Keystone logo
Southern University College

Southern University College

Southern University College

Introduksjon

Southern University College (også kjent som Southern UC) oppnådde sin nåværende status i 2012. Det var tidligere kjent som Southern College - etablert i 1990 som det første nonprofitinstituttet for høyere utdanning i Malaysia som ga en lokal utdanningskanal for videregående studenter som ikke kunne studere videre i utlandet eller få opptak til andre lokale høyere utdanningsinstitusjoner.

Historisk har Southern UC sin opprinnelse for 46 år siden (i 1975) i Foon Yew High School, Johor Bahru, og tilbyr et program for avanserte studier. I 1986 søkte Foon Yews styre til Kunnskapsdepartementet om å opprette et fellesskapsfinansiert høyskole. Gjennom vedvarende innsats fra de kinesiske samfunnslederne ble det senere innhentet godkjennelse fra Kunnskapsdepartementet i 1990 for å etablere Southern College.

Southern UC ligger i Skudai-området i Johor Bahru, Malaysia, et økonomisk område i Iskandar Malaysia. Campusarealet er på 33 hektar, hovedsakelig donert av filantropen Seow Wan Heong. Etter Iskandar Malaysia Economic Zone-utvikling vil Southern UC være en av de viktigste utdanningsinstitusjonene i Malaysia og har klart seg til å bli en internasjonal utdanningsinstitusjon. Southern UC-campus er et naturskjønt sted, rikt på kinesiske tradisjonelle farger og en flerkulturell atmosfære som omfatter ånden av sameksistens og multikulturisme.

Steder

  • Skudai

    Jalan Selatan Utama, Off Jalan Skudai,, , Skudai

    Spørsmål