Keystone logo
University of Europe for Applied Sciences

University of Europe for Applied Sciences

University of Europe for Applied Sciences

Introduksjon

Velkommen til University of Europe for Applied Sciences (UE), hvor vi gir næring til neste generasjon designere og beslutningstakere på tvers av ulike felt som næringsliv, sport, media & arrangementer, og kunst & design. Vår pedagogiske tilnærming er preget av sin praktiske orientering, internasjonale perspektiv, tverrfaglige fokus og forpliktelse til å fremme suksess.

Ved University of Europe for Applied Sciences er vi stolte av å tilby et støttende og inkluderende læringsmiljø som ligner på en sammensveiset familie. Vårt oppdrag er å legge til rette for din personlige vekst og utvikling av en spenstig karakter. Sentralt i vårt etos er fem kjerneprinsipper som underbygger institusjonen vår: å fremme en uformell, men likevel befordrende atmosfære for læring, betro deg ansvar, feire prestasjonene dine, vektlegge praktiske læringserfaringer og fremme en global tankegang.

For å bringe disse prinsippene ut i livet, dyrker University of Europe for Applied Sciences en kultur for velvære og oppmuntrer til et miljø hvor du kan trives og utmerke deg.

q

Våre Campus

Oppdag våre livlige campuser

Legg ut på en unik reise på tvers av campusene våre i Berlin, Hamburg og Iserlohn, som hver tilbyr sin særegne sjarm og atmosfære. Enten du foretrekker den dynamiske energien til hovedstaden, den maritime sjarmen til en nordtysk havneby, eller de rolige omgivelsene på et campus i amerikansk stil, tilbyr vi forskjellige omgivelser som passer dine preferanser.

Å velge et kurs og universitet innebærer ofte å vurdere miljøet du vil trives i. Campusene våre imøtekommer et bredt spekter av ønsker, og sikrer at du finner den perfekte passformen.

Plassert i hjertet av Berlin, tilbyr campusen vår enestående tilgang til det pulserende bylivet, bare noen øyeblikk unna Potsdamer Platz. I mellomtiden har vår Iserlohn-campus frodige grønne omgivelser, som gir et rolig bakteppe for studiene dine, med rikelig med fritidsaktiviteter tilgjengelig på Seilersee. I Hamburg ligger campusen vår i det pulserende Altona-distriktet, og tilbyr nærhet til den travle havnen og den naturskjønne elven Elbe.

Ved University of Europe for Applied Sciences handler utdanningsreisen din ikke bare om akademikere, men også om å fordype deg i et miljø som fremmer vekst, kreativitet og uendelige muligheter.

Hvorfor Tyskland?

 • Tysklands robuste økonomi driver innovasjon og vekst i Europa.
 • Nasjonens lave arbeidsledighetstall sammenlignet med de andre EU-landene
 • Med lave kriminalitetstall gir Tyskland et trygt og sikkert miljø.
 • Tyskland tilbyr relativt rimelige levekostnader

UE Hamburg

Hvorfor Berlin?

 • Som et pulserende internasjonalt knutepunkt tilbyr Berlin en mangfoldig livsstil med pulserende kulturelle opplevelser.
 • Med engelsk mye snakket, er språkbarrierer minimale, noe som fremmer sømløs kommunikasjon for utlendinger.
 • Vår campus, sentralt plassert i sentrum og gode forbindelser, gir enkel tilgang til alt Berlin tilbyr.
 • Berlin har hovedkvarter for en rekke internasjonale selskaper og oppstartsbedrifter, og er et ideelt miljø for gründere og frilansere.

Berlin Campus

Vårt program

Velkommen til University of Applied Sciences Europe (