Keystone logo
Thiel College Bachelor of Science i miljøsikkerhetsledelse
Thiel College

Bachelor of Science i miljøsikkerhetsledelse

Greenville, USA

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Aug 2024

USD 34 964 / per year *

På universitetsområdet

* fulltidsundervisning 2022-2023

Introduksjon

Visste du at Ohio og Pennsylvania er blant landets fem beste stater for sysselsetting i det voksende miljøsikkerhetsstyringsfeltet*? Thiel College sin Bachelor of Science in Environmental Safety Management (ESM)-graden er utviklet for å forberede studentene på praksisplasser og spennende karrierer i dette voksende feltet.

Graden din i miljøsikkerhetsledelse er det første skrittet mot en rekke godt betalte jobber innen produksjon, konstruksjon, energi, helsevesen og myndigheter. Karrieremuligheter for miljøhelse og sikkerhet spenner fra arbeidshelsekonsulenter og industrihygienikere til sikkerhetsledere, spesialister og teknikere.

Thiel-studenter som er bygget på tre sterke pilarer innen forretningsadministrasjon, miljøvitenskap og sikkerhetsledelse, utdanner seg til en grad av miljøsikkerhetsledelse med karriereklar bakgrunnskunnskap på flere felt som fører til suksess i et profesjonelt miljø. Som en nødvendig del av hovedfaget, tilbyr 12-studiepoengs sommerpraksis en avgjørende mulighet til å oppleve den virkelige anvendelsen av sikkerhetsstyring og begynne å bygge et profesjonelt nettverk.

Tittelen «Environmental Safety Management» skiller Thiels Bachelor of Science-program fra andre akademiske HMS-programmer i regionen. Det gjenspeiler også intensjonen og filosofien som former programmets læreplan.

  • "Miljø" refererer til stedet hvor ansatte arbeider - innendørs, utendørs, i naturlige eller konstruerte arbeidsområder.
  • "Sikkerhet" omfatter beskyttelse av ansatte og publikum mot farer som kan skade eller forårsake sykdom i disse miljøene.
  • "Ledelse" refererer til prosessen med å effektivt veilede og lede ansatte til å oppnå forretningsmål.

Hovedfag i Environmental Safety Management forbereder studentene på profesjonell sertifisering, doktorgradsstudier og oppfyller karrierer innen miljøhelse og sikkerhet.

Nasjonalt anerkjent program

Thiels Environmental Safety Management-program har blitt gjennomgått og offisielt godkjent av både Board of Certified Safety Professionals (BCSP) og Institute for Safety and Health Management (ISHM).

Thiel College studenter som oppnår en Bachelor of Science in Environmental Safety Management er kvalifisert til å søke om GSP - Graduate Safety Professional (BCSP) og ASHM - Associate Safety and Health Manager-betegnelsene.

Opptak

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål