
BSc in
BS i matvitenskap The University of Tennessee Knoxville

Introduksjon
Siden 1972 har Institutt for matvitenskap vært ledende når det gjelder å bidra til matkvalitet, sikkerhet, salgbarhet og tilgjengelighet gjennom dyktighet innen undervisning, forskning og utvidelse. Våre nasjonalt anerkjente bachelor- og kandidatprogrammer forbereder studentene på spennende og tilfredsstillende karrierer innen industri, myndigheter og akademia. Vi inviterer deg til å utforske nettstedet vårt og lære om matvitenskapsprogrammet ved University of Tennessee.
Matvitenskap er et spennende tverrfaglig felt med sikte på å forbedre kvalitet, sikkerhet og ernæring i verdens matforsyning. Vi er mer enn mat; vi studerer hele prosessen, fra design til fordøyelse og alt i mellom. Her på UT lærer du hvordan mat kommer til den lokale matbutikken. Programmet vårt er mer enn å lære ved forelesning. Du vil tilbringe timer i laboratorier for å lære matens kvaliteter og sammensetning. Hvis du er interessert i kjemiske reaksjoner, forstår hvordan du forhindrer tilbakekalling av mat eller gir helsehjelp til en pasient, lar du UT være forberedt på å ta karrieren til neste nivå.
Gradsalternativer
Studenter med matvitenskap bruker de to første årene på å utvikle vitenskapelig og generell bakgrunnskunnskap som er nødvendig for kurs i øvre divisjon. Nødvendige vitenskapskurs inkluderer biologi, kjemi, matematikk, mikrobiologi, ernæring og fysikk. Den generelle bakgrunnen er gitt av kurs som kreves for VolCore og et innledende matvitenskapskurs. På øvre divisjonsnivå tar studentene kurs i biokjemi, matanalyse, matkjemi, matteknikk og matmikrobiologi.
Vår fleksible læreplan gir deg muligheten til å fokusere dine akademiske studier i en av fire konsentrasjoner som støtter dine faglige mål.
Matvitenskapskonsentrasjoner
Vitenskapskonsentrasjon
Denne konsentrasjonen forbereder deg på en karriere i næringsmiddelindustrien på lokalt, regionalt, nasjonalt eller globalt nivå. Andre kursalternativer inkluderer matemballasje, produksjonsoperasjoner, matkjemi, matmikrobiologi, regulatorisk og sensorisk vitenskap. Institute of Food Technologists (IFT) godkjenner denne konsentrasjonen og dens kurs.
Pre-Professional konsentrasjon
Studenter som er interessert i en karriere innen helsefeltet, for eksempel tannbehandling, medisin, apotek eller veterinæromsorg, bør erklære denne konsentrasjonen. Du vil ta nødvendige kurs for opptak til en profesjonell skole i tillegg til kjernekravskrav for en Bachelor of Science -grad i matvitenskap.
Pre-profesjonell konsentrasjon 3 + 1
I likhet med vår pre-profesjonelle konsentrasjon, er Pre-Professional 3+1 rettet mot studenter som er tatt opp ved University of Tennessee Health Science Center (UTHSC) i Memphis eller University of Tennessee College of Veterinary Medicine (UTCVM) før ferdigstillelse av en bachelorgrad. Du vil motta kreditt for de siste 30 timene med bachelorstudier etter vellykket gjennomføring av ditt første år ved UTHSC eller UTCVM.
Femårig BS/MS
Tennessee tilbyr et akselerert femårig kombinert bachelor-/masterprogram som lar deg telle 9 timers studiepoeng mot både bachelor- og mastergrader i matvitenskap.
Galleri
Opptak
Stipend og finansiering
Vi ønsker at de aller beste og flinkeste studentene skal bli med i vår Frivillig-familie, og vi er klare til å investere i fremtiden din. University of Tennessee tilbyr stipend eksklusivt for internasjonale studenter, inkludert:
- Internasjonalt frivillighetsstipend ($10 000 - $18 000)
- Internasjonalt Tennessee Explore-stipend ($4,000 - $7,500)
- International Beacon Scholarship ($4 000 - $18 000)
- Global Ambassador Scholarship ($10 000 - $15 000)
I tillegg er det konkurrerende stipend, avdelingsstipend, utmerkelsesstipend og mer! Søk tidlig for å bli vurdert for stipend.
For å bli vurdert for konkurrerende stipend er fristen 1. november. For alle andre stipend er fristen 1. mai.
Læreplan
- FDSC 100 - Science of Food
- FDSC 150 - Matens historie og kultur
- FDSC 201 - Faglig utvikling
- FDSC 241 - Matkonservering og pakking
- FDSC 341 - Food Engineering
- FDSC 390 - Matlover og forskrifter
- FDSC 410 - Matkjemi
- FDSC 415 - Matanalyse
- FDSC 418 - Utmerkelser: Matkjemi
- FDSC 419 - Food Chemistry Lab
- FDSC 421 - Matmikrobiologi
- FDSC 428 - Utmerkelser: Matmikrobiologi
- FDSC 429 - Food Microbiology Lab
- FDSC 430 - Sensorisk evaluering av mat
- FDSC 442 - Spesielle emner i matvitenskap
- FDSC 445 - Anvendt matvitenskap
- FDSC 490 - Matproduktutvikling
- FDSC 493 - Praktisk erfaring i matvitenskap
- FDSC 495 - Kvalitetssikring og sanitærpraksis
- FDSC 499 - Undergraduate Research in Food Science
Program undervisningsavgift
Karrieremuligheter
- Sensorisk forsker
- Kvalitetssikringstekniker
- Produktutviklingsforsker
- Matproduksjonssjef
- Kvalitetskontrollforsker
- Matforsker