BSc (Hons) i kulinarisk ledelse
Sunway University
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Shah Alam, Malaysia
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
3 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
USD 27 273
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
BSc (Hons) i Culinary Management integrerer erfaringslæring med akademisk rigor for å forberede deg på den konkurrerende kulinariske industrien.
Fra praktiske kulinariske ferdigheter sammen med ledelse og lederegenskaper, vil dette 3-årige programmet gi studentene en fordel å utmerke seg i denne profesjonelle bransjen. Gjennom forelesninger, demonstrasjon, arbeidsbasert læring og praktiske erfaringer, blir studentene utsatt for teknikker for kvalitetsmatlaging og presentasjon. På forretningssiden sikrer kurs som markedsføring, kommunikasjonsferdigheter, styring av mennesker, småbedrifter og kvalitetssikring at utdannet er godt avrundet for å møte industriens krav.
Essensiell praktisk bransjeerfaring vil bli oppnådd gjennom et 18-ukers internship. Denne graden er akkreditert av Le Cordon Bleu, og etter vellykket gjennomføring av programmet tildeles kandidater to sertifikater; en fra Sunway University og en annen fra Le Cordon Bleu, en ledende institusjon innen kulinarisk kunst og gjestfrihet.
inntak
Januar, april og august
Varighet
3 år (heltid)
Karrieremuligheter
- Direktør for mat og drikke
- Restaurant Eier / Entreprenør
- Chef de Cuisine / Executive Chef
- Kitchen Manager
- Matforfatter / kritiker
- In-flight Food Manager
- Bedriftskokk
moduler
- Regnskap for beslutningstaking
- Grunnleggende kulinariske operasjoner
- Drikkevitenskapsstudier
- Prinsipper og teknikker for baking og kringle
- Business of Tourism & Hospitality
- Mellomliggende kulinariske operasjoner
- Prinsipper for markedsføring
- Engelsk for turistserviceindustrien
- Mattrygghet og sanitet
- Grunnleggende Restaurantoperasjoner
- Avanserte kulinariske teknikker
- Avansert bakverk
- Cuisine & Culture of Malaysia
- Mat og ernæring
- Mat Supply Chain Management
- Mengde matproduksjon
- Kvalitetsstyring
- Food & Beverage Management
- Forskningsmetoder for gjestfrihet
- Kommunikasjons ferdigheter
- Bedriftsstatistikk
- Hospitality Facilities Development and Management
- Administrere personer i gjestfrihetsbransjen
- Small Business Venture
- Forskningsprosjekt
- Turnus
Opptakskrav
- STPM: Gjennomsnittlig C eller CGPA 2.0 (min 2 hovedpersoner)
- Et nivå: minimum 8 poeng
- Australsk matrikulering: ATAR 55
- Kanadisk matrikulering: 55%
- MUFY: 55%
- Sunway Foundation in Arts: CGPA 2.0
- Sunway Foundation i Science and Technology: CGPA 2.0
- UEC: Maksimalt 28 poeng fra 5 fag (alle Grade Bs)
- IB: Fullført med minimum 24 poeng (unntatt bonuspoeng)
Galleri
Opptak
Læreplan
Programstruktur
År 1
- Regnskap for beslutningstaking
- Grunnleggende kulinariske operasjoner
- Drikkestudier
- Prinsipper og teknikker for baking og bakverk
- Business of Tourism & Hospitality
- Mellomliggende kulinariske operasjoner
- Prinsipper for markedsføring
- Engelsk for reiselivsnæringen
- Matsikkerhet og sanitær
- Grunnleggende restaurantdrift
År 2
- Avanserte kulinariske teknikker
- Avansert bakverk
- Mat og kultur i Malaysia
- Mat og ernæring
- Food Supply Chain Management
- Kvalitetsstyring
- Mat og drikke
- Forskningsmetoder for gjestfrihet
- Kommunikasjons ferdigheter
- Merkevarebygging og kampanjer
- Bærekraftig reiselivsutvikling
- MICE Management
År 3
- Administrere mennesker i gjestfrihetsbransjen
- Small Business Venture
- Forskningsprosjekt
- Praksis
Valgfag Emner
Valgfag 1: (velg hvilken som helst 1 i år 2 eller år 3)
- Vinstudier
- Inntekts- og resultatstyring
Valgfag 2: (velg hvilken som helst 1 i år 2 eller år 3)
- Inntekts- og resultatstyring
- Merkevarebygging og kampanjer
Ytterligere MOHE obligatoriske generelle fag
for lokal student
- Verdsettelse av etikk og sivilisasjon
- Filosofi og aktuelle problemstillinger
- Fellesskapsprosjekt
- Bahasa Kebangsaan A (gjelder studenter som ikke deltok i SPM eller ikke fikk en studiepoeng i SPM Bahasa Melayu)
for internasjonal student
- Malayisk språk for kommunikasjon 2
- Verdsettelse av etikk og sivilisasjon
- Fellesskapsprosjekt
Karrieremuligheter
Karrieremuligheter
- Direktør for mat og drikke
- Restauranteier / Entreprenør
- Chef de Cuisine / Executive Chef
- Kjøkkensjef
- Matskribent / kritiker
- Food Manager ombord
- Bedriftskokk