Keystone logo
The University of Greenwich

The University of Greenwich

The University of Greenwich

Introduksjon

The University of Greenwich er drevet av en grunnleggende etos om "ingen grenser". Vår grunnleggende visjon er å styrke alle til å utforske nye muligheter, ubundet av konvensjonell visdom og kunstige grenser. Gjennom denne tilnærmingen tar vi sikte på å inspirere til nye måter å kommunisere, koble sammen og uttrykke vår personlige og kollektive identitet.

Vi er også et av få universiteter i London som har alt du trenger på ett sted. Undervisnings-, sosial-, sport- og oppholdsrom er alle på campus eller i nærheten.

Greenwich Community

Greenwich er mer enn en samling av individuelle studenter og ansatte, det er et fellesskap av mennesker forent av deres lidenskap for læring. Å være medlem av universitetssamfunnet gir en følelse av stolthet og et ansvar for å leve opp til de høye standardene til tidligere generasjoner studenter. Det betyr også at du stoler på at andre hjelper deg å bli den beste studenten du kan. Det er mange muligheter til å få venner, prøve ut nye ting og oppdage hva du er god på, sammen med andre likesinnede. Alle er velkomne og kan finne en måte å passe inn på Greenwich.

Nyt læringen din

Det er viktig at du liker å studere ved Greenwich og har muligheten til å utmerke deg. Kursene våre er utviklet i samarbeid med næringslivet og bruker de nyeste forskningsinformerte læreplanene. Vi vil støtte og oppmuntre deg til å oppnå best mulig resultat.

Teknologi spiller en stor rolle i undervisningen vår. Et eksempel på dette er forelesningsfangst, som lar deg se forelesninger på nytt på nett og på forespørsel. Våre ansatte har ressursene til å gjøre multimedia til en sentral del av læringsopplevelsen din.

Vi spesialiserer oss på emner som forbereder deg til neste fase av karrieren. Mange av studentene våre har eksterne mentorer og tar arbeidsplasser for å bygge ferdigheter og erfaring på arbeidsplassen som verdsettes av arbeidsgivere. Dette er en formel for suksess, ettersom 90 % av våre nyutdannede begynner å jobbe eller studere innen seks måneder etter at de har fullført kurset (DLHE-undersøkelsen 2018).

Undervist av lidenskapelige mennesker

Vi ansetter godt kvalifiserte, dyktige lærere, de fleste med formell undervisningskompetanse. Et stort antall av våre akademikere har også tidligere jobbet i næringslivet. Dette gjør oss i stand til å tilby oppdaterte og bransjerelevante kurs som er akkreditert av fagorganer.

Våre forelesere er like lidenskapelige for å dele kunnskap som de er om fagene sine. De er ideelt plassert for å hjelpe deg å nå potensialet ditt. Studentene våre bemerker ofte hvordan våre akademikere vil strekke seg ekstra for å hjelpe dem til å utmerke seg i det valgte faget.

Disse prinsippene ga oss en nasjonal Teaching Excellence Framework (TEF) Silver-vurdering i 2017 og Higher Education Academy National Teaching Fellowships for et stort antall av våre lærere.

Støttetjenester

Vi tilbyr et omfattende utvalg av støttetjenester for alle våre studenter. Hver student får tildelt en personlig veileder som vil hjelpe deg med å veilede deg gjennom studiene ved Greenwich. Vårt Student Academic Services-team kan hjelpe deg med å håndtere boligbehov, pengespørsmål, råd og rådgivning og behov for funksjonshemninger. Greenwich Students 'Union er i hjertet av universitetet og tilbyr et utmerket utvalg av sosiale, sportslige og støttefunksjoner for alle undergraduate og postgraduate studenter.

Fasiliteter for å forme fremtiden din

Siden 2013 har vi investert mer enn £150 millioner i laboratorier, undervisningslokaler og studentfasiliteter. Dette inkluderer et nytt studentsenter på Medway Campus og Dreadnought-bygningen i Greenwich.

Dreadnought er et nytt sentralt knutepunkt for alle studentfaglige og sosiale aktiviteter. Ved siden av undervisnings- og dataområder finner du en kafé, restaurant, treningsstudio og et konsert- og arrangementslokale. Det er her du kan gjøre din sosiale læring, få tilgang til studenttjenester, delta i studentaktiviteter og henge med venner.

