Keystone logo
© photo courtesy of Slippery Rock University
Slippery Rock University

Slippery Rock University

Slippery Rock University

Introduksjon

Slippery Rock University , grunnlagt i 1889 av innbyggerne i bydelen Slippery Rock, er regionens fremste offentlige boliguniversitet. Universitetet er formet av sin normale skolearv og preget av sitt engasjement for intellektuell utvikling, ledelse og samfunnsansvar.

SRU åpnet dørene 26. mars 1889, som Slippery Rock State Normal School med mandat til å utdanne interesserte og dyktige personer til å bli lærere. SRSNS oppfylte gjennom årene sitt mandat godt, og uteksaminerte tusenvis av studenter til å bemanne de offentlige skolene i Pennsylvania og over hele nasjonen.

I 1926 ble institusjonen kjøpt av Commonwealth, omdøpt til Slippery Rock State Teachers College, ble en fireårig lærerhøyskole og fortsatte tradisjonen med lærerutdanning.

Slippery Rock State College ble etablert i 1960 og for første gang kunne tildele bachelor og høyere grad i liberal arts og i yrker. Det ble tildelt universitetsstatus i 1983.

I dag er SRU et omfattende universitet som tilbyr et bredt utvalg av bachelorstudier og velg kandidatprogrammer.

Utvidet læring

Utvidet læring ved SRU gir deg tilgang til kvalitetsutdanning gjennom en rekke alternativer som kurstilbud gjennom fjernundervisning, Center for Leadership Development, McKeever Environmental Learning Center, Pennsylvania Center for Environmental Education og Institute for Learning in Retirement.

SRU tilbyr læringsmuligheter for studenter gjennom partnerskap og samarbeid med næringsliv og industri, og allianser med selskaper og ideelle organisasjoner.

182973_button_read-more-about-us.jpg

Campus funksjoner

SRU ligger i de bølgende åsene i det vestlige Pennsylvania, og er den vestligste institusjonen i Pennsylvania State System of Higher Education med 14 campuser. Det 660 mål store campus ligger mindre enn en time nord for Pittsburgh, en time sør for Erie og 45 minutter øst for Youngstown, Ohio. To store motorveier, I-79 og I-80, krysser hverandre innen syv miles fra universitetet, og forbinder det praktisk med hele Commonwealth og dets sammenhengende regioner.

Campus ligger i bydelen Slippery Rock i Butler County, Pennsylvania, et trygt og vennlig samfunn på omtrent 3000 mennesker, flankert av bølgende jordbruksland, skoger og glitrende issjøer.

  English Language Requirements

  Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

  Steder

  Steder
  • Slippery Rock

   1 Morrow Way Slippery Rock, , 16057, Slippery Rock

   • facebook
   • linkedin
   • instagram

  Spørsmål