Keystone logo
NHL Stenden University of Applied Sciences

NHL Stenden University of Applied Sciences

NHL Stenden University of Applied Sciences

Introduksjon

NHL Stenden gjør alt de kan for å tilrettelegge, inspirere og trigge sine studenter og ansatte til å hjelpe dem med å blomstre. Studenter, forelesere, forskere og bransjefolk jobber sammen om problemer og oppdrag satt av industrien, slik at du kan utvikle deg til driftige og ressurssterke fagpersoner med tverrfaglig tankesett. Gjennom praktiske oppdrag, direkte kontakt med eksperter på området, og personlig kontakt med din coach vokser du på et faglig og personlig plan. Og oppdragene og praksisplassen åpner for karrieremuligheter og utvider nettverket ditt, slik at du får et forsprang på karrieren.

Studentuttalelser

Stipend og finansiering

Rangeringer

Utmerket utdannelse

Høyere utdanning i Nederland er kjent over hele verden for sin høye kvalitet og sitt internasjonale studiemiljø. Nederlandske utdanningsinstitusjoner scorer godt internasjonalt, og NHL Stenden University of Applied Sciences er for eksempel høyt ansett for kvaliteten på utdanningen. For tredje år på rad har vi blitt oppført som en av de 3 beste store universitetene for anvendt vitenskap i Nederland i henhold til den nederlandske Higher Education Guide 2021.

Study at <span translate="no">NHL Stenden</span> webinar

Bli med oss 11. april fra kl. 15.00 til 16.00 (CET) for et nettbasert webinar der våre studentverter vil hjelpe deg på vei med dine eventyr i en verden av internasjonale studier. Få veiledning, still spørsmål og finn ut hva som er det riktige valget.

Steder

 • Leeuwarden

  NHL Stenden Leeuwarden Rengerslaan 8, 8917 DD, Leeuwarden

  • Groningen

   NHL Stenden Groningen (Dutch programs) Phebensstraat 1, 9711 BL, Groningen

   • Emmen

    NHL Stenden Emmen Van Schaikweg 94, 7811 KL , Emmen

    • Meppel

     NHL Stenden Meppel (PABO-course, in English) Van der Duyn van Maasdamstraat 1, 7942 AT , Meppel

     • Assen

      NHL Stenden Assen (Dutch programs) Zeemanstraat 1, 9406 BZ , Assen

      Chat with students

      Spørsmål