Keystone logo
TED University

TED University

TED University

Introduksjon

Mustafa Kemal Atatürk, grunnleggeren av Tyrkia, som trodde den viktige betydningen av utdanningens rolle for moderniseringen av landet, uttalte i sin tale ved innvielsen av den tyrkiske store nasjonalforsamlingen i november 1925 at for å nå målet satt for et moderne utdanningssystem i Tyrkia var det behov for involvering av den private virksomheten. Turkish Education Association ble grunnlagt 31. oktober 1928 på grunnlag av denne visjonen og i tråd med Atatürks og hans venners banebrytende innsats. 12. desember 1939 ble det gitt den juridiske statusen til 'Association for Public Good' ved avgjørelsen fra kabinettet.

Som nevnt i den andre paragrafen i charteret, er presidenten for den tyrkiske republikken verge for den tyrkiske utdanningsforeningen. TED er en veletablert sivilsamfunnsorganisasjon som gir stipend til vellykkede studenter med begrenset inntekt, åpner skoler og sovesaler med fremmedspråk som undervisningsmedium i både Tyrkia og utlandet, bygger vitenskapelige plattformer for å fremme arbeidet med å bringe utdanningsnivået i Tyrkia på nivå med moderne verdensstandarder, skaper bevissthet om problemene med utdanningssystemet i Tyrkia og dets mulige løsninger, og bidrar til utformingen av tyrkisk utdanningspolitikk. Per nå har TED 38 skoler, 2 representasjonskontorer, en studentbolig, et alumni-kontor og mange idrettsklubber tilknyttet skolene.

65334_TedUniversitesi37.JPG

TEDU

TED University ( TEDU ) ble etablert i 2012 av Turkish Education Association (TED), som har vært banebrytende for utviklingen av utdanning i Tyrkia siden 1928. TEDU er en progressiv akademisk institusjon som tilbyr en integrert tilnærming til høyere utdanning og en student av høy kvalitet -fokusert pedagogisk opplevelse. Gjennom akademisk grundige kurs, dynamisk undervisning, meningsfull forskning og et utall muligheter for studenter til å engasjere seg lokalt og i utlandet, prøver vi å bygge et mangfoldig samfunn av sosialt ansvarlige, globalt tenkende, livslange elever.

Vi inviterer herved studentene til å delta aktivt i miljøet med konstant læring og produksjon ved TEDU og å nyte privilegiet å være TEDU student med mange stipendmuligheter.

60779_0Tedu138.jpg

TED University misjon

TED University utfører oppdraget med å fremme kandidater som er kreative, mangesidige, kritiske, selvsikre, godt avrundede livslang elever ved å bruke innovative undervisningsmetoder og læreplaner som har en riktig dybde-til-bredde-balanse som kreves av globale kunnskapsøkonomier; bidra til vitenskapens verden ved å generere ny kunnskap gjennom et bredt spekter av vitenskapelig forskning og kreativ innsats innen fokusområder med institusjonell prioritet; og være en gjennomsiktig, ansvarlig, pålitelig og åpen læringsinstitusjon med sikte på kontinuitet og bærekraftig utvikling. Med sin gjennomsiktige og organisatoriske struktur har TED University mål å bli en ansvarlig og pålitelig institusjon for alle sine interessenter, med fokus på stabilitet og bærekraftig utvikling, og et universitet som er åpent for læring.

TED University visjon

Visjonen til TED University er å gi studentene den beste pedagogiske opplevelsen og å bli et av de ledende stiftelsesuniversitetene i Tyrkia.

Kjerneverdier

 • Respekt for etiske verdier
 • Integritet, solidaritet og gjensidig respekt
 • Progressiv og sekulær institusjonell stilling
 • Fortreffelighet innen undervisning og forskning
 • Robust og integrert kvalitetskultur
 • Partnerskap og samarbeidsånd
 • Interessentdeltakelse
 • TED-tradisjon

Transport

TED University campus er i sentrum og like langt fra hvor som helst. Med sin beliggenhet i krysset mellom transportnettverket, gir det enkel tilgang til studentene.

TEDU arkitektur gir studentene våre et komfortabelt og komfortabelt lærerikt rom som oppmuntrer til arbeid. Universitetet vårt, som utstyrer infrastrukturen med avansert teknologi, gir studentene tillit med de mest effektive, nyttige og raske tekniske fasilitetene.

Catering Service

Det er kafeer (Chill-in and Coffee Break) og en spisesal (Diner by Coffee Break) som serverer TED University på campus. Studentene våre kan bruke disse kafeene og kafeteriene til deres mat- og drikkebehov. I tillegg lar kafeene våre studentene tilbringe tid sosialt. I tillegg til disse kan studentene våre dra nytte av salgsautomatene for mat og drikke som ligger på forskjellige steder på campus.

Miljøer

TED University Campus tilbyr alle slags miljøer av høy kvalitet som studentene våre trenger i sosiale, kulturelle, kunstneriske og sportslige sammenhenger. Våre medlemmer kan bruke TEDU Sports Center gratis etter å ha sendt inn dokumentene som kreves for medlemskap til Sports Center. Dessuten er gruppetimer og privatundervisning tilgjengelig i våre fasiliteter sammen med vårt ekspertpersonell.

Innendørs svømmebasseng
Innendørsbassenget har semi-olympiske funksjoner og er 25 meter langt, 12 meter bredt og 2 meter dypt. Den har 5 baner. Innendørsbassenget ligger i B1 etasje i blokk E.

Treningssenter
Ulike kardioutstyr, vektmaskiner og frie vekter er tilgjengelige i treningsrommet, som dekker behovene til alle som vil trene. Treningssenteret ligger i 1. etasje i blokk E.

Prof. Prof. Dr. Rüştü Yüce Idrettshall
Gymsalen vår er av vanlig størrelse og er vert for mange konkurranser. Det kan brukes av TED University medlemmer til bestemte tider. Nødvendig sportsutstyr (ball, nett, etc.) leveres av universitetet vårt. Treningsstudioet vårt ligger i første etasje i blokk E.

Sport Studio
I vårt sportsstudio i B2 etasje i blokk E, foregår gruppetimer og private leksjoner.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Steder

 • Ankara

  Ziya Gökalp Caddesi No:48 06420, Kolej Çankaya ANKARA, , Ankara

Spørsmål