Keystone logo
Swansea University BSc (Hons) i internasjonal turistledelse
Swansea University

BSc (Hons) i internasjonal turistledelse

Swansea, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

3 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15 900 / per year *

På universitetsområdet

* per år for internasjonale studenter; £ 9000 per år for studenter i Storbritannia / EU

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Vil du ha en rolle i en spennende og mangfoldig bransje som kan skryte av fantastiske karrieremuligheter over hele verden? Leter du etter en grad som vil få deg til å skille deg ut fra konkurransen din og hjelpe deg med å utvikle ferdighetene som er viktige i en rekke miljøer, inkludert ledelse av en turistorganisasjon?

Som en av de største og raskest voksende næringene i verden påvirkes turismen av - og har betydelig innvirkning - på en rekke økonomiske, politiske, teknologiske, sosiale, kulturelle og miljømessige faktorer. Kurset ditt vil fordype deg i disse problemene og hjelpe deg med å utvikle essensiell kunnskap og overførbare ferdigheter for å få innvirkning i denne bransjen, både lokalt og over hele verden.

Med markedsføring, styring og påvirkninger i hjertet av kurset, vil du gjennomføre saker i virkeligheten som bringer destinasjoner til live. Du vil også oppleve lokale og utenlandske destinasjoner gjennom en rekke feltturer, designet for å hjelpe deg med å forstå kompleksiteten og kravene til å styre et reiselivsdestinasjon eller foretak. For informasjon om turer og kostnader forbundet med feltturer, se utvidede feltfelt og tilleggskostnader nedenfor.

Du vil studere sentrale fag med fokus på design, ledelse, markedsføring, entreprenørskap og planlegging for virkelig å hjelpe deg med å finpusse på hva det er å lykkes i reiselivssektoren. I tillegg til å spesialisere seg i turisme, vil dette kurset utstyre deg med viktige moduler i virksomhetsledelse, slik at du kan utvikle et bredere spekter av ferdigheter som vil gjøre deg klar for en karriere i forskjellige reiselivsorganisasjoner, inkludert små og store firmaer, offentlig sektor og ikke-for-fortjeneste.

På grunn av de pågående COVID-19 utbruddeturene, inkludert internasjonale feltturer, kan bli endret. Alle studenter vil bli varslet om endringer i programmets pensum.

Hvorfor International Tourism Management i Swansea?

 • Avdeling med sterk industri knytter seg både lokalt og globalt, og gir deg muligheten til å oppleve turistdestinasjoner i alle størrelser innen privat, offentlig og frivillig sektor over hele verden.
 • Læres av eksperter akademikere som produserer nyskapende forskning i reiselivsnæringen.
 • Gjennomfør studieturer i Storbritannia og internasjonalt for å sette teori ut i livet.
 • Utvikle viktige kritiske tanker, praktiske og overførbare ferdigheter som vil forberede deg på en karriere i en rekke turismesett.
 • Et mangfoldig studentorgan fra over 60 forskjellige land.
 • Basert på £ 22 millioner School of Management-bygningen på det nye campus Bay.

Din internasjonale turistadministrasjonserfaring

International Tourism Management på Swansea er en fleksibel grad som gir deg sjansen til å studere i utlandet eller jobbe i bransjen i et år. Dette kan gi deg et reelt konkurransefortrinn og utvide horisonten når det gjelder å søke arbeid.

Gjennom å gjenkjenne kompleksitetene i reiselivsnæringen, tilbyr kurset en serie turismemessige moduler med fokus på de sentrale prinsippene for internasjonal turisme som næring og aktivitet, i tillegg til et bransjeorientert sluttårs prosjekt. Ved å blande teori med praktisk aktivitet, vil vi forberede deg på et mangfoldig utvalg av karrieremuligheter i private, offentlige og frivillige sektorer av turisme og beslektede næringer.

Undervisning på Swansea informeres delvis av forskning, og våre ansatte har praktisk erfaring med teori og praksis, noe som betyr at du kan dra nytte av deres faglige kompetanse og virkelige kunnskap.

I tillegg til å legge deg til rette for en karriere innen turisme i en organisasjon, har vi også støttetjenester tilgjengelig for å hjelpe deg med å starte din egen virksomhet.