Du vil også dra nytte av utmerkede studiefasiliteter, inkludert førsteklasses avanserte laboratorier for realfag og ingeniørfag og tre campusbiblioteker med dedikerte akademiske tjenester bibliotekarer.

Fremme kunnskap i Greenwich

Vår forskning tar for seg noen av verdens mest utfordrende problemer, fra global helse til offentlig sikkerhet.

Aktuelle undersøkelser inkluderer myggbårne sykdommer, som malaria og Zika-viruset, og bruk av 3D-printere for medisinske implantater. Andre prosjekter inkluderer livreddende forskning på evakuering av vanskelige miljøer, som høyhusbyggeplasser, og forståelse av sammenhengene mellom politikk og økonomi.

Denne ekspertisen strømmer direkte inn i undervisningen vår. Klassene dine blir informert av banebrytende forskning og undervist av ledende forskere som selv flytter kunnskapens grenser.

Vi ønsker også neste generasjon doktorgradsforskere velkommen til å utføre ledende forskning ved å bruke våre førsteklasses fasiliteter. Du vil bli støttet av et veilederteam som vil hjelpe deg med å utvikle ferdigheter for karrierer i akademia, forskning og industri.

Statistikk

 • Internasjonale studenter:

  14%

 • 00

Campus funksjoner

The University of Greenwich har to London-baserte campus og ett på Medway i Kent. Kombiner en bylivsstil med rolige omgivelser for en unik studieopplevelse.

 • Greenwich campus, London
 • Avery Hill campus, London
 • Medway campus, Kent

Om Greenwich Campus

Greenwich Campus ved elvebredden er omgitt av grønne omgivelser i Greenwich Park og ligger i nærheten av London sentrum.

Greenwich Campus ligger på et verdensarvsted og ligger i hjertet av Greenwich, sørøst i London. Nabolaget har en livlig atmosfære, men er borte fra byens kjas og mas, noe som gjør det til det ideelle stedet å studere.

Campus er omgitt av historiske landemerker, samt Greenwich Park og et utvalg av barer og restauranter. Mange steder rundt campus har blitt brukt som sett for filmer, for eksempel The King's Speech, Les Misérables, Four Weddings and a Funeral, og The Queen.

Om Avery Hill Campus

Avery Hill Campus er omgitt av grønne områder, og ligger i Eltham, sørøst i London. Det har førsteklasses undervisnings- og sportsfasiliteter, samt studentboliger.

Avery Hill er den ideelle setting for studenter som ønsker å studere i London. Ikke bare har det en campus-universitetsstemning med undervisning og boareal, men det er også bare 30 minutter med tog fra London sentrum.

Om Medway Campus

Et fremtidsrettet universitet i historiske omgivelser. Oppdag mer om studentlivet og studieopplevelsen på Medway Campus i Chatham Maritime, Kent. Hvor du velger å studere er en veldig viktig avgjørelse, og vi er glade for å ønske deg velkommen til vårt historiske Medway Campus i Chatham, Kent.

Medway Campus har en rik marinehistorie. Dens røde mursteinsbygninger var tidligere en Royal Navy-base. Nelsons flaggskip HMS Victory ble bygget på Chathams historiske verft.

Campus har også fantastiske kafeer og barer, inkludert de i Pembroke og Pilkington Buildings. Et attraktivt område i piazza-stil med uteservering er ideelt for arrangementer. Det er også mange grønne områder, med en tennisbane.

Vi tilbyr studentene våre et støttende miljø for studiene og hjelpen de trenger for å sikre utdannede jobber i London, Sørøst-regionen og lenger unna.

  Opptak

  Alle følgende dokumenter må lastes opp til "Kvalifisering"-delen av søknadsskjemaet. Søknader som ikke har nødvendig dokumentasjon kan ikke bli vurdert.

  1. Skannede kopier av sertifikatene og/eller transkripsjonene dine som oppfyller opptakskravene til programmet.
  2. Vennligst se vår Søke om en forskergradsside for opptakskravene.
  3. En skannet kopi av passet og oppholdstillatelsen(e), hvis aktuelt.
  4. Curriculum Vitae (CV), inkludert navn på to referenter (skriftlige referanser kan også gis ved hjelp av referanseskjemaet).
  5. Et detaljert forskningsforslag på omtrent 1500 ord (for stipendsøknader, se spesifikke instruksjoner i annonsen og inkluder stipendreferansen i avsnittet om personlig uttalelse).
  6. Bevis på dine engelskkunnskaper, for søkere hvis førstespråk ikke er engelsk. Du trenger ikke å bevise kunnskapen din i engelsk hvis du kan vise at du er statsborger i et av følgende land, eller hvis du har tatt en bachelor- eller masterkvalifikasjon i Storbritannia eller et av disse landene.

