Keystone logo
Riga Technical University

Riga Technical University

Riga Technical University

Introduksjon

Riga Technical University : den anerkjente latviske lederen på den globale grensen for høyere utdanning Riga Technical University (RTU) ble grunnlagt i 1862, og er et veletablert universitet som har en sterk internasjonal profil. Det eldste tekniske universitetet i de baltiske statene, RTU feiret sitt 160-årsjubileum i fjor og har utvidet til ni fakulteter med 61 studieprogrammer på engelsk som tilbyr utdanning i verdensklasse innen mange etterspurte karrierefelt, inkludert informatikk, maskinteknikk, elektronikk og materialvitenskap. Med en påmelding på 14 000, inkludert 4000 internasjonale studenter som representerer mer enn 105 forskjellige land, tilbyr RTU et svært mangfoldig fellesskap til studenter, fakulteter og ansatte.

RTU-fordelen

 • Studer med RTUs fakultet i verdensklasse og dra nytte av dedikerte forskningsmentorer som opererer i skjæringspunktet mellom mennesker, informasjon og teknologi.
 • Rike læringserfaringer som gir en bred teknisk utdanning og dyp fagområdekunnskap.
 • Blomstrende akademisk fellesskap bygget rundt en dynamisk campuskultur.
 • Transformativt læringsmiljø drevet av sosialt engasjement ønske om å forandre verden.
 • Forbedre ditt globale nettverk i Riga, en høyteknologisk arnestedsmetropol med historisk sjarm i småbyene.
 • Fremskynd personlig vekst ved et universitet som verdsetter originalitet, oppfinnsomhet, ærlighet og mot.

I mer enn 160 år har folket på RTU flyttet kunnskapens grenser og våget å drømme. Våre alumni inkluderer nobelprisvinnere, olympiere, presidenter, vitenskapelige pionerer, gründere og ledende forskere. Mye har endret seg siden 1862, men gjennom disse årene har én ting forblitt den samme: RTU-studenter er fantasifulle og innovative, og leder veien til en bedre fremtid. RTU-studenter er klare for det morgendagen trenger. Er du?

Opptak

Steder

 • Riga

  Ķīpsalas iela,6a, 1048, Riga

  Spørsmål