Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Introduksjon

Kombinere historien og tradisjonen i Storbritannia med styrken i USA og fremtiden som er Asia

Kombinere historien og tradisjonen i Storbritannia med styrke i USA og fremtiden som er Asia Storbritannia og USA har vært økonomiske verdensmakt i hundrevis av år. Tidligere og nåværende internasjonal virksomhet har vært, og vil fortsette å være, påvirket av begge land. Imidlertid er Asia fremtiden, med raskt voksende økonomier og over halvparten av verdens befolkning.

Så kanskje det tok et partnerskap mellom amerikanske og asiatiske universiteter for å skape et virkelig visjonært program som kombinerer styrken til disse tre regionene i ett fireårig studieprogram.

Lamar University i Texas, USA og Siam Technology College i Thailand har nå gjort det med Tri-Continent Degree Program.

Mange drømmer om å studere utenlands, spesielt i USA eller Storbritannia. Amerika og England tilbyr noen av de beste høyere utdanningskvalifikasjonene i verden. Det er imidlertid ikke lett. Når du vurderer problemene med visa, språkferdighet og spesielt penger, blir drømmen om å bli gradert fra USA eller Storbritannia ofte et mareritt.

Ville det ikke vært bra å få den beste utdanningen mulig, på et sted hvor du får visumet ditt raskt og enkelt, og levekostnadene er lave? Det krever i utgangspunktet ikke TOEFL eller IELTS score for å begynne å studere? Hvor studieavgift er rimelig for deg: å få et amerikansk universitet og thailandsk universitets bachelorgrader, i tillegg til et britisk nasjonalt akseptert toppledelse, på ca 10% av kostnaden for det bare ett år på andre amerikanske universiteter?

Svaret er selvfølgelig å skaffe høye høyskolekvalifikasjoner fra alle tre: USA, Storbritannia og Asia. Og i bare fire års studie. Tri-Continent Bachelor Degree Programmet gir deg mulighet til å få dine universitets kvalifikasjoner fra alle tre kontinenter, med de rimeligste studie- og levekostnadene som er tilgjengelige. Gjør drømmen din ... En realitet!

Verdens eneste Tri-kontinent Programmer

Verden krymper og alle går internasjonalt. Få tre forretningskvalifikasjoner i samme program, fra USA, Storbritannia og Thailand.

Steder

  • Bangkok

    46 Jarunsanitwong 10 Road Tha Pra, Bangkok Yai, 10600, Bangkok

    Spørsmål