Profesjonell bachelor i teknologisk vitenskap i matlagingskunst
St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Kaunas, Litauen
Språk
Litauisk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Culinary Arts er et unikt studieprogram i Litauen. Dette programmet tar sikte på å forberede fagfolk innen kulinarisk kunst til å anvende kunnskap om grunnleggende og avansert matproduksjonsteknologi, effektivt ta opp råstoffsikkerhet og kvalitetsspørsmål, organisere mat- og matkjedehåndteringsprosesser og evaluere endringer i et forretningsmiljø. Det forventes at fagpersoner er sosialt ansvarlige, kontinuerlig søker personlig utvikling og effektiv virksomhetstjeneste. område
Nyutdannede fra Culinary Arts-programmet vil jobbe som matproduksjonssjef, utøvende kokk, sous-kokk, matproduksjonsteknolog, matserviceselskapssjef og administrator innen foodservice (restauranter, bistro, kafé-barer, hoteller) og andre cateringfirmaer.