Keystone logo
Saint Martin’s University

Saint Martin’s University

Saint Martin’s University

Introduksjon

Saint Martin's University i Lacey, Washington, er en av 14 benediktinske høyskoler og universiteter i USA og Canada, og den eneste vest for Rocky Mountains. Vår identitet som et universitet ble grunnlagt i 1895 av munker av den romersk-katolske helgen av St. Benedict, og har sin forankring i vår katolske, benediktinske tradisjon. Saint Martin's er medlem av Independent Colleges of Washington.

Veiledet av prinsippene i den katolske intellektuelle tradisjonen, prøver Saint Martin's University å forene akademisk strenghet og dyktighet med moralsk tanke og samfunnsansvar - høyere utdanning som søker å tjene og fremme fellesskapets beste - høyere utdanning som søker å transformere liv ved å kaste seg med spørsmål av tro, fornuft, tjeneste og fellesskap. Vi kommer sammen, fakultet, ansatte og studenter, for å danne et fellesskap av individer som lærer å leve et meningsfylt liv. Hellige tenker, ber, serverer, leker og lever med hjerte.

Raske fakta

 • Påmelding til grunnutdanning (ca.): 1300
 • Påmelding til grads (ca.): 250
 • Nasjonaliteter representert på campus: 19
 • Trosretninger representert på campus: 20+
 • Første års profil (inn i 2018)
  • Andel katolske studenter: 45%
  • Andel studenter som identifiserer seg som etnisk mangfoldige: 59%
  • Andel studenter som først er i familien som går på college: 35%
  • Andel studenter med behov som får økonomisk støtte eller hjelp: 97%

St. Benedikts orden

Karismene til fellesskap og balanse demonstreres og fremmes på en enkel måte i benediktinsk spiritualitet:

St. Benedict kalte munkene sine inn i et samfunn - et delt liv i bønn, arbeid og studier. Benedict var overbevist om at alt vi trenger å lære om å elske Gud, elske hverandre og elske oss selv - gjøres i sammenheng med fellesskapet. Selv om benediktinersamfunnet er motgift for individualisme, har han alltid ærbødighet for unikhet. Ved design står vi skulder mot skulder med mennesker som faktisk kan være veldig forskjellige fra oss selv - dette blir sett på som et aktivum - ikke til hinder.

Å balansere sinnets liv med ånden og kroppens liv er avgjort benediktin. Rule of St. Benedict skar tydelig ut tid til bønn, arbeid og studier for alle medlemmene i samfunnet. Denne benediktinske balansen gjenspeiles i kjernetemaene vår, tro, fornuft og tjeneste. Hos Saint Martin's prøver vi å pleie og utvikle hele personen gjennom utmerkede og integrerte faglige, åndelige, atletiske og andre samkursulære programmer.

Målet vårt er å studere studenter som har en livslang lidenskap for læring, er dedikert til å utvikle deres åndelige selv, og har en følbar tjeneste for tjeneste som søker å etablere en fredelig og sosialt rettferdig orden i vår verden.

133255_133145_2017_OldMain.jpg

akkreditering

Saint Martin's University er en omfattende institusjon som tilbyr studenter og studenter. Saint Martin's ble opprettet i 1895 og er det pedagogiske apostolatet til Saint Martins Abbey, et benediktinerkloster av den romersk-katolske kirke, hvis medlemmer ber, jobber og bor sammen på universitetets campus.

Saint Martin's University er regionalt akkreditert av Northwest Commission on Colleges and Universities. Akkreditering av en institusjon for høyere utdanning av Northwest Commission on Colleges and Universities indikerer at den oppfyller eller overgår kriteriene for vurdering av institusjonell kvalitet evaluert gjennom en fagfellevurderingsprosess. Et akkreditert høyskole eller universitet er en som har tilgjengelig nødvendige ressurser for å oppnå sine uttalte formål gjennom passende utdanningsprogrammer, gjør det i det vesentlige og gir rimelig bevis for at det vil fortsette å gjøre det i overskuelig fremtid. Institusjonell integritet blir også adressert gjennom akkreditering.