  Søkere som ikke oppfyller disse kriteriene vil bli pålagt å gi et IELTS-sertifikat som oppnår 6,5 i hvert område, eller eller en akseptabel, påviselig ekvivalent til dette.

  Hva skjer etter at du har sendt inn søknaden din?

  Prosessen for å rekruttere studenter varierer innen fakultetene, men alle nettsøknader logges i første omgang med fakultetskontoret, så hvis du har spørsmål, vennligst kontakt dem i første omgang. Fakultetet/instituttet vil kontakte deg direkte for å avtale et intervju dersom de ønsker å ta søknaden din videre.

  Du vil bli varslet dersom søknaden din mislykkes. Hvis du lykkes, vil du motta et tilbud fra Postgraduate Research Admissions, med forbehold om godkjenning av UKVI-sjekker, der det er aktuelt, og fremleggelse av bevis på at du oppfyller opptakskravene for programmet. Vær oppmerksom på at rekrutteringsprosessen kan ta opptil seks til åtte uker. Hvis du trenger en avgjørelse tidligere på grunn av en finansieringsfrist, vennligst informer fakultetet og gjør dette tydelig i avsnittet om personlig erklæring i søknadsskjemaet.

  Opptaksprosess

  Svarer for å akseptere et tilbud

  • Du må svare på et tilbud om opptak innen 30 dager, eller innen den oppgitte startdatoen for programmet ditt, avhengig av hva som er tidligere. Hvis du ikke svarer, vil vi anta at du ikke ønsker å akseptere tilbudet, og tilbudet vil bli trukket tilbake. For å bekrefte at du aksepterer tilbudet, må du signere og datere tilbudet om opptak og returnere det, sammen med eventuelle andre nødvendige dokumenter som spesifisert i tilbudsbrevet.
  • Startdatoen din vil være på tilbudet om opptak. Husk at du må oppfylle alle vilkårene i tilbudet ditt før startdatoen for programmet.
  • Vennligst se våre studentøkonomiske sider for informasjon om betaling av depositum, oppgi et sponsorbrev og betaling av studieavgift.
  • Detaljer om skolepenger
  • Hvis du er en internasjonal student eller trenger ATAS, vennligst se veiledningen på våre internasjonale studentsider.

  Begynner studiene

  På din første studiedag forventes du å fullføre registreringen ved Studentsenteret og delta på fakultetsintroduksjonen din. Sene ankomster må varsle Postgraduate Research Admissions og deres fakultet om deres foreslåtte ankomstdato.

  Visumkrav

  Når du søker om studentvisum, må du sende inn noen spesifikke dokumenter for å bevise at du oppfyller kriteriene

  Sende inn dokumenter med din studentvisumsøknad

  Dokumentene du trenger å gi med visumsøknaden din, avhenger av omstendighetene dine. Noen dokumenter er obligatoriske, og andre må leveres avhengig av omstendighetene dine og hva CAS-en din sier. Følgende liste skal hjelpe deg med å finne ut hvilke dokumenter du må levere. Det er viktig å oppgi alle nødvendige dokumenter, siden det å ikke gjøre det kan føre til avslag på visum.

  Dokumentliste over studentvisum

  Gjeldende pass

  Et gjeldende pass eller annen gyldig reisedokumentasjon.

  Kvalifikasjoner oppgitt på ditt CAS.

  Alle kvalifikasjoner oppført i ditt CAS. Du bør merke deg at hvis ingen kvalifikasjoner er oppført i ditt CAS, er du ikke pålagt å oppgi noen.

  Engelsk språkbevis.

  UKVI ber om bevis på dine kunnskaper i det engelske språket. Universitetene kan velge hvordan de vurderer en students kunnskaper i engelsk. Din CAS vil bekrefte hvordan din engelskspråklige evne har blitt vurdert av universitetet. Hvis det har blitt vurdert ved at du gir et sertifikat eller kvalifikasjon, vil dette bli oppført i ditt CAS og du må levere sertifikatet som er oppført. Hvis ingen engelskspråklige kvalifikasjoner er oppført i ditt CAS, trenger du ikke å gi noen med søknaden din.

  Oversettelser.

