Keystone logo
NHL Stenden University of Applied Sciences

NHL Stenden University of Applied Sciences

NHL Stenden University of Applied Sciences

Introduksjon

Å utvide grensene dine er hva det handler om, det er det vi tror på. Verden er for dine føtter, og du kan oppnå noe. Vi utfordrer kontinuerlig våre studenter, ansatte og partnere for å oppdage og utvikle sine talenter. Det er veien som fører til innovasjon ved å samarbeide med fagfeltet og det umiddelbare miljøet.

Alle studieprogrammene ved NHL Stenden University of Applied Sciences er akkreditert av den nederlandsk-flamske akkreditasjonsorganisasjonen (NVAO). På denne måten er du sikret å motta en utdannelse av høy kvalitet som oppfyller de internasjonale utdanningsstandardene.

Vi er et multi-campus universitet innen anvendt vitenskap, med nederlandske røtter, men med et sterkt internasjonalt fokus. Det er derfor vi har internasjonale grenskampus i Bali, Qatar, Sør-Afrika og Thailand, som en del av vår Grand Tour. Vi streber etter å finne nye måter å integrere utdanning, forskning og de siste utviklingene i den profesjonelle verden. Våre studenter, forelesere og forskere jobber sammen i små lag på virkelige saker. De tester deres innovative ideer i praksis. Våre kurs innarbeider trender og utviklinger i alle bransjer og på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Fremtiden krever bedriftsfulle og ressursrike fagfolk. Profesjonelle som vet hvordan de kan oversette sin kunnskap til innovative løsninger. De vil få visjonen og motet de trenger for å se utover sitt eget fagområde.

79685_NHLStendenGebouwLeeuwarden-1044-copy.jpg

De # 6 grunnene

Livet handler om å bryte gjennom grenser. På det internasjonale universitetet for anvendt vitenskap vil vi oppmuntre deg hver dag til å oppdage og utvikle talentene dine. Å veilede deg på en reise som tar deg utover utdanningsgrensene, hjelper deg å se utover ditt eget felt og utvikle deg gjennom samarbeid med andre.

Hvorfor NHL Stenden : 6 grunner til å velge NHL Stenden

 1. Topp kvalitet utdanning: gi deg en grad som virkelig fungerer!
 2. Dynamisk globalt nettverk: tilbyr et dynamisk globalt nettverk som tar deg.
 3. Innovativt pedagogisk konsept: lære deg å gjøre ideer om til praktiske løsninger.
 4. Utmerkede karrieremuligheter: gir deg en ferdighetssett for et forsprang.
 5. Flott studentliv: å være mangfoldig, åpen og omgjengelig. Så du kan være deg.
 6. Rimelig utdannelse: hjelper deg med å få mest mulig ut av studiene.

Opplæringsbegrepet: Design-basert utdanning

Med Design-Based Education (DBE) gjør ideer til praktiske løsninger. I små tverrfaglige team jobber studentene med oppgaver fra faktiske kunder. Dette er den beste måten å forberede seg på ditt fremtidige felt. Denne måten å jobbe på legger sterkt fokus på studentenes personlige utvikling; de er ansvarlige for sin egen læringsvei. Vårt nye pedagogiske konsept vil bli brukt i 32 av kursene våre, fra september 2018 og utover. Det vil også bli implementert i de resterende studieprogrammene i årene som kommer.

Hvorfor Holland?

Det må være en grunn til at det er 90 000 internasjonale studenter fra 160 forskjellige land som studerer i Nederland. Du kan lese nedenfor hvorfor Nederland er et ideelt sted å starte din internasjonale karriere.

Utmerket utdannelse

Høyere utdanning i Nederland er kjent over hele verden for sin høye kvalitet og sitt internasjonale studiemiljø. Hollandske utdanningsinstitutter scorer godt internasjonalt, og NHL Stenden University of Applied Sciences, for eksempel, er høyt ansett for kvaliteten på utdannelsen. For tredje år på rad har vi blitt oppført som en av de topp 3 'beste store universiteter for anvendt vitenskap i Nederland i henhold til den nederlandske høyere utdanningsveiledningen 2021.