Akkreditering av Northwest Commission on Colleges and Universities er ikke delvis, men gjelder institusjonen som helhet. Som sådan er det ikke en garanti for hvert kurs som tilbys, eller kompetansen til enkeltutdannede. Snarere gir den rimelig sikkerhet for kvaliteten på mulighetene som er tilgjengelige for studenter som går på institusjonen.

Våre bachelor- og maskintekniske programmer er akkreditert av Engineering Accreditation Commission of ABET; våre utdanningsprogrammer er akkreditert av Washington State Board of Education og Council for the Accreditation of Educator Accreditation (CAEP); våre sosialt arbeidsprogrammer er godkjent av Council on Social Work Education (CSWE); vår School of Business er akkreditert av Accreditation Council of Business Schools and Programs (ACBSP); sykepleierprogrammet er medlem av American Association of Colleges of Nursing (AACN); RN til BSN-programmet er godkjent av Washington State Nursing Care Quality Assurance Commission; bachelorstudiet i sykepleie ved Saint Martin's University er akkreditert av Commission on Collegiate Nursing Education.

Universitetet er medlem av American Association of Colleges 'Association of Higher Education, Council for Independent Colleges, Council for the Advancement and Support of Education, Independent Colleges of Washington, National Catholic Education Association, Northwest Association of Private Colleges and Universities, Washington Venner av høyere utdanning, kolleger for tjenestemedlemmer og American Association of Benedictine Colleges and Universities.

Saint Martin's University studieprogrammer er godkjent av Washington State Higher Education Coordinating Board's State Approving Agency (HECB / SAA) for påmelding av personer som er kvalifisert for å få utdannelsesmessige fordeler under tittel 38 og tittel 10. Denne skolen er autorisert i henhold til føderal lov til å registrere ikke-immigrant fremmede studenter.

Saint Martin's University forbeholdt seg retten til å gjøre endringer det anser som nødvendige i prosedyrer, retningslinjer, kalendere, pensum, overordnede akademiske programmer eller hovedfag og kostnader.

133256_133142_2010_SpanglerHall_Residence.jpg

Initiatives

For å imøtekomme de fortsatte behovene i Saint Martins samfunnet, jobber Office of Institutional Advancement hardt for å bringe disse drømmene til live. Gjennom koordinert innsats og samarbeid, er kampanjer utformet rundt initiativene som er lagt fram av vårt styre for å gi Saint-Martins samfunn ressursene som trengs for å fortsette å oppfylle forventningene til studentene våre.

Science Initiative

For å dekke det økende behovet til studenter som søker STEM-grader, blir Saint Martins University med i en nasjonal bevegelse for å øke USAs vitenskaps- og matematikkandidater med vår Science Initiative-kampanje. Washington State har en av de høyeste konsentrasjonene av STEM-jobber i landet, men vi er en av de laveste statene for å produsere disse nyutdannede. Saint Martins nye vitenskapsbygning vil være strategisk plassert ved siden av Cebula Hall og Panowicz Foundry, og skape en STEM-trekant på campus.

Ingeniørinitiativ

Ingeniørinitiativet var en vellykket kampanje for å forbedre fasilitetene til School of Engineering. Gjennomført i 2012 og 2016, huset Cebula Hall og Panowicz Industrial Lab huset Saint Martins ingeniørlaboratorier og har unike samarbeidende arbeidsmiljøer for studenter for å maksimere deres pedagogiske opplevelse.

125-års jubileumsinitiativ

I feiring av Saint Martins universitets 125-årsjubileum, er vi stolte av å kunngjøre et omfattende innsamlingsinitiativ for å hjelpe med å finansiere og støtte de neste 125 årene på Saint Martins. Fra slutten av 2019 skal Saint Martin's University feire med en rekke arrangementer som vil engasjere alumni, støttespillere, nåværende studenter, ansatte og fakultet for å legge til rette for støtte til den omfattende kampanjen.

