Keystone logo
Swiss School of Business Research

Swiss School of Business Research

Swiss School of Business Research

Introduksjon

Swiss School of Business Research tilbyr akademisk dyktighet med sveitsisk kvalitet til våre studenter som søker fra hele verden for å forfølge innovative bachelor-, master- og doktorgrader. Vi gir en rekke fordeler og muligheter for vekst og utvikling, i et dynamisk internasjonalt miljø, hvor studentene kan feire interkulturelt mangfold og innovative undervisningsstiler.

Kvalitetsutdanning for alle

SSBR ble dannet av en gruppe handelshøyskoler for å danne en dedikert nettbasert høyere utdanningsinstitusjon som tilbyr grader på alle nivåer.

Våre grunnleggere og toppledelse har jobbet på høyeste nivå i dusinvis av universiteter og handelshøyskoler over hele verden. Etter å ha sett så mange urettferdigheter, dårlig behandling av studenter, utdanning av lav kvalitet, høye priser osv., ble SSBR dannet for å produsere et bedre studiemiljø uten de små kontrollrestriksjonene til så mange universiteter til en svært økonomisk pris.

Den enorme erfaringen våre ansatte og fakultet har fått gjennom årene har vist SSBR hva som trengs for å produsere en overlegen læringsopplevelse for våre studenter. SSBR er dedikert til å gi denne overlegne utdanningen til alle våre studenter.

Vi har som mål å skape og opprettholde høye forventninger til våre studenter og fakultet. Våre studenter er ikke bare våre kunder, men våre partnere og våre forskere. Ved å være ærlige og fleksible i forhold til kundenes behov har vi laget programmer som er grundige, relevante og gir verdi til våre studenters karrierer.

SSBR-visjonen

De sier utdanning er en stor utjevning. Dette er imidlertid ikke sant når det gjelder kvaliteten på høyere utdanning. Et stort flertall av verdens befolkning har ikke tilgang til utdanning av god kvalitet.

Visjonerklæring

Utdanning er nøkkelen til elevenes fremtid. SSBR streber etter å gjøre det mulig for studentene å tilegne seg denne nøkkelen ved å tilby en alternativ vei til å oppnå en bachelor-, master- eller doktorgradskvalifikasjon, og sette dem i gang med en livslang praksis med selvmotivert læring, i et miljø som forbereder dem til et vellykket liv i det globale 21. århundre. Ved hjelp av teknologi tar vi sikte på å endre status quo ved å tilby kvalitetsutdanning på nett til priser som er tilgjengelige for alle.

SSBR-misjonen

SSBR eksisterer for å gi høyere utdanning av høy kvalitet fra bachelor- til doktorgradsnivå fordi vi mener høykvalitetsutdanning er en menneskerett.

Mission Statement

 1. Vi gir en streng, kvalitetsutdanning samtidig som vi tar hensyn til hver enkelt elevs livsstil og læringsevne.
 2. Vi fremmer et miljø som lar studentene, uten begrensninger av tid og sted, ta eierskap og ansvar for utdanningen sin ved å være fleksible med kursvalg og kurstempo for å hjelpe dem å nå de ønskede målene.
 3. Vi gir tilgang til banebrytende teknologier fra det 21. århundre; skape mangfold gjennom pensum og studentmasse for å gi dem et konkurransefortrinn i dette globale 21. århundre.
 4. Vi fremmer en skolekultur basert på et sterkt og effektivt partnerskap mellom vår administrasjon, professorer, partnerskoler og studenter.

SSBR-verdier

 1. Vi verdsetter kvalitet i utdanningen. Vi ønsker at studentene våre skal bli utfordret på riktig måte, slik at de er tilstrekkelig forberedt til å møte sitt neste steg i livet, enten det er høyskole eller karriere. Vi verdsetter kvalitetslærere som er ivrige etter å se elevene lykkes, og vi forventer at elevene produserer arbeid etter beste evne, og ikke leverer inn oppgaver med den hensikt å gjøre akkurat nok for å klare seg.
 2. Vi verdsetter ærlighet og integritet. Vi kommer ikke med villedende utsagn for å "foreta et salg" til potensielle foreldre eller elever. Vi streber etter å presentere aspektene ved skolen vår så nøyaktig som mulig. Vi utfører vår daglige drift med ærlighet og integritet i tankene, og forventer at studentene våre gjør det samme.

Hvorfor studere ved Swiss School of Business Research

Fleksible studieprogrammer

Våre fleksible studieprogrammer er basert på den europeiske modellen for høyere utdanning, slik at studentene kan velge kurs basert på programkrav, tidligere studier, nåværende interesser og fremtidige ambisjoner.

