Keystone logo
The State University of New York at Geneseo Bachelorer i fysikk
The State University of New York at Geneseo

Bachelorer i fysikk

Geneseo, USA

0 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

* Totalt inkluderer undervisning, avgifter, innkvartering, måltider og forsikring.

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Institutt for fysikk og astronomi ved Geneseo gir en mulighet til å lære og utvikle seg i et miljø dedikert til fortreffelighet. Profesjonelle og personlige relasjoner mellom lærere og studenter både i og utenfor klasserommet og laboratoriet dyrkes gjennom felles avdelingsstyring, avdelings kollokviumpresentasjoner, turer til profesjonelle møter og uformelle sosiale arrangementer.

Instituttet tilbyr fireårige programmer i fysikk og anvendt fysikk, og et (femårig) 3-2-program i fysikk og ingeniørfag tilbys med ti forskjellige høyskoler. Etter endt utdanning får alle grunnleggende fysikkfag enten BA eller BS grad i fysikk. Fysikkprogrammet inkluderer minst 12 kurs i fysikk og fire kurs i matematikk, to i en annen laboratorievitenskap og ett i informatikk.

153374_153330_Studentsoncampus.jpg

Programalternativer

Innholdet og kravene til BA-graden i fysikk tillater flere muligheter i utformingen av et lavere program: forberedelse til doktorgrad i fysikk eller relaterte felt som ingeniørfag, sertifisering i sekundærfysikkundervisning, forberedelse for umiddelbar kommersiell eller industriell ansettelse, samarbeidsteknikk programmer og tverrfaglige hovedfag i geofysikk og biofysikk.

BS-graden i fysikk retter seg mer mot studenten som forventer å komme ut på arbeidsmarkedet umiddelbart etter endt utdanning. I dette programmet vil studentene undervise i enten informatikk, matematikk eller et annet naturfag og ta mer anvendt fysikk-kurs enn det som kreves for BA-graden.

Karrieremuligheter

Geneseo fysikkprogram forbereder deg på et bredt spekter av karrieremuligheter. To tredjedeler av våre kandidater fortsetter studiene på forskerskolen innen fysikk, ingeniørfag, materialvitenskap, informatikk, oceanografi og medisin. Nyutdannede har vært ansatt i tekniske selskaper som Kodak, Xerox, General Motors og General Electric som jobber som designingeniører, produksjonsveiledere og systemanalytikere. Andre kandidater er sertifiserte som fysikklærere i videregående opplæring og er ansatt i videregående skoler i hele New York State.

153372_153328_geneseo-sunset.jpg

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Physics - MPhys
    • Canterbury, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Bachelor of Science i fotonisk vitenskap og ingeniørfag
    • Orlando, USA
  • BS i fysikk
    • Bethlehem, USA