Keystone logo
SRH Berlin University of Applied Sciences BA Global Hospitality Management
SRH Berlin University of Applied Sciences

BA Global Hospitality Management

Dresden, Tyskland

7 Semesters

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 590 / per course *

På universitetsområdet

* for EU/EØS-studenter, inkludert Sveits og Vest-Balkan. EUR 4500/semester for studenter utenfor EU/ikke-EØS

Introduksjon

Drømmer du om å bli hotellsjef og er du den kommunikative typen? Da passer BA International Hotel Management-programmet deg som hånd i hanske. I denne mangefasetterte jobben vil du sikre en jevn drift av internasjonale hoteller.

I det engelsklærte bachelorstudiet International Hotel Management forbereder du deg på en ledende posisjon i den internasjonale hotellbransjen. Du lærer hvordan du administrerer et hotell strategisk og bærekraftig, hvordan du motiverer dine ansatte, hvordan du utvikler markedsførings- og eventkonsepter og hvordan du lager finansierings- og forretningsplaner. I kombinasjon med forbedring av dine språkkunnskaper vil du være godt forberedt for en internasjonal karriere.

Verden er i bevegelse, kraftigere og mer kompleks enn noen gang før – noe som betyr at reiselivsnæringen også er i stadig utvikling. Megatrendene innen mobilitet og digitalisering, men også individualisering og tilkobling er en del av denne globale utviklingen. Fremtiden krever din evne til å gjenkjenne disse behovene og reagere deretter. Derfor vil du selv begynne å være en del av prosessen og øve innflytelse.

I den engelsklærte International Hotel Management-graden vil vi lære deg både forretningsgrunnlag og spesifikk kunnskap om hotellbransjen. Du vil tilegne deg kunnskap innen bedriftsøkonomi og økonomi samt innen menneskelige ressurser og regnskap. Du vil også få opplæring i markedsføring og sosiale medier for å utvikle annonseringsstrategier for et hotell. I tillegg vil du få oversikt over salg og distribusjon og kvalitetsstyring. For å styrke din fremtidige lederrolle, vil bedriftsledelse og ledelse bli tatt opp under studiene - vi vil også trene opp dine myke ferdigheter og gi deg ulike metoder for å lykkes med å lede team og prosjekter. Studiet vil gjøre deg i stand til å håndtere komplekse hotelladministrasjonsproblemer uavhengig, profesjonelt og effektivt.

International Hotel Management-programmet er det perfekte valget for deg hvis:

 • du ønsker å bli kjent med fremmede kulturer og jobbe i en internasjonal setting
 • du ønsker å snakke flere språk
 • du elsker gjestfrihet og er en lidenskapelig vert
 • du ønsker å få fotfeste i den allsidige hotellbransjen med mange jobbfasetter
 • du kan fokusere på behovene til kunder og gjester
 • du har utholdenhet
 • teamarbeid er en av dine styrker.

Slik ser læreplanen din ut:

 • 7 semestre, fordelt på temarettede moduler
 • 3 praksisplasser over til sammen 11 måneder
 • 6 måneders internasjonalt praksissemester
 • 4 integrerte fremmedspråksmoduler: du vil lære minst 2 fremmedspråk (obligatorisk Business English) og kan ta ytterligere språkkurs etter eget valg gratis. Foruten Business English kan du velge mellom spansk, fransk, kinesisk, arabisk, italiensk og russisk.

Opptak

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål