Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
SUNY Cortland

SUNY Cortland

SUNY Cortland

Introduksjon

Momentum definerer SUNY Cortland

Du kan ikke gå glipp av momentumet som er overalt på SUNY Cortland -campus, enten det er gjennom vårt aktive studentorgan som er involvert i forskningsprosjekter, klubber og organisasjoner eller energien og ånden til folkemengdene som heier på atletiske lag i Red Dragon. Du vil elske å samarbeide med fakultetet ditt om alt fra vitenskapelige sysler til samfunnstjenesteaktiviteter. Våre hengivne alumner deltar i programmer designet for å koble dem til nåværende studenter og gå tilbake til campus for gjenforeninger, atletiske arrangementer eller for å bli hedret av høyskolen. Momentet er i luften. Du kan føle det!

Unikt SUNY Cortland

Inspirasjonen til å være en mester i alle aspekter av livet - det er verdien av erfaringene og utdannelsen på SUNY Cortland . Det er det som gjør oss unike som høyskole; det er det som bidrar til vår suksess i klasserommet, på feltet og i det store utvalget av karrierer våre studenter velger.

Vårt oppdrag

SUNY Cortland er et akademisk fellesskap dedikert til mangfoldige læringsopplevelser. Studenter vokser som engasjerte borgere med sterk sosial samvittighet fremmet av fremragende undervisning, stipend og service.

Vår visjon

SUNY Cortland vil være et høyskole med muligheter, hvorfra studenter uteksamineres med kunnskap, integritet, ferdigheter og medfølelse til å utmerke seg som ledere, innbyggere, lærde, lærere og forkjempere for fortreffelighet. Potensielle studenter og ansatte vil velge høgskolen som svar på sine nasjonalt anerkjente akademiske programmer, innovasjon og erfaringslæring og det rike intellektuelle, sosiale og atletiske livet på campus. SUNY Cortland vil være et senter for intellektuell, kulturell og økonomisk vekst, preget av vellykkede partnerskap med organisasjoner, skoler, byråer og bedrifter i hele regionen, nasjonen og verden.

Kvalitet på studentlivet

Du kan få mange venner og delta i aktiviteter, inkludert klubber, organisasjoner og sport, fra interkollegiale friidrettslag til intramuraler eller rekreasjon. Vårt aktive og tilfredsstillende studieliv støtter og oppmuntrer til velvære.

Praktisk læring

Det finnes muligheter for å anvende klasseromskunnskap mens du utforsker yrkesvalg i alle hovedfag. Praksisplasser, kooperasjoner, frivillige alternativer, student-undervisningsplasseringer, ekskursjoner, forskningssamarbeid utenlands og utenlands gir deg erfaringer som bygger profesjonelle ferdigheter.

Champions

Enestående akademiske programmer, prisbelønte friidrett og læringsmuligheter med stor innvirkning skaper mestere i klasserommet, i friidrettskonkurranser, i å tjene samfunnet og forberede deg på et yrke og givende liv.

Atletisk Excellence

Suksess for våre 25 Red Dragon intercollegiate friidrettslag viser seg i flere landslagsmesterskap og nesten 100 individuelle nasjonale titler - minst en hvert år siden 1986. Vinnermomentet vårt fortsetter!

Lærerutdanning

Vi tilbyr det største nasjonalt akkrediterte programmet på østkysten, hvor du vil dra fordel av omfattende lærerobservasjon og tidlige feltopplevelser. Lærerutdanningen vår er stolt over en 99 prosent bestått for vurderingstester, samt alternativer for sertifisering i nesten alle tenkelige fagområder.

bærekraft

Fra kompostering til solcellepaneler til geotermisk energi, SUNY Cortland er opptatt av å redusere energibruken. Finn ut hvorfor administrerende direktør i New York Power Authority kalte SUNY Cortland engasjement for bærekraft og energieffektivitet, "Intet mindre enn ekstraordinært."

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Cortland

    21 Graham Ave. Cortland, NY 13045, , Cortland

Spørsmål