
BSc in
Bachelor of Science (Honours) i matvitenskap og sikkerhet Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Introduksjon
Programmål
Programmet tar sikte på å utstyre nyutdannede med både teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter innen matvitenskap og sikkerhet, inkludert matkjemi, ernæringsvitenskap, matmikrobiologi, matsensor og evaluering, matteknikk og kvalitetskontroll og ledelse av matsikkerhet. Et bredt spekter av disse modulene er designet for godt å legge til rette for studenters kompetanse til å prestere effektivt i nærings-, ernærings- og cateringindustrien samt for å løse de tekniske problematiske problemene knyttet til matvitenskap og sikkerhet. Det vil også gi studentene generiske lederegenskaper, integrert arbeidslæring enten i lokal eller utenlands mat og beslektede næringer for å styrke deres arbeidsevne i det konkurransedyktige samfunnet.
Profesjonell anerkjennelse
Dette programmet har blitt godkjent av Food and Environmental Hygiene Department of the Hong Kong Government (FEHD). Vellykket gjennomføring av dette kurset kandidater, deres kvalifikasjoner har blitt dekket og fritatt fra eksamen for å få registrering av Food Hygiene Manager under ordningen. Nyutdannede kan søke kvalifiserte testpersoner til Testing Professional Certification Scheme fra Hong Kong Association of Testing, Inspection and Certification (HKTIC).
Opptak
Galleri
Karrieremuligheter
Karriereutsikter Nyutdannede kan forfølge i følgende karrierer: Matvitenskapsmenn / teknologer Hygieneveiledere Kvalitetskontrollansvarlige Matforsyningskjede Revisorer Regjeringen Helseinspektører Matproduksjonstilsynsmenn Globale matkjøpere