  Hvis et dokument ikke er på engelsk, må originalen ledsages av en fullstendig oversettelse. Oversettelsen må inneholde:

  • Bekreftelse fra oversetteren at det er en nøyaktig oversettelse av originaldokumentet
  • Oversettelsesselskapets kontaktinformasjon
  • Datoen for oversettelsen

  Bevis på økonomi.

  Du må fremlegge bevis på at du har en bestemt sum penger tilgjengelig for deg for skolepenger og levekostnader i Storbritannia. Se vår informasjon om de økonomiske kravene for veiledning om hvordan du sjekker hva dette beløpet er.

  Dokumenttypene du kan levere for å bevise din økonomi er:

  • Personlige kontoutskrifter eller byggeselskapsutskrifter
  • Bankbrev
  • Offisielle lånebrev
  • Offisielle økonomiske sponsorbrev

  Se vår informasjon og veiledning om finansdokumenter på siden Demonstrer din økonomi. Vær oppmerksom på at det er viktig å fremskaffe finansieringsdokumenter som oppfyller kravene, for å unngå visumavslag.

  Samtykkebrev fra regjeringssponsor.

  Hvis du har mottatt offisiell økonomisk sponsing fra en regjering i løpet av det siste året, må du gi et brev fra denne sponsoren som bekrefter sponsorens samtykke til at du kan søke om studentvisum.

  Bevis på ditt forhold til din forelder eller verge.

  Hvis midlene du viser holdes under en forelders navn, må du bevise forholdet ditt til foreldrene dine. Fødselsattester eller adopsjonsattester godtas.

  Brev fra foreldre/foresatte.

  Hvis midlene holdes under en forelders navn, trenger du også et brev fra foreldrene dine eller verge som gir samtykke til at du kan bruke pengene. Brevet trenger ikke å følge et strengt format, men det må være signert og datert.

  Bevis på samtykke fra foreldre eller annen foresatt hvis du er under 18 år.

  Hvis du er under 18 år når du starter studiene, må du gi et brev fra foreldrene dine eller verge og også fødselsattest eller adopsjonsattest. Kontakt oss for mer informasjon og råd ved behov.

  Resultatene dine fra tuberkulosetesten

  Hvis du kommer fra et land hvor du må ta testen. Vær oppmerksom på at hvis du har bodd i et land de siste seks månedene der TB-testen ikke er påkrevd, trenger du ikke å oppgi dette (hvis du har bodd i Storbritannia i seks eller flere måneder, vil du ikke må ta en TB-test.) Se UKVI-informasjonen om TB-tester for å sjekke om dette gjelder deg.

  ATAS-sertifikat (Academic Technology Approval Scheme Certificate).

  Dette er et sertifikat som kreves av noen doktorgradsstudenter. (Det gjelder ikke for studenter på lavere studier.) Vær oppmerksom på at det tar omtrent en måned før et ATAS-sertifikat blir utstedt. Din CAS vil bekrefte om du trenger et ATAS-sertifikat. Se vår ATAS-informasjon for mer veiledning.

  Stipend og finansiering

  Våre stipender og stipender spenner fra stipend for omsorgsforlater og studenter i økonomisk behov til priser for doktorgradsstudier. Med vårt EU-stipend kan nye studenter hjemmehørende i EU få en reduksjon i førsteårs studieavgift.

  Stipend og stipend 2023/24

  Innkvarteringsstipend

  Greenwich University Accommodation Bursary for nye innenlandske/hjemstudenter med lav husholdningsinntekt.

  Artificial Intelligence and Data Science Postgraduate Scholarship

  Stipendet er et kontantstipend på £10 000 eller gebyrfritak for å studere MSc i datavitenskap og dets applikasjonskurs ved The University of Greenwich .

  Aziz Foundation-stipend

  Aziz Foundation-stipendet vil dekke 100% av studieavgiftene for å støtte britiske muslimer som tar sikte på å studere ved The University of Greenwich .

  Omsorgspermisjonsstipend

  Care Leaver Bursary gir £ 1500 per år til studenter som blir med på universitetet direkte fra lokale myndigheters omsorg.

  Pendlerstipend

  Pendlerstipendene våre støtter studenter fra lavinntektshusholdninger som møter utfordrende reisekostnader for å gå på universitetet.

  David Fussey Choral Exhibition Bursary 2023/24

  David Fussey Choral Exhibition Bursary er verdt £1000 per år for studenter som er valgt ut til å bli med The University of Greenwich Choir.