I løpet av din tid med oss, vil du også ha full tilgang til vår fremste video- og digitalinnholdsskapssuite og toppmoderne fasiliteter ved Handelshøyskolen, inkludert Fujitsu innovasjonsnav og presentasjonsrom.

Internasjonal turisme ledelse sysselsettingsmuligheter

Som utdannet internasjonal turismeledelse fra Swansea, vil du finne deg i en flott posisjon til å sikre givende sysselsetting i enhver bedrift lokalt og internasjonalt.

Enten målet ditt er British Airways, TUI Group, Marriott International eller din egen bedrift, denne graden gjør deg til en sterk kandidat for enhver potensiell arbeidsgiver.

Det neste trinnet ditt kan ligge i noen av disse rollene:

 • Reiselivsmarkedsfører, leder eller planlegger
 • Overnatting eller attraksjonsleder
 • Destinasjonsleder eller markedsfører
 • Eventplanlegger eller manager
 • Utendørsaktivitetsleverandør

Karriere og arbeidskraft

Swansea Employability Academy (SEA) vil støtte deg i hvert trinn av karriereveien og hjelpe deg med å bygge en lys fremtid.

Våre karrierehjelpstjenester inkluderer:

 • Ansettelighetsverksteder, arbeidsgiversamtaler, skreddersydde arrangementer og karrierer.
 • Individuell rådgivning og veiledning fra profesjonelt kvalifiserte karriererådgivere.
 • Hjelp med å finne jobber, praksisplasser, arbeidsplasser og frivillighetsmuligheter.
 • Tilgang til informasjonsressurser om et bredt spekter av karrierehåndteringstemaer
 • Råd og veiledning om studietid og finansiering.
 • Finansiering for å støtte studentopplæringsmuligheter og Studentforening / Klubbhendelser.

Vi tilbyr også hjelp og råd til Swansea University Alumni opptil to år etter at du har uteksaminert.

School of Management har også et dedikert internt ansettelsesteam som tilbyr ekstra støtte.

I løpet av din tid med oss ​​har du sjansen til å:

 • Bli med på vår ansettelsesmentringsordning og bli mentorert av en arbeidsgiver som kan hjelpe deg med overgangen fra student til arbeids profesjonell.
 • Få muligheten til å snakke med vårt voksende Alumni Community.
 • Arbeid og nettverk med arbeidsgivere fra en rekke nasjonale og flernasjonale selskaper gjennom våre seminarer og arrangementer.
 • Øk ferdighetene dine og møt arbeidsgivere i løpet av modulen vår som brukes to ganger i året.
 • Få støtte i muligheter til å jobbe et år i industrien eller studere i utlandet.
 • Delta i vår Business in the Bay-konkurranse og konkurrer mot andre universitetsstudenter.
 • Fullfør Swansea ansettelsesprisen.

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

1225-DJI_0003

Swansea University ble kåret til Årets universitet i Whatuni Student Choice Awards 2019 for andre gang på fem år. I tillegg til å bli kronet til University of the Year, tok Swansea University topplassen i den internasjonale kategorien og plasserte topp tre i kategoriene Postgraduate, og Course og Lecturers. Whatuni Student Choice Awards blir valgt ut av studenter, med mer enn 41.000 anmeldelser og kommentarer fra mer enn 160 britiske institusjoner.

I den prestisjetunge Guardian University Guide 2021 er vi plassert på 24. plass i Storbritannia og har vunnet Welsh University of the Year-tittelen for andre gang på tre år, og sementerer vår posisjon som Wales 'ledende institusjon for høyere utdanning.

Vi setter studentene våre i hjertet av alt. Som et resultat oppnådde vi en gullvurdering, den høyeste mulige rangeringen, i det nasjonale læreriket og studentresultatrammeverket (TEF) og er rangert som 6. i Storbritannia for studenttilfredshet i National Student Survey for 2020.

Våre fantastiske campusplasser ved vannkanten gjør oss til et ønskelig sted for studenter og ansatte fra hele verden, og vårt flerkulturelle samfunn gir et globalt perspektiv, slik at de som blir med oss kan utvikle ferdigheter og kunnskaper som gir dem vellykkede og berikende karrierer.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Bachelor i Tourism Management
  • Breda, Nederland
 • BSc (Hons) Business and Tourism Management
  • Greenford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • BSc Honours International Tourism Management
  • Dubai, De forente arabiske emirater