australia og i utlandet. Dukan velge mellom mer enn 100 virkelige kurs og gjøre lidenskapen din til en givende karriere.

Bransjeforbindelser

Vi tror på å skape muligheter for kobling mellom våre studenter og bransjearbeidsgivere gjennom integrerte plasseringer, praksisplasser og samarbeidsprosjekter i den virkelige verden. Våre vitenskapelige ansatte rådfører seg i industrien og jobber med industriprosjekter som ofte involverer studenter.

Innovasjon og entreprenørskap

Ferdighetene du trenger for å tenke kreativt med fokus på fremtiden er integrert i vår undervisningspraksis. Dedikerte rom er tilgjengelige for å hjelpe gründerne våre med å finne ressursene, forbindelsene, coachene eller mentorene som trengs for deres gründerreise.

Nyutdannede for fremtiden

En grad fra QUT gjør deg til en ustoppelig kraft klar til å bygge, skape og koble deg inn i fremtiden til morgendagen.

Bærekraft

Vår visjon er en lavkarbon-fremtid. Vi tar sikte på å takle globale utfordringer og oppnå bærekraft gjennom forskning, undervisning, campusdrift og strategiske partnerskap. Bærekraft er integrert i læreplanen vår på tvers av en rekke kurs, inkludert vitenskap, ingeniørfag, mote, arkitektur, næringsliv, jus og byutvikling.

Transdisiplinær og transformativ forskning

Tatak i noen av de største spørsmålene som planeten står overfor ved å utføre tverrfaglig forskning som er relevant for våre lokalsamfunn og verden. QUT tilbyr en beste praksis og transformativt læringsmiljø som gjør det mulig for studentene å fremme forskningsferdighetene sine, oversette dem til bredere arbeidsmiljøer og engasjere seg i industri og innovasjon for å levere virkelige effekter.

Campus funksjoner

plassering

Å studere ved QUT gir deg utdanning i verdensklasse i hjertet av Brisbane , en innbydende, moderne og flerkulturell by. Brisbane er Australias tredje største by og kjent for sine livlige urbane områder, friluftsliv, vennlige lokalbefolkningen og naturattraksjoner. Med mer enn 50 000 studenter, inkludert internasjonale studenter fra mer enn 1 19 land , vil du føle deg som hjemme.

QUT har to livlige campus i indre by: Gardens Point og Kelvin Grove. Du vil være nær all action med kulturelle og kommersielle knutepunkter innen gangavstand fra hver. Du kan enkelt reise mellom hvert campus med vår gratis skyttelbuss som går hvert 15. minutt. Begge campusene tilbyr forestillings- og kunstarenaer, trenings- og medisinske fasiliteter, butikker og matbutikker. Gardens Point-campusen vår grenser til Brisbane Botanic Gardens - det er der navnet kommer fra.

Fantastiske fasiliteter

Du vil ha tilgang til høyteknologiske studie- og samarbeidslæringsrom inkludert workshops og simuleringssentre. Utdanningsområdetvårt tilbyr læringsrom, studiepoder og fellesskapsområder sammenvevd med natur og teknologi. Denne plassen er hjemmet til Sphere – en digital LED-klode hengt opp over to etasjer med en skiftende meny med visuelt innhold. Science and Engineering Center er kjent for The Cube, et av verdens største og mest avanserte interaktive lærings- og digitale rom.

Interessert i sanntids økonomiske data? Vår økonomi og finans Bloomberg Lab gir deg nettopp det, slik at du kan utføre finansiell analyse med faktiske sanntidsdata. Som helsestudent kan du jobbe med ekte pasienter under veiledning av erfarne helsepersonell ved våre helseklinikker og simuleringsrom på campus.

  Opptak

  Det er enkelt å søke på QUT. Bare send inn en søknad om studier gjennom vår søknadsportal. Du vil bli henvist til å opprette en konto, og derfra kan du starte søknadsprosessen.

  Du må inkludere alle støttedokumentene dine, inkludert:

  • Fullføringsbevis for videregående skole, akademiske karakterutskrifter og poster
  • Resultater av engelskkunnskapsprøver
  • Passidentitetsside

  Noen søkere må søke gjennom en agent. En agent kan hjelpe deg med søknaden din, kvalifisering og støttedokumenter og svare på alle spørsmål du måtte ha om å studere ved QUT.

  Stipend og finansiering

  Internasjonalt fortjenestestipend

  Et høyprestasjonsstipend for fremtidige internasjonale bachelor- og doktorgradsstudenter.

  • Dekker 25 prosent av skolepengene for de to første semestrene (ett år) av studiet ved QUT.
  • Tilgjengelig på alle fakulteter.
  • Løpende stipend på 25 prosent per semester for utvalgte emner.

  Du vil automatisk bli vurdert for International Merit Scholarship når du søker på QUT.

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

  Steder

  • Brisbane

   George Street,2, 4000, Brisbane

  • Kelvin Grove

   Kelvin Grove, Australia

   Spørsmål