Ledelse

Vi, fakultetet, personalet, tillitsmennene og administrasjonen ved Saint Martin's University forplikter oss til å gi studentene våre intet mindre enn den aller beste utdannelsen, en som er helhetlig i sin natur og samarbeidsvillig og integrerende i tilnærming.

Saint Martin's University er et inkluderende fellesskap av elever og tenkere, forankret i tradisjon og inspirert til fremgang. Informert av den katolske intellektuelle tradisjonen, prøver Saint Martin's University å forene akademisk strenghet og dyktighet med moralsk tanke og samfunnsansvar: høyere utdanning som søker å tjene og fremme det felles beste. Veiledet av våre benediktinske verdier, omfavner St. Martins idealet om balanse: at utdanning innebærer å utvikle hele personen - sinnet og kroppen, hjertet og sjelen.

Som katolsk og benediktiner har Saint Martins en mulighet og en plikt til å utdanne den neste generasjonen ledere til å være oppmerksomt borgere i verden, som kan vise visdom og medfølelse i tanker og gjennom handling.

Her på Saint Martins elever lærer å gjøre en positiv forskjell i deres liv og i andres liv. I sine studier og aktiviteter utenfor klasserommet, er de bemyndiget til å forfølge en levetid med læring og gjennomføring.

Vi, fakultetet, personalet, bobestyrer og administrasjon ved Saint Martins løfte om å gi studentene våre intet mindre enn den aller beste utdannelsen.

133254_133144_2017_WalkfromResHalls1.jpg

Oppdrag

Saint Martin's University er en katolsk benediktinsk institusjon for høyere utdanning som gir studentene mulighet til å forfølge en levetid med læring og gjennomføring på alle områder av menneskelig anstrengelse. Saint Martins elever lærer å gjøre en positiv forskjell i deres liv og i andres liv gjennom samspillet mellom tro, fornuft og tjeneste. Universitetet ærer både individets hellighet og fellesskapets betydning i den pågående ferden.

Kontekst

Saint Martin's University ble opprettet i 1895, og er det pedagogiske oppdraget til Saint Martins Abbey, et katolsk benediktinerkloster, hvis medlemmer ber, jobber og bor sammen på universitetsområdet. Den fysiske skjønnheten på Saint Martins 300 mål store campus gjenspeiler den rike intellektuelle og åndelige karakteren av dens tilstedeværelse i det nordvestlige stillehavet.

Viktige trekk i universitetslivet er animert av dets benediktinske identitet og dets deltakelse i de århundrer gamle tradisjonene med katolsk intellektuell tanke og jakten på sannhet.

Dermed hedrer universitetet studenter og veileder dem mot å oppnå faglig dyktighet. Overlegen undervisning er den forventede normen. Forankret i den lange tradisjonen for den liberale kunsten, kultiverer universitetsplanen kreativitet og evnen til å kommunisere og forfølge ideer; kritisk tenking og uavhengig undersøkelse; faglig ferdighet; dannelse av forsvarlige etiske vurderinger; og service til menneskeheten.

Som reflekterer den benediktinske dykten av gjestfrihet, ønsker universitetet velkommen, og søker faktisk studenter ikke bare fra Stillehavet nordvest, men også fra andre deler av nasjonen og verden på hoved- og utvidelsescampusene. Saint Martins skatter personer i alle aldre, religioner og nasjonaliteter, da det oppmuntrer til kjennskap til forskjellige synspunkter og en verdsettelse av alle kulturer.

133257_133143_2014_EngineeringCebulaHall_OGradyLibrary.jpg

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

Steder
 • Lacey

  Saint Martin's University 5000 Abbey Way SE Lacey, WA 98503-3200, 98503-3200, Lacey

  Spørsmål