Keystone logo
© istock
The College Of Westchester

The College Of Westchester

The College Of Westchester

Introduksjon

Siden 1915 har The College Of Westchester (CW) fokusert på karrieresuksessen til studentene. College of Westchester 's akademiske programmer er nøye designet for å gi de ferdighetene og kompetansene som arbeidsgivere mest ønsker. Campusmiljøet vårt er veldig personlig og kulturene våre sentrerer om service til studenter.

College of Westchester fakultetet er valgt basert på erfaring, legitimasjon og en omsorgsfull holdning for å bringe den virkelige verdens kunnskap til klasserommet. Høgskolens teknologier og nettforbedrede læringsverktøy gir studentene hvor som helst, når som helst tilkobling til kurs, professorer, klassekamerater og tjenester. The College Of Westchester tilbyr en eksepsjonell opplevelse som kan føre til en levetid på suksess og suksess.

The College Of Westchester uteksaminerer enkeltpersoner som har fullført transformerende og målrettet pedagogisk erfaring som fører til karrierer som fremmer økonomisk fremgang. Som en akademisk student-sentrert, kulturelt mangfoldig høyskole, er College of Westchester forpliktet til å tilby den høyeste kvaliteten på utdanningen for alle karriere- og entreprenør-tenkende studenter gjennom levering av en nøye konstruert og fokusert læreplan, med innspill fra regionale arbeidsgivere og andre institusjonelle interessenter. Høgskolen støtter og oppmuntrer faglig dyktighet, karriereutvikling, faglig integritet, økonomisk ansvar og godt statsborgerskap gjennom et særegent og svært personlig læringsmiljø som fører til oppadgående økonomisk mobilitet.

Steder

Steder
  • White Plains

    Central Avenue,325, 10606, White Plains

    Spørsmål