Keystone logo
STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg

Introduksjon

Praksis - teori - Kompetanse

Sports Management, kultur Management, Hospitality and Tourism Management and International Management studium ved STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg tilbyr studier med internasjonalt fokus. Her kan du studere i faglig læringsmiljø Cultural Management, Sport Management, Hospitality and Tourism Management and International Management i Freiburg. ISW Business School Freiburg er en overføring Institute of offisielt anerkjent Steinbeis Universitetet Berlin.

Læreplanen av universitetet Steinbeis Transfer Institutes ISW Business School Freiburg SHB inkluderer "Leisure Management" med fokus på:

  • International Cultural Management
  • Internasjonale Sports Management
  • Hotel and Tourism Management

og Studiengäng i Business Administration:

  • International Management og interkulturell kompetanse (Deltid)
  • International Management and Interkulturell Kompetanse (heltid)

International Cultural Management: klassisk og avant-garde på samme tid

å studere internasjonal kulturell ledelse betyr å lære kompleksiteten i kultur, økonomi og samfunn og å lede en operasjon i den betydning kulturorienterte verdier og mål. Her er ideen om kulturformidling er alltid først. Hvis du studerer kultur Management med oss, forbereder vi deg optimalt for din fremtidige yrke.

ISW 1998 var det første instituttet i Europa med tilbudet "International Culture Management" som første. Støttet av sin erfaring og sin verdensomspennende nettverk av akademikere ISW er derfor på toppen av leverandør av et slikt studium.

Grad kurs i Hotel and Tourism: Fortsatt i høy etterspørsel

Alle som er interessert i et studium i Hotel & Tourism Management, vil bli holdt på STI ISW Business School Freiburg perfekte forhold. Foruten økonomiske sammenhenger turisme ledelse studier er lært fagspesifikk innhold i Freiburg på Hotel som Restaurant Management, Food & Beverage Management, Tourism Marketing og bærekraft. Turisme programmer krever også kompetanse innen interkulturell kommunikasjon og fremmedspråk. En del av seminarene er derfor - også som i alle andre prioriterte programmer på ISW - vises på engelsk, og minst ett annet fremmedspråk er obligatorisk.

International Sports Management studie: Mye mer enn bare sport

Den idrett og fritid industri er en bransje med gode karrieremuligheter og sikre vekstprognoser. Som en sport management utdannet med Bachelor, har du mange dører åpne, for eksempel i idrettsforbund, sport etater, private og offentlige idrettsforeninger eller varemesse og kongress ledelse. Suksessen taler for seg selv: Nesten alle nyutdannede som studerer International Sport Management med oss, finne lovende arbeidsplasser rundt om i verden.

Enten du velger et hotell og turisme Management Studies, Sport Management eller ønsker å gjennomføre kulturadministrasjon som en studie eller er interessert i våre Business Administration Studies: Den unike, nyskapende konstruksjon som prosjektkompetanse studiet gir en optimal kombinasjon av teori på høyeste nivå med konstant studere parallelt praktisk anvendelse i bedrifter og organisasjoner.

Steder

  • Freiburg

    Steinbeis-Transfer-Institut ISW Business School Freiburg Salzstr. 15, 79098 Freiburg, , Freiburg

Spørsmål