Keystone logo
Technion International

Technion International

Technion International

Introduksjon

Technion - Israel Institute of Technology er et fremste senter for vitenskap, teknologi og anvendt forskning, og et av de ledende universitetene for vitenskap og ingeniørfag i verden. Technion er et offentlig universitet, grunnlagt i 1912, det er det eldste universitetet i Israel. Technion campus ligger på Mount Carmel i Haifa, med utsikt over Middelhavet.

Universitetet tilbyr unike vitenskaps- og ingeniørstudier undervist på engelsk. Universitetet tilbyr unike vitenskaps- og ingeniørstudier undervist på engelsk. Instituttet er rangert som 1. universitet i Europa for kunstig intelligens (CS Rankings) og rangert som 8. universitet i verden for å produsere Nobelprisvinnere.

Technion er en viktig kilde til innovasjon og hjernekraft som driver økonomien. Technions nyutdannede representerer 70 prosent av Israels høyteknologiske arbeidsstyrke. De etablerte Israels industrielle infrastruktur, forsterket dets teknologiske forsvarsevner og var pionerer for dets teknologibaserte virksomheter. Disse fikk landets rykte som verdens "Startup Nation". Technion ligger på et moderne campus, og er hjemsted for et fremtredende fakultet, blant dem tre nylige nobelprisvinnere, og en lang liste av bemerkelsesverdige alumner, inkludert ingeniører, forskere, leger, professorer og gründere. Instituttet har også blitt anerkjent som et av verdens ledende gründerøkosystemer og ble det sjette medlemmet av den prestisjetunge EuroTech Universities Alliance, et nettverk av forskningsbaserte universiteter på toppnivå kjent for sin vitenskapelige fortreffelighet og levende innovasjonsøkosystemer.

Technion ligger i Haifa, den tredje største byen i Israel. Den har mange restauranter, strender og kulturelle steder, i tillegg til en flerkulturell befolkning. Haifa er også hjemmet til noen av de største teknologiselskapene i verden, inkludert Apple (det eneste FoU-senteret utenfor USA), Microsoft, Amazon og flere.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/137856_137725_summerschool.jpg " alt=" 137856_137725_summerschool.jpg " data-json=" {"author":"© ","author_url":"","source" :""}" />

Technion International

Technion International fører tilsyn med alle Technions internasjonale akademiske programmer og støtter dets internasjonale initiativer og akademiske avtaler med utenlandske partnere over hele verden (som teller mer enn 200 universiteter og forskningsrammer). Den betjener alle innkommende og for tiden registrerte internasjonale studenter ved universitetet og fremmer deres integrering i Technion-samfunnet for øvrig.

Opplev ingeniørkunst og innovativ tenkning i utlandet

Bli med studenter fra hele verden og velg fra et bredt spekter av avansert ingeniør-, vitenskaps- og entreprenørskaps- og innovasjonsprogrammer. Som en del av studieopplevelsen din i utlandet gjør deg klar for et pulserende studentliv, bo i moderne sovesaler på campus, bruk Technions utmerkede idrettsfasiliteter, lær hebraisk (valgfritt) og delta i spennende sosiale og kulturelle aktiviteter.

Akademiske programmer og forskningsmuligheter på engelsk

En rekke Technion-akkrediterte akademiske programmer og forskningsmuligheter undervist utelukkende på engelsk tilbys i et bredt spekter av spennende felt. Technions unike blanding av akademikere på høyt nivå, tverrfaglige holdninger og praktisk læringstilnærming, tilrettelagt gjennom førsteklasses fakultet og banebrytende fasiliteter, gir læringsopplevelser som forbereder studentene til å utmerke seg i deres fremtidige akademiske og profesjonelle karrierer.

One-Stop-Shop for internasjonale studenter

Technion International tar seg av alle internasjonale studenttjenester, inkludert opptak, akademisk administrasjon, bolig, rådgivning, orienteringsprogrammer og annen bistand. Den organiserer også kulturelle og sosiale aktiviteter som inkluderer turer i Israel, en forelesningsserie om israelsk kultur og mer.

Livstidsmulighet

Bli med oss for en uforglemmelig mulighet til å lære nye måter å nærme seg moderne ingeniør- og vitenskapelige problemer og utfordringer i Israel, rik på historie og for dets umåtelige vitenskapelige fremskritt, og også kjent som verdens «Startup Nation».

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/137855_137726_screen.jpg " alt=" 137855_137726_screen.jpg " data-json=" {"author":"© ","author_url":"","source" :""}" />

Steder

  • Haifa

    Technion - Israel Institute of Technology, 2nd floor Technion City, 3200003, Haifa

Spørsmål