Keystone logo
Sumy State University Bachelor i folkerett
Sumy State University

Bachelor i folkerett

Sumy, Ukraina

0 Years

Request teaching languages

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Blandet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Programmet er designet under universitetets oppgave og strategi for å gi studentene grundige teoretiske og praktiske kunnskaper, ferdigheter og forståelse knyttet til folkeretten, internasjonal privatrett og europeisk lov, som vil tillate dem å utføre innovative oppgaver av passende faglig nivå effektivt. Aktiviteter rettet mot å løse komplekse problemer med å gi juridisk støtte til internasjonale relasjoner, beskytte rettigheter og interesser til enkeltpersoner og juridiske enheter i Ukraina i utlandet, tolke og anvende lovgivningen i Ukraina og utenlandske land.

Orienteringen til utdanningsprogrammet:

Pedagogisk og profesjonell. Vekt på internasjonale forholds juridiske kvalifikasjoner, tolkning, analyse og anvendelse av europeisk, internasjonal offentlig og internasjonal privatrett.

Hovedfokus for utdanningsprogrammet og spesialisering:

Generell utdanning innen nasjonal og internasjonal lov. Programmet er basert på kjente vitenskapelige resultater, idet det tas hensyn til den nåværende rettspraksis. Det fokuserer på nåværende spesialiseringer der ytterligere faglige og vitenskapelige karrierer er mulige: lov, folkerett, internasjonal privatrett, europeisk rett, EU-rett.

Programfunksjoner:

Grundig studie av et fremmed språk; lære et andre fremmedspråk som en valgfag; Engelskspråklige disipliner som en variabel komponent; krever spesiell praksis.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • BA in International & European Law
    • Brussels, Belgia
  • Bachelor i komparative, europeiske og internasjonale juridiske studier (CEILS)
    • Trento, Italia
  • Bachelor i global rett
    • Rome, Italia