Keystone logo
Three Rivers Community College

Three Rivers Community College

Three Rivers Community College

Introduksjon

Få kunnskap og ferdigheter til å velge din egen vei i livet: hvilken opplevelse kan være mer givende? Spesielt når disse belønningene ikke bare går til individuelle studenter, men til sentrene for næringsliv og helsetjenester og produksjon og utdanning som kandidater går videre til. Three Rivers er stolt over å være en del av samfunnet og vil være stolt av at du er en del av vårt.

Hver elev tar med seg noe annerledes når de kommer hit. For å svare på så forskjellige behov, har vi investert betydelig i å skape et topp moderne fasiliteter for fagområder som spenner fra atomteknologi til helsetjenester. Med over 30 graders og sertifikatprogrammer å velge mellom, kan utdannelsen i Three Rivers ta deg nesten hvor som helst.

Hvis du planlegger å gå på en fireårig grad, kan vi gjøre den forfølgelsen rimeligere. Hvis du trenger å tilpasse skolen rundt jobben, tilbyr vi fleksible planleggingsalternativer. Hvis du har unike omstendigheter - en annen læringsevne, erfaring som veteran, behovet for barnepass - kan vi tilby en løsning.

Steder

  • Norwich

    New London Turnpike,574, 06360, Norwich

    Spørsmål