Keystone logo
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Introduksjon

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong ( THEi ) er Hong Kongs institusjon for høyere utdanning med en forskjell. THEi ble grunnlagt i 2012 og er medlem av det yrkesopplæringsrådet. Med betydelige bransjeinnsats tilbyr vi gradsstudier som er yrkesrettet og profesjonelt orientert. Med vekt på "Arbeidsintegrert læring" har vi som mål å utvikle studenter til arbeidsklare fagfolk med de ferdighetene og kunnskapene de kan anvende til den virkelige verden.

Våre programmer har sterke bransjeforbindelser. Studentene har mange muligheter til å bli med på internship-programmer hos lokale eller internasjonale firmaer. Den virkelige arbeidserfaringen gir studentene de nyeste bransjetrendene og gjør dem i stand til å være et skritt foran andre kandidater. I arbeidsstyrken har THEi kandidatene fått stor pris av arbeidsgivere for deres praktiske virkelighet. Følgelig hadde THEi kandidatene en sysselsettingsgrad på 93% i 2017.

THEi har også etablert en rekke partnerskap med en rekke globalt anerkjente universiteter fra hele verden. Vi tror at disse relasjonene ytterligere fordeler våre studenter gjennom utvekslinger, studieturer og prosjektbasert læring. Vi er forpliktet til å gi studentene ulike læringsmuligheter.

Vi tilbyr over 20 bachelorgrader for nyutdannede. Disse programmene er utviklet med tett bransjesamarbeid, med mange innen nisjeområder: Design og miljø, ledelse og gjestfrihet og vitenskap og teknologi. Nyutdannede på videregående skole er hjertelig velkomne til å utforske sine lærings- og utviklingsmuligheter med THEi og å være annerledes.

Steder

 • Hong Kong

  THEi Kowloon Tong Campus 30 Renfrew Road, Kowloon Tong

  • Hong Kong

   THEi Kowloon Tong Campus 20A Tsing Yi Road, Tsing Yi Island, New Territories Hong Kong, , Hong Kong

   Spørsmål