
Bachelor in
Bachelor i turisme, gjestfrihet og mat økonomi Singidunum University

Stipend
Introduksjon
Singidunum University er den ledende høyere utdanningsinstitusjon i regionen som utdanner turisme og gjestfrihetseksperter. Fireårsstudier ved fakultetet for turisme og gjestfrihet er utformet for å dekke behovene hos de som har bestemt seg for å forfølge en vellykket karriere i reiselivsnæringen - for tiden den mest brede og verdens raskest voksende industrien.
Læringsprosessen ved dette studiet er basert på en tverrfaglig tilnærming. Navnlig, særlig oppmerksomhet er viet til å skaffe seg kunnskap og ferdigheter innen økonomi, IT og fremmedspråk læring. Internship er en integrert del av dette studiet. Studiet Turisme og gjestfrihet vil gi studentene mulighet til å utvikle faglige og personlige ferdigheter, og vellykket forberede seg på de ledende stillingene innen sine respektive fagområder. Foruten valgfrie valgmuligheter knyttet til turisme og gjestfrihet, har vi også begynt å utdanne eksperter innen matøkonomi.
I tillegg til de tilgjengelige alternativene i studieprogrammet Turisme og gjestfrihet, har Singidunum University begynt å utdanne eksperter innen matøkonomi. I tillegg til de generelle kursene knyttet til økonomi og turisme, vil studentene som velger dette alternativet delta i noen ekspertkurs, som for eksempel restaurantindustri, internasjonal gastronomi, matsteknologi, mat og bærekraftig utvikling, prinsipper for rekreasjon og ernæring, etc. Studentene ved studien alternativet mat økonomi skal bli kjent med en mikrobiologisk, kjemisk, fysisk og sensorisk kvalitet av mat. De bør også lære om de teknologiske prosessene for matproduksjon, næringsverdi, matkvalitetssystem i restauranter og detaljhandelskjeder, kulturelle og geografiske aspekter av mat. Bortsett fra det skal de også skaffe seg nødvendig kunnskap og ferdigheter innen økonomi, for å kunne lykkes med å forvalte matdistribusjon og salg.
United Nations World Touristic Organization utdeler kvalitetssertifikater til bachelor- og masterstudier i turisme og gjestfrihet.
Ifølge undersøkelsen utført blant kandidatene som er medlemmer av ALUMNI-foreningen, kan studentene som fullfører dette programmet søke sysselsetting på ulike felt:
- Turist guide
- Salgssjef i turistbyråer
- Turistbyråssjef
- Turistbyrå markedsføringsleder
- Planlegging og analyse sektor leder
- Intern kontrollleder i hotellvirksomhet
- Intern revisjonssjef i hotellvirksomheter
- Resepsjonist
- Front office manager
- Mat og Drikke Sektor Manager
- Markedsføring og salgssjef
- Hotel General Manager
- assisterende sjef
- Leiebilforhandler
- Flyselskapsjef
- Catering Manager
- Global Distribution System Manager
- Cruise Company Manager
- Turistorganisasjonssjef
- Associate i lokale, regionale og nasjonale turistorganisasjoner
- Wellness Center Manager
- Kongressbyråforvalter
- National Park Manager
- Aqua Park Manager
- Theme Park Manager
- Markedsføringsleder
- Turistsektorsjef innen transportselskapet
- Ethno Village Manager
- Kommersielle Operasjoner Executive innen transportselskapet
- Corporate Travel Manager
- Destinasjonssjef Selskapsjef
- Associate for turisme-relaterte problemer i offentlig sektor
- Associerings-offentlig arrangement planlegging
- Lærer i yrkesskole
- Restaurant og Catering Manager
- Associate i kulturinstitusjoner
- PR-leder
- Personalsjef
Alle kursmaterialer er inkludert i studieavgiften.
Opptakseksamen for studieprogrammet Turisme og Hospitality Management består av følgende deler:
- et intervju på engelsk og serbisk om de foreslåtte temaene innen turisme og gjestfrihet
Ved elektronisk registrering skal studenten få valgfrie emner som skal diskuteres under opptaksprøven.
Etter vellykket gjennomføring av studier skal studentene bli tildelt en faglig tittel Bachelor of Arts in Economics .
Legende
Dette studiet består av tre moduler:
- Turisme
- Hospitality
- Matøkonomi
Curriculum
Jeg år
- Økonomi
- psykologi
- Økonomi av turisme
- Kvantitative metoder
- regnskap
- Bedriftsinformasjonsteknologi
- Engelsk språk 1
- Andre fremmedspråk 1
II år
- Ledelse
- Markedsføring i turisme og gjestfrihet
- Valgfag 1
- Tourism Destination Management
- Human Resources Management in Hospitality
- Internasjonal Gastronomi
- Turisme lov
- Turisme og rom
- Organisatorisk oppførsel og bedrifts kultur
- Engelsk språk 2
- Andre fremmedspråk 2
III år
- Hotel Management
- Ledelse av reisebyråer og turoperatører
- Valgfag 2
- Finansiell virksomhet i turisme
- Finansiell virksomhet i gjestfrihet
- Restaurant Service
- Informasjonssystemer innen turisme og gjestfrihet
- Natur og kulturell ressursforvaltning
- Engelsk språk 3
- Andre fremmedspråk 3
- Yrkesopplæring innen turisme, gjestfrihet og matøkonomi
IV år
- Helse aspekter av turisme
- Forbrukeradferd og beskyttelse i turisme
- Valgfag 3
- Opprettholdende turisme
- Hotel design og planlegging
- Matvitenskap og teknologi
- Valgfag 4
- Økonomisk og finansiell analyse i turisme
- Økonomisk og finansiell analyse i gjestfrihet
- Valgfag 5
- Tematisk turisme
- Kvalitetsledelse i hotellbransjen
- Matsikkerhet
- Engelsk språk 4
- Andre fremmedspråk 4
- Praktisk forskning og forretningsferdigheter