Keystone logo
Stellenbosch Academy of Design and Photography

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Introduksjon

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Som en privat høyere utdanningsinstitusjon er akademiet forpliktet til å gi studentene et eksepsjonelt læringsmiljø, en pensum i verdensklasse og et solid grunnlag for å bygge en vellykket profesjonell fremtid i den visuelle kommunikasjonsbransjen.

Skoleprofil

På Stellenbosch Academy of Design and Photography vi som mål å pleie og vokse verdens beste reklamer; mennesker som kan tenke på nye måter og finne løsninger på problemer, enten de er kommunikasjonsbaserte eller på annen måte. Vi tror at utnyttet riktig, kreativitet kan og vil forandre verden til det bedre. Og vi har som mål hver dag å skape det rette miljøet for at denne kreativiteten skal blomstre.

Å dyrke kreative fremtider bringer alt sammen. Ikke bare studentenes fremtid gjennom valg og hardt arbeid på akademiet, men også den positive effekten av kreativitet i samfunnet vårt og det bredere miljøet.

Vår visjon er å bygge mot en selvbærende, landemerke høyere utdanningsinstitusjon som konsekvent utvikler kandidater som er høyt motiverte kritiske tenkere og innovatører som bruker alle former for visuell kommunikasjon for å positivt påvirke våre økonomiske, sosiale og miljømessige sfærer innen lokale, nasjonale, og globale omgivelser.

Hva gjør oss forskjellige?

 • Vi setter studentene i sentrum for vår undervisnings- og læringsfilosofi.
 • Våre unike programmer tilbys i et eksepsjonelt læringsmiljø.
 • Våre faglige ansatte er høyt kvalifiserte, erfarne og inspirerende.
 • Studentene har muligheten til å engasjere seg i en rekke fagområder.
 • Vi verdsetter og omfavner perspektiver som er flerkulturelle og inkluderende.
 • Vi streber etter å utvikle individuelt potensiale slik at våre kandidater blir kritiske og innovative tenkere.
 • Studentene våre er bransjeklare når studiene er fullført.

143026_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg
Kelly Sikkema / unsplash

Ting som skiller oss ut

Med disse tre tingene på plass, avslutter vår kandidat med en kraftig kombinasjon av tverrfaglige teoretiske og praktiske ferdigheter som er uten sammenligning i det afrikanske markedet.

 1. Vår insistering på å være relevant og konsekvent gjennomgå læreplanen vår for å sikre at den holder tritt med lynhastigheten i kommunikasjonsindustrien.
 2. Vår urokkelige hengivenhet for å produsere det beste kreative arbeidet i Afrika.
 3. Våre akademiske medarbeidere, håndplukket for sin entusiasme, erfaring og talent, sikrer engasjerende, utfordrende veiledning og veiledning som får frem det beste blant studentene våre.

Steder

 • Stellenbosch

  41 Techno Road, Techno Park, 7599, Stellenbosch

Spørsmål