Keystone logo
Southern California Institute of Technology B.Sc. I biomedisinsk ingeniørfag
Southern California Institute of Technology

B.Sc. I biomedisinsk ingeniørfag

Anaheim, USA

0 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Introduksjon

SCIT Biomedical Engineering-program introduserer studentene til de medisinske anvendelsene av ingeniørfag. Kurs forgrener seg fra faste grunnlag i elektronikk og matematikk for å konsentrere seg om nøkkelområdene innen biomedisinsk ingeniørfag som biomekanikk, bioimaging, biomaterialer og medisinsk instrumenteringsdesign. Programmet tar sikte på å gi studentene en mangfoldig ingeniørbakgrunn for å lykkes i biomedisinske ingeniørrelaterte felt.

Biomedisinsk ingeniørfag er et kryss mellom ingeniørfag og biologi; SCIT program fokuserer imidlertid først og fremst på feltets tekniske aspekter. Studentene begynner med å bygge et sterkt teknisk grunnlag fra det grunnleggende. Prinsipper for elektrisitet, digitale og analoge kretsbegreper og solide matematiske grunnlag vil være byggesteinene for en vellykket forståelse av biomedisinske tekniske applikasjoner som strekker seg til digital signalbehandling, Matlab dataprogrammering og medisinsk instrumenteringsdesign.

Ingeniørfag er en anvendt vitenskap, nøkkelbegrep: Anvendt. Teoretiske konsepter diskutert i forelesningen er sementert gjennom applikasjonsbaserte laboratorier for å vise studentene de praktiske elementene i den biomedisinske teorien. På grunn av en betydelig del av programmet som inneholder laboratoriearbeid, vil studentene jobbe i forskjellige SCIT instruksjonslaboratorier, fra Biomedical Lab til Robotics & Automation Lab.

Om skolen

Spørsmål