“Jeg elsker læringsprinsippet og hvordan det understreker det personlige forholdet. Fokuset er på coaching og støtte til elevene, og fordi lærerne holder øye med meg, kan jeg fokusere på læring. " - Kyra Bar snakker om utdanningskonseptet NHL Stenden

Innovativt utdanningssystem

Det nederlandske utdanningssystemet er interaktivt og fokuserer på teamarbeid, noe som betyr at det hjelper internasjonale studenter å møte hverandre. I løpet av studiene tilegner og utvikler du ferdigheter som problemanalyse og løsning og kreativ tenkning. Du lærer hvordan du kan danne deg en egen mening, opprettholde et åpent sinn og øke din internasjonale orientering. NHL Stenden pedagogiske konsept er en av # 6 grunnene til at internasjonale studenter velger NHL Stenden . Det kalles designbasert utdanning, og det betyr at studentene jobber med oppgaver fra den virkelige verden og forvandler ideene sine til praktiske løsninger. Du kan finne ut mer om hva studentene våre synes om utdanningskonseptet vårt og hvorfor det er en grunn til å studere ved NHL Stenden her og hvordan det fungerer her.

Beste ikke-innfødte engelskkunnskaper

Nederland har den største engelsktalende befolkningen i ethvert land på det kontinentale Europa. Faktisk er nederlenderne de beste ikke-morsmåls engelsktalende rundt! I de store byene kan utenlandske statsborgere til og med finne jobber uten krav om å kunne snakke nederlandsk, spesielt hvis det er hos en av de mange større multinasjonale selskapene. Landet vårt er også den største leverandøren av engelsklærte kurs i Europa. NHL Stenden tilbyr både engelsklærte bachelor- og masterprogrammer.

Åpent sinn, trygt og imøtekommende

Hvis du bestemmer deg for å studere i Nederland, vil du være en del av det internasjonale samfunnet med over 200 nasjonaliteter. Nederlanderne anses å være fordomsfri og direkte, noe som betyr at det er ganske enkelt å møte dem og utveksle ideer. Nederland er også et av de tryggeste landene i verden i henhold til Global Peace-indeksen, og det er blant de 10 beste av de lykkeligste landene i verden. Alt i alt er Nederland rett og slett et flott sted å studere.

Rimelig utdanning

Livet i Nederland er ikke dyrt sammenlignet med engelsktalende land. Nederlandsk høyere utdanning er subsidiert av regjeringen, og dette betyr at studieavgiftene er relativt lave. Du kan også være kvalifisert for et lån for å dekke studieavgiften eller for et stipend fra den nederlandske regjeringen. Rimelig utdannelse er faktisk en av # 6 grunnene til at studenter kommer for å studere ved NHL Stenden . Du kan finne ut mer om hva studentene våre synes om emnet her.

Et lite, men levende land

Nederland er et lite, men levende land. Offentlig transport tar deg nesten hvor som helst du vil, men sykkelen er den billigste og enkleste måten å komme seg rundt - spesielt hvis du bor i en by. Det er mye å gjøre i Nederland, og alt mulig innenfor et studentbudsjett. Gå på en dagstur til Amsterdam, leie en båt i den naturskjønne kanalbyen Giethoorn, gå til en av de store festivalene eller sykle og svømme på en av Vadeøyene. Nederland har så mye å tilby.

Sentral beliggenhet på kartet

Nederland har mye å tilby, men det kan være lurt å spre vingene enda lenger og dra på internasjonale turer i helgene eller i ferien. Bare sjekk ut kartet over Europa, så ser du hvor sentralt Nederland er. Dette gjør det veldig enkelt å gå på sightseeing i land som Tyskland, Belgia, Frankrike og Storbritannia, og det tar bare omtrent 45 minutter å fly fra Amsterdam til Paris, Berlin, Brussel eller London. Nederland har også gode togforbindelser til praktisk talt alle de store europeiske byene.

