Keystone logo
RIASA

RIASA

RIASA

Introduksjon

Gå ut på en livsendrende reise på RIASA Soccer Academy

RIASA var det opprinnelige fotballprogrammet som ankom Storbritannia og ga student-idrettsutøvere muligheten til å spille fotball på høyt nivå i 9 måneder av året mens du jobbet mot å tjene en toppklasse dobbelt akkreditert amerikansk / britisk lavere grad eller høyere utdannelse.

Akademiet er nå i sitt 11. driftsår og har sett over 400 student-idrettsutøvere oppgradere med en førsteklasses grad. Noen nyutdannede har gått på å spille profesjonell fotball , andre har brutt seg inn i sportsbransjen, og mange har nettopp tatt alt de lærte og gått inn i en annen bransje sammen - uansett hvilke ambisjoner du har, kan vårt prestisjetunge fotball- og akademiske program hjelpe deg med å oppnå storhet .

RIASA direktør Mark Ellis snakker gjennom RIASA programmet

Mark Ellis spilte profesjonell fotball i over 15 år, etter å ha trukket seg fra spillet han trente i mange forskjellige land, inkludert Europa og USA. Mark har en lidenskap for spillet, og gjennom sin kjærlighet til fotball og å se muligheten til å tilby amerikanske studenter sjansen til å spille elitefotball mens de tjener en RIASA , ble RIASA Soccer academy født.

Trives i et profesjonelt miljø.

Ved å velge RIASA , blir du med på et britisk fotballakademi som konkurrerer med enhver profesjonell fotballklubb som er opprettet. Vi har tilgang til toppmoderne baner, vi bruker FIFA standardutstyr, og du vil kunne spore fremgangen din med våre digitale verktøy som hjelper deg å vokse.

Høyintensitetstrening.

Vi trener i gjennomsnitt fire ganger per uke, i minst to timer. Vi har også jevnlig andre økter på plass som hjelper deg med å utvikle deg videre. Vi tar hver økt seriøst med et klart mål slik at du forstår teorien bak aktiviteten.

Partnerskap som gagner deg.

Vi vil at du skal lykkes på reisen din, og ved å forplikte deg til akademiet vårt kan vi tilby deg verktøyene for å oppnå storhet. Vi har et samarbeid med The Coaching Manual, som er verdens fremste digitale fotballtrenerplattform. Dette partnerskapet vil ta din teoretiske forståelse av spillet til et nytt nivå.

Vi er internasjonale.

Bli med på et internasjonalt fotballprogram. Uansett hvor du kommer fra i verden, hvis du oppfyller de faglige kravene og du vil forbedre fotballen din, kan du søke om å bli med i vår stadig voksende liste over forskjellige studenter.

Det er livsforandrende.

Ved å velge vårt unike fotballprogram investerer du i fremtiden din. Du vil blande deg med likesinnede individer som har samme vilje til å oppnå suksess.

Vi utvikler deg.

Det er intenst på fotballakademiet vårt. Ingenting som er verdt å ha i livet er enkelt, og med dette i tankene er hver treningsøkt drevet med den hensikten å hjelpe deg å komme videre.

Det er helt opp til deg.

Vi setter deg i posisjoner for å trives. Hver kamp, hver treningsøkt og det å være omgitt av andre talentfulle fotballutøvere hjelper deg å vokse. Engasjement og lidenskap er avgjørende for å hjelpe deg med å lykkes på din RIASA reise.

Vi er unike.

Det er ikke nok et fotballakademi som kan tilby et utfordrende fotballprogram og undervisning av høy kvalitet som er tilgjengelig på RIASA . Tjen en førsteklasses grad og nyt øyeblikk som varer livet ut mens du våger å lykkes på akademiet vårt i Leeds.

RIASA","author_url":"","source":""}" />

157966_training-18.jpg

Steder

Steder
  • Leeds

    Leeds Beckett University, Headingley Campus LS6 3QS Leeds, United Kingdom, , Leeds

    Programmer

    Spørsmål