Alle programmene våre er fullstendig online eller gjennomføres på våre partnerskoler.

Flere startdatoer

Studentene kan velge mellom flere startdatoer i løpet av hvert studieår. Vår modulære kursdesign og programstruktur tillater optimal planlegging av høyere utdanning.

Overfør studiepoeng fra tidligere institusjoner

Studenter kan overføre fra en eksisterende høyskole, skole eller universitet. For å gjøre det lettere å overføre studiepoeng, er studieprogrammene kompatible med European Credit Transfer System (ECTS). Vår fleksible akademiske kalender gir mulighet for en kontinuerlig studieopplevelse som tillater studenter å studere på et nesten ubegrenset antall skoler over hele verden og gå inn på SSBR-kurs.

Virkelig globalt fellesskap

Vårt virkelig globale fellesskap av studenter, fakulteter og ansatte, består av 50+ forskjellige nasjonaliteter fra hele verden, med studenter som viser en dyp takknemlighet for kulturelt mangfold og gründerinitiativ.

Profesjonelt erfarne professorer

Fagkvalifiserte og profesjonelt erfarne professorer knytter teori og praksis ved å bringe moderne casestudier inn i klasserommet og forberede studentene til å bli fremtidens globale ledere.

Interaktive undervisningsformer

Små klassestørrelser med opptil 30 studenter lar professorer bruke interaktive undervisningsmetoder, og dermed øke gruppeinteraksjonen, forbedre gruppedynamikken og bygge langvarige forbindelser mellom studenter.

Akkrediteringer og sertifiseringer

Swiss School of Business Research er en privat handelshøyskole som omfavner verdiene av høy kvalitet og individuell oppmerksomhet innenfor programmer som samsvarer med de høyeste standardene. Private og offentlige høyskoler i Sveits sitter side om side og tilbyr studentene et utvalg av erfaringer og muligheter. En rute er ikke bedre enn en annen, men det er viktig å erkjenne at hver type institusjon tilbyr en annen opplevelse og utfall for studenten.

Offentlige institusjoner – som universiteter – tilbyr tradisjonelle Pathways som er kjente, men ofte er restriktive når det gjelder tilnærming og er organisert på måter som studenter kan gå seg vill i mengden, uten den individuelle oppmerksomheten studentene trenger. Universiteter kan også være trege med å gjenkjenne og reagere på endringer i næringslivet og med å tilby oppdaterte utdanningsprogrammer.

Private institusjoner, som SSBR, kan organiseres på måter som er mer lydhøre og gir studentene den typen støtte de trenger for å trives. SSBRs programmer er utviklet for å hjelpe deg med å få innsikt, ferdigheter og erfaring for å sette deg opp for neste trinn i karrieren din. Din fullt akkrediterte SSBR-grad vil bety at du har oppnådd samme kunnskapsnivå som ved et tradisjonelt universitet, men på måter som vil hjelpe deg å skille deg ut på jobb eller når du søker på jobber. Å studere ved SSBR vil gi deg sjansen til å utforske nye ideer og bygge selvtillit for fremtiden.

 • SSBR er fullt akkreditert av ASIC - Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities. ASIC er det fremste uavhengige britiske kvalitetssikringsorganet som spesialiserer seg på institusjonell akkreditering av utdanningsleverandører over hele verden. ASIC er anerkjent av UKVI i Storbritannia og er et fullverdig medlem av The International Network for Quality Assurance Agencies in Higher Education (INQAAHE), er medlem av BQF (British Quality Foundation) og er institusjonelle medlemmer av EDEN (European Distance and E- Læringsnettverk).
 • SSBR er sertifisert av eduQua , det sveitsiske kvalitetsmerket for videreutdanningsinstitusjoner. EduQua er det sveitsiske nasjonale kvalitetssikringsorganet og det første sveitsiske kvalitetsmerket rettet mot voksenopplæring. Den er anerkjent og støttet av den sveitsiske konfødererte regjeringen og er den første kvalitetssertifiseringen for offentlige og private utdanningsinstitusjoner i Sveits. EduQua er den fremste akkrediteringsordningen for kvalitetssikringsorgan for videreutdanning.
 • SSBR er et godkjent OTHM læringssenter. OTHM-kurs er godkjent og regulert av den britiske regjeringens Ofqual (Office of the Qualifications and Examination Regulation)

Campus funksjoner

  Steder

  Steder
  • Barcelona

   Barcelona Campus Carrer de Llull,321, 08019, Barcelona

   • Zürich

    Nüschelerstrasse,31, 8001, Zürich

    Programmer

     Institusjonen tilbyr også:

     Spørsmål