Keystone logo
Rosemont College

Rosemont College

Rosemont College

Introduksjon

Rosemont College er et fellesskap av livslang læring dedikert til faglig dyktighet og fremme glede i jakten på kunnskap. Rosemont College søker å utvikle seg i alle medlemmer av samfunnet åpent og kritisk sinn, evnen til å ta begrunnede moralske avgjørelser, og en følelse av ansvar for å tjene andre i vårt globale samfunn.

Forankret i katolisismen, Rosemont velkommen alle trosretninger og styres av prinsippene om Cornelia Connelly og Society of the Holy Child Jesus for å møte behovene til den tiden.

Rosemont College verdier:

Tillit og respekt for verdighet for hver person; Mangfold med en forpliktelse til å bygge en interkulturell samfunn; Utholdenhet og mot til å fremme rettferdighet med medfølelse; Ta vare på jorden som vårt felles hjem.

The Mission of Rosemont College flyter fra den pedagogiske filosofien av å sponse religiøs menighet som åpnet Rosemont i 1921, Society of the Holy Child Jesus. Denne filosofien er gjennomsyret med intensjonene og pedagogiske prinsipper grunnlegger av Society, Cornelia Connelly. Dette hellige barnets utdanning er en klart definert ennå fleksibel ideell, forankret i kristne verdier og uttrykk, tilpasset læring muligheter som gjør elevene til å svare på livet med glede, iver og medfølelse. Den eneste College i et verdensomspennende nettverk av Holy Child utdanningsinstitusjoner, er Rosemont forankret i Det hellige barnets filosofi som oppfordrer studentene til å møte mangfoldet og endre med tillit til egne gaver og i Gud, som har gjort pakt med den menneskelige familie.

historie

Rosemont College ble grunnlagt i 1921 av Society of the Holy Child Jesus.

Fra institusjonens tidlige dager gjennom dag har SHCJ legger, Cornelia Connelly vært en drivende kraft bak Roselade å utdanne studenter "for å møte behovene til alder", som har vært en integrert del av veksten i College.

Rosemont ligger på 56 dekar i den historiske boligområdet Rosemont, Pennsylvania, 11 miles vest for Philadelphia på forstads Main Line. The College er kjent for sin gode akademiske rykte og sitt fokus på å utvikle den intellektuelle, åndelige og følelsesmessige velvære for hver student.

Over årets Rosemont har utviklet seg til å "møte behovene til alder," ved å utvikle som en høyskole med tre skoler: Undergraduate College og Schools of Graduate og Professional Studies.

  1. mai 2008 vedtok forstanderskapet i Rosemont College en strategisk plan som understreket og utvidet College innmelding, programmer og rykte ved å omfavne co-utdanning, partnerskap, og nettbasert utdanning. I 2009 College åpnet sine dører på lavere nivå for alle interesserte og kvalifiserte kvinner og menn i, samlende høgskolens tre skoler og utvide College misjon om å være en "fellesskap av elever '. Samme år, den Schools of Graduate og Professional fått akkreditering for å tilby fullt online grad programmer fra Middle States Commission on Higher Education Studies.

Rosemont beriker sitt tilbud gjennom et utstrakt samarbeid med mange av sine naboland utdanningsinstitusjoner som Villanova University, Eastern University, Cabrini College, Immaculata universitet, og andre. Rosemont har etablert partnerskap gjennom artikulasjon avtaler med Drexel og Temple universiteter å tilby pre-med, dual-grad og ære programmer.

The College når ut til samfunnet ved å tilby en rekke ikke-kreditt programmer og en unik "Forum" program for kvinner og menn i alle aldre, i tillegg til på campus kunstutstillinger og kulturprogrammer.

Rosemont har ca 8000 levende alumni. De kan finnes i høytstående stillinger i vitenskap og medisin, publisering, politikk, næringsliv, utdanning, jus og kunst. Rosemont er konsekvent rangert av US News and World Report, og har også blitt kåret til John Templeton Foundation Honor Roll og "Character-Building høyskoler" og som en "College of Distinction." Rosemont er en av 218 skoler som heter "The Best Northeastern høgskoler "av The Princeton Review. Rose gir kvinner og menn i alle aldre og bakgrunner med en pedagogisk og åndelig fundament forsøkte å hjelpe dem med å nå sitt ytterste potensial.

Rosemont er forpliktet til å forberede enkeltpersoner for å møte utfordringene i tiden og å opptre ansvarlig og effektivt i et stadig skiftende verden.

Raske fakta

Grunnlagt: 1921 Sted: Suburban. Elleve miles vest for Center City Philadelphia Personlighet: katolsk - Selskapet av Det hellige Jesusbarnet Type: Privat; liberal-arts Total Student Påmelding: 1103 Undergraduate Påmelding: 597 Graduate Påmelding: 506 Lærertetthet: 10: 1 Gjennomsnittlig klassestørrelse: 12 Undergraduate skolepenger og gebyrer 2015-2016 studieår: $ 31,520 Undergraduate skolepenger og gebyrer 2016-2017 studieår: $ 18,500 Kost og losji 2015-2016: Grunnleggende dobbeltrom; inkluderer e-post og Internett-tjeneste: $ 13 400 per år Kost og losji 2016-2017: Grunnleggende dobbeltrom; inkluderer e-post og Internett-tjeneste: $ 11 500 per år School of Graduate Studies Undervisningen 2015-2016 studieår: $ 640 / kreditt time Profesjonshøgskolen Undervisningen 2015-2016 studieår: $ 540 / kreditt time Friidrett Division: NCAA III Menns sport: langrenn, basketball, lacrosse, golf, fotball og tennis Dame sport: langrenn, basketball, lacrosse, fotball, softball, tennis og volleyball Akkreditering: Rosemont er akkreditert av Middle States Commission on Higher Education, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104, 267-284-5000.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Rosemont

    Rosemont College 1400 Montgomery Avenue, 19010, Rosemont

Spørsmål