Keystone logo
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway Bachelor of Applied Science i mat og business management
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Bachelor of Applied Science i mat og business management

0551, Irland

0 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Nylige hensyn til forbrukernes rettigheter, produktansvar, mat standarder og en økende offentlig interesse for helse og ernæring har resultert i kommersielle krav til kandidater som er kompetente i de områdene av Food Studies, Food Science and Technology, matsikkerhet, matkvalitet, Business & Ledelse, matproduksjon Metoder og ernæring. Den B.Appl.Sc i Mat & Business Management er utformet for å oppfylle dette behovet ved å gi næring med multi-dyktige kandidater som kan bistå dem i å konkurrere med suksess i et stadig mer konkurransedyktig og globale markedet. Den B.Appl.Scis en fulltids honours degree program som kombinerer mat og kulinariske ferdigheter, næringsmiddelteknologi, mat produktutvikling og sciencewith business management og markedsføring samtidig som det tilbyr studentene en plassering i tredje år for å bruke sine ferdigheter til arbeidsplassen.

Kurset er rettet mot studenter med en sterk interesse for mat og mat produktutvikling, ernæring og helse og for studenter som er interessert i å utvikle et mangfoldig utvalg av entreprenørskap og forretningssans.

Den B.Appl.Sc i Food and Business Management er et 4 år, Level 8, Honours Degree kurs. År vil 1 studenter studerer en rekke innledende moduler inkludert matlaging, kulinariske ferdigheter og vitenskap som består av praktiske klasser understøttet av teoretiske forelesninger. Flere områder av studien omfatter ernæring, kosthold og helse, finans, markedsføring, Business managementand IKT.

År 2 studenter vil bygge på fundamentet kunnskap av 1. år og vil påta studere i de områdene av Applied kulinariske ferdigheter, kreative mat Design, ernæring, mat vitenskap, økonomi, markedsføring og Business Management.

År 3 studenter vil ytterligere forbedre sin mat og virksomheten kunnskap i de områdene av Food Product innovasjon og utvikling, ernæring og sensorisk analyse av Foods, markedsføring og New Enterprise Development. I tillegg År 3 av programmet omfatter muligheten for en strukturert 20 ukers plassering nasjonalt eller internasjonalt i en rekke næringsmiddelindustrien og næringsmiddelrelaterte organisasjoner.

År 4 studenter læring vil fokusere på sentrale ferdigheter knyttet til Food Quality Management, Food Processing Innovasjon, Strategic Management, Human Resource Management og forskning ferdigheter. Studentene vil også få mattrygghet og kvalitet standard opplæring i HACCP og BRC prinsipper Hva er programmet oppføring kriteriene for internasjonale studenter? • 70% eller høyere i High School Eksamen • En Laboratory Science lagt i finalen High School Undersøkelse (en av fysikk, kjemi, biologi eller tilsvarende). • En score på 6,5 i IELTS eksamen (http://www.ielts.org/ for informasjon om IELTS tester) eller tilsvarende engelsk språk score (Cambridge eller TOEFL) • Utfylt søknadsskjema som inkluderer en egenerklæring (300 ord) • to referanser å støtte programutvalgskriterier utfylt søknadsskjema; gjennomgang av high school-eksamen resultater; bevis på engelsk Score og egenerklæring.

Jobbmuligheter etter endt utdanning • Matproduksjon og innovasjon • Produktutvikling i Food Industries • Kvalitetssikring • Sensorisk analyse • Markedsføring / salg • Tilsyn og ledelse i Næringsmidler • Etablere egen Mat / drikke bedriften • Consultancy & Research

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Bachelor i hjemmekunnskap og ernæringsvitenskap
    • Osnabrück, Tyskland