Keystone logo
Transport and Telecommunication Institute

Transport and Telecommunication Institute

Transport and Telecommunication Institute

Introduksjon

Oppdraget til TSI – en kombinasjon av klassiske universitetstradisjoner og innovative teknologier, eksakte vitenskaper og kreativ tilnærming. Formål med TSI – stabil etterspørsel etter våre kandidater i det internasjonale arbeidsmarkedet.

Transport and Telecommunication Institute (lat. Transporta un sakaru institūts – TSI) – er et moderne universitet med nesten hundreårshistorie. TSI er universitetets etterfølger av det legendariske RKIIGA (Riga Red-Banner Civil Aviation Institute) og RAU (Riga Aviation Institute). I dagens utseende ble TSI etablert i 1999. I dag er TSI – den eneste private tekniske høyskolen av universitetstype i Latvia hvor du kan få høyere utdanning på latvisk og engelsk.

TSI fikk permanent akkreditering i Latvia som institusjon for høyere utdanning.

Instituttet tilbyr akademiske programmer i følgende retninger: transport og logistikk, informatikk, elektronikk og telekommunikasjon, ledelse, luftfart. I 2020 fikk alle utdanningsretninger til TSI akkreditering for maksimalt 6 år.

Ved å velge TSI kan du få høyere profesjonsutdanning på første og andre nivå, bachelor- og mastergrad, forberede og forsvare en doktorgradsavhandling.

TSI-studiene er fokusert på praktisk verdi av utdanning; derfor utvikles programmene i samarbeid med TSI-partnerindustrieksperter.

Benytt muligheten til å oppleve utdanning i verdensklasse i Latvia!

Studiet språk: engelsk

Datavitenskap, BSc informatikk og programvareutvikling, BSc (Hon)

150122_970x250-engoogle-uwe-tsi.png

EN VERDI AV DOBBELT DIPLOMA

 • Prestisjefylt utdannelse og to vitnemål på 4 år
 • Studieprosess etter britisk kvalitetsstandard – mer gruppearbeid og individuelle prosjekter
 • Studieresultater evalueres ikke bare av TSI-forelesere, men også av representanter fra UWE
 • Tilgang ikke bare til TSI, men også til UWE-studieressurser

Støtte til studenter fra både TSI og UWE

TSI driver diversifisert forskningsvitenskapelig arbeid. I følge resultatene av ekspertevaluering er Transport and Telecommunication Institute den eneste blant private høyskoler som er inkludert på listen over ledende vitenskapelige institusjoner, som opptrer i Latvia. Det totale antallet instituttutdannede er mer enn 8900. Det nåværende antallet studenter er mer enn 2600. Det er studenter fra Østerrike, Aserbajdsjan, Bulgaria, Egypt, India, Kasakhstan, Moldova, Mongolia, Russland, Ukraina, Storbritannia, USA, Usbekistan og mange andre land i TSI.

De mest populære utdanningsretningene for utenlandske studenter er logistikk, informasjonsteknologi, luftfart. TSI tilbyr en akkreditert utdanning, utmerket akademisk stab, forsknings- og teknologibase, som tilsvarer de nyeste kravene, det mest gjennomtenkte læringsmiljøet og, selvfølgelig, diplom, tatt opp i de fleste verdensland.

Steder

Steder
 • Riga

  Transport And Telecommunication Institute Lomonosova street 1 , LV-1019, Riga

  • facebook
  • twitter
  • linkedin

Spørsmål