Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Introduksjon

Overgangen til et bærekraftig samfunn starter med deg

Det fjerntliggende Tomorrow University of Applied Sciences * lar elever bygge ferdighetene fra det 21. århundre som trengs innen områdene bærekraft, entreprenørskap og teknologi gjennom vår revolusjonerende tilnærming til utdanning. Vi bygger et fellesskap av bemyndigede og tilkoblede individer som vi har stor tro på vil skape en lysere og mer bærekraftig fremtid. Deres suksess er vår misjon, deres innvirkning vårt mål.

Vi styrker og utdanner morgendagens endringsskapere

Vi kombinerer toppmoderne læringsvitenskap og teknologi for å skape fleksible, tilgjengelige og effektive læringsopplevelser som utstyrer elevene med våre nøkkelingredienser for effekt – formål, evner og fellesskap.

Gjennom kontinuerlig læring, anvendelse og samarbeidsskaping, dyrker vi en tankegang med vekst og selveffektivitet for å utvide elevenes innflytelseskrets og gjøre dem til selvsikre agenter for endring. Målet vårt er å akselerere overgangen til et mer bærekraftig samfunn ved å revolusjonere utdanning for å lære annerledes og vokse grenseløst for å etterlate en varig arv til verden.

Hvorfor lære med ToU?

Tomorrow University of Applied Sciences * er den beste institusjonen for en utdanning innen bærekraft, entreprenørskap og teknologi. Vår revolusjonerende tilnærming til utdanning vil hjelpe deg med å gjøre en langvarig samfunnsmessig innvirkning mens du forfølger en bachelor- eller mastergrad fra hvor som helst i verden.

Globalt tilgjengelig og fleksibel

Vår remote-first læringsplattform gjør utdanning tilgjengelig uansett hvor du er og gir fleksibiliteten til å lære uavhengig av dine profesjonelle og personlige forpliktelser. Lær fra hvor du enn er når du vil via vår mobile-first-plattform.

En ny tilnærming til læring

Lærer av å gjøre. Vår læringsfilosofi tar ikke offline læring på nett. Med vår utfordringsbaserte læringsmetode vil du få praktisk erfaring med å løse verdens største problemer gjennom praktisk anvendelse under veiledning av bransjeeksperter og ledere.

Globalt nettverk i verdensklasse

Et globalt fellesskap av partnere og mentorer er klar for deg. De gjør allerede en forskjell i bærekraft, entreprenørskap og teknologi, og vil hjelpe deg å gjøre det samme. De er dine jevnaldrende og dine mentorer, sammen med din kohort av internasjonale elever.

Med de riktige ferdighetene, verktøyene og nettverket for hånden, kan vi endre fremtiden vår – og vår verdens.

  • Skap en bedre morgendag fra og med i dag. Få tilgang til verktøyene og nettverket som trengs for å lykkes med bærekraftig innovasjon.
  • Remote-first og fleksibel. Lær fra hvor du enn er, når du vil. Kombiner arbeid og studier.
  • Lær i små og likesinnede grupper. Bygg et fellesskap og få tilgang til et livslangt nettverk.

Våre læringsprinsipper

Oppdragsdrevet

Vi er et fellesskap av evigvarende elever. Vi har designet vårt program og læreplan for å endre seg med tiden. Du vil velge fra en rekke utfordringer i løpet av programmet inspirert av scenarier som finnes i gründer- og forretningsverdenen for å løse og erobre. Gjennom utfordringene vil du bruke, skape og mestre kompetansen som trengs for en bedre morgendag. Du vil utvikle kompetansen arbeidsgivere ser etter gjennom aktiv og erfaringsbasert læring ved hjelp av jevnaldrende og mentorer som selv har møtt disse utfordringene.

fleksibel

Alle programmene våre er helt eksterne. I vår læringsmodell er tiden for å vise kompetanse på et spesifikt fagområde fleksibel mens forventningen om å mestre det er konstant. Du vil gå gjennom utfordringer i stedet for tradisjonelle kurs og bygge kompetanse i sanntid for å vurdere behovene til alles individuelle læringsprosess.

personlig

Vår teknologi guider deg gjennom programmet, tilpasser seg dine behov, og gir tilbakemelding fra start til mål. Målene dine som elev i programmet og forståelsen av kjernekompetanse tilpasses individuelt på appen, noe som gjør læringsopplevelsen din unik. Du vil se en visuell oversikt over læringsfremgangen din gjennom studiene, noe som gjør det enkelt å holde fokus på de ønskede resultatene.

Selvstendig

Vi bruker «ikke ennå» som målestokk når en elev ennå ikke har bevist mestring av en utfordring eller kompetanse. I stedet for å mislykkes i et emne eller en utfordring, får du muligheten til å demonstrere kunnskapen din frem til mestring. Du kan sende inn arbeidet ditt til anmeldere og eksperter tror at du fullt ut forstår det valgte konseptet. Feil eksisterer ikke ved ToU, men det er alltid rom for forbedring.

Sosial

Vi gjør det mulig for elever å bygge meningsfulle relasjoner som fører til rike, engasjerende og effektive fjern-først-læringsopplevelser. Sammen med kohorten din, mentorer og det store globale fellesskapet vil du holde deg tilkoblet og engasjert gjennom regelmessige live-økter, kursdiskusjoner og arrangementer. Vår utfordringsbaserte læringsmetode fremmer samarbeid og 360° tilbakemelding fra alle deltakere, jevnaldrende til mentorer og omvendt, til enhver tid.

*Tomorrow University er et fullt akkreditert, statlig anerkjent University of Applied Sciences

Studentuttalelser

Spørsmål