NHL Stenden er basert i Nord-Nederland, like nær Tyskland som den internasjonale flyplassen i Amsterdam, noe som gjør det veldig enkelt å reise til utlandet. Uansett hvor fristende det kan være, er det også bra å bo nærmere campus. Campusbyene kan være relativt små, men det er mye å gjøre med flotte studentfasiliteter, idrettsklubber, aktiviteter organisert av studentforeninger, og innsjøer, skog og øyer der for å utforske. Klikk her for å finne ut hvorfor studenter synes #reason 5 flott studentliv er en av de # 6 grunnene til å studere ved NHL Stenden .

Orienteringsår

Som en del av et initiativ fra den nederlandske regjeringen for å tiltrekke seg internasjonalt talent, kan ikke-EU-kandidater fra nederlandske høyere utdanningsinstitusjoner søke om en "Orienteringsår" -tillatelse etter endt utdanning. Denne tillatelsen gjør at nyutdannede kan søke arbeid eller starte egen virksomhet i løpet av ett år uten å måtte søke om arbeidstillatelse. Mange nyutdannede holder seg enda lenger; nylig forskning avslørte at en fjerdedel av alle internasjonale studenter blir i Nederland resten av livet etter endt utdanning (Nuffic, 2016).

bolig

Finne overnatting i Nederland

Det er relativt enkelt å finne et sted å bo i Nord-Nederland der NHL Stenden

Når du er tatt opp og har registrert deg for et studieprogram ved NHL Stenden , bør du begynne å lete etter overnatting. Vi anbefaler at du begynner tidlig med å finne passende innkvartering. På denne måten kan du sikre at du finner det rette stedet å bo i løpet av studiet.

Typer overnatting

I Nederland er det vanlig at studenter leier et rom i et delt hus eller leilighet med andre studenter. Det er også muligheter for å leie en leilighet med 1 soverom eller studio. Studentboliger tilbys vanligvis av eiendomsmeglere eller private utleiere som annonserer sine rom på forskjellige plattformer.

Leiekontrakter og kostnader

I Nederland vil du generelt bli bedt om å signere en leieavtale på minst 12 måneder og betale minst en måneds leie som depositum. De fleste utleiere tilbyr umøblerte rom med et komplett kjøkken og bad som du deler med husvennene dine. StudentStay er et unntak; de tilbyr fullt møblerte rom. Leien betales vanligvis per måned.

Generell informasjon

Rangeringer

Utmerket utdannelse

Høyere utdanning i Nederland er kjent over hele verden for sin høye kvalitet og sitt internasjonale studiemiljø. Nederlandske utdanningsinstitusjoner scorer godt internasjonalt, og NHL Stenden University of Applied Sciences er for eksempel høyt ansett for kvaliteten på utdanningen. For tredje år på rad har vi blitt oppført som en av de 3 beste store universitetene for anvendt vitenskap i Nederland i henhold til den nederlandske Higher Education Guide 2021.

Studentuttalelser

Steder

 • Leeuwarden

  NHL Stenden Leeuwarden Rengerslaan 8, 8917 DD, Leeuwarden

  • Groningen

   NHL Stenden Groningen (Dutch programs) Phebensstraat 1, 9711 BL, Groningen

   • Emmen

    NHL Stenden Emmen Van Schaikweg 94, 7811 KL , Emmen

    • Meppel

     NHL Stenden Meppel (PABO-course, in English) Van der Duyn van Maasdamstraat 1, 7942 AT , Meppel

     • Assen

      NHL Stenden Assen (Dutch programs) Zeemanstraat 1, 9406 BZ , Assen

      Chat with students

      Spørsmål