  Digital tilgangsstipend

  Nye bachelor- eller hovedfagsstudenter med lav husholdningsinntekt kan søke om økonomisk støtte til utstyr for å støtte nettbasert læring.

  EU-stipend

  EU-studenter hjemmehørende i EU som har et tilbud om å studere hos oss, kan få en betydelig rabatt på studieavgiften for det første studieåret i studieåret 2023/24.

  Matkuponger

  Hvis du opplever en uventet finanskrise og ikke har råd til mat, toalettsaker eller andre viktige ting som et resultat, kan du være kvalifisert til å søke om matkupong.

  Stort ferdighetsstipend

  Vi handler alle om STORE ferdigheter! Hvis studenter deltar i våre oppsøkende aktiviteter før de blir med oss på universitetet, kan de være kvalifisert for et stipend verdt £2000.

  Greenwich Progresjonsstipend

  Den nye £3000 stipend- og arbeidspraksisordningen for studenter og alumner som betaler hjemmeavgift.

  International Hardship Fund

  Dette fondet er for EU-studenter uten vedlikeholdslån og internasjonale studenter som har opplevd uventede kortsiktige kostnader.

  International Scholarships Award

  Internasjonale studenter som har et tilbud om å studere ved The University of Greenwich kan få en rabatt på skolepenger verdt opptil £3 000 det første året.

  Mister Gees Foundation-stipend

  Dette stipendiet er verdt £5 000 for en doktorgradsstudent som er påmeldt MSc Water, Waste and Environmental Engineering og kan tilby deg £5 000 under studiene.

  Sykepleieminnesappellstipend Buddy

  For mange studenter kan det være en vanskelig og skremmende beslutning å søke på universitetet. Økonomiske barrierer kan begrense studentpotensialet.

  Robert Holman-stipend

  Denne prisen er verdt £1 000 for nåværende studenter som studerer regnskaps- og finanskurs fra Greenwich, Lewisham og Southwark.

  Royal Navy og Royal Marine Bursary

  Dette stipendet gir opptil £3 000 per år for studenter som har tjenestegjort i Royal Navy eller Royal Marines, eller hvis foreldre har en rekord for tjeneste.

  RPS Karen Roberts-stipend

  Denne prisen er verdt £5,000 for en bachelorstudent som er registrert i BA Landscape Architecture og kan tilby deg £5,000 i løpet av det første studieåret.

  RSK-stipend

  Stipendet er et kontantstipend på £5 000 for en førsteårs student som er påmeldt spesifikke ingeniør- og arkitekturprogrammer.

  Sir William Boremans stiftelse

  Hvis du er fast bosatt i bydelen Greenwich eller Lewisham, kan du kvalifisere for et tilskudd fra Sir William Boreman's Foundation til å dekke levekostnadene dine.

  Stephen Lawrence-stipend (arkitektur)

  Stipendet er et kontantstipend på £18 500 eller gebyrfritak for å studere arkitektur del 2 mars ved The University of Greenwich .

  Lærerutdanningsstipend og lån

  Interessert i å bli lærer?

  Det globale Greenwich-stipendet

  Global Mobility Team og The Fees and Funding-teamet ønsker å samarbeide for å tilby et dedikert stipend for å hjelpe studenter fra vanskeligstilte bakgrunner med å få tilgang til studier i utlandet og praksismuligheter.

  Greenwich-stipendet

  Greenwich-stipendet er verdt £700 for nye studenter med lav husholdningsinntekt.

  Sanctuary-stipendet

  Dette stipendet er for en tilbudsinnehaver som søker asyl eller med flyktningstatus i Storbritannia. Det dekker undervisnings- og oppholdskostnader, pluss et vedlikeholdstilskudd.

  Visjonært stipend

  Denne prisen er verdt £5 000 for studenter som har overvunnet motgang, engasjert seg med oss under skole/høyskole eller sine nåværende studier, og har blitt nominert av en lærer eller rådgiver fra institusjonen deres.

  William Hills-stipend

  William Hills-stipendet tilbyr seks studenter £ 2000 hvert år i løpet av deres 4-årige MEng Mechanical Engineering-grad. Ytterligere to priser er tilgjengelige for to studenter i år to av deres BIng Mechanical Engineering-grad.

  Steder

  • London

   University of Greenwich Old Royal Naval College Park Row Greenwich London , SE10 9LS, London

  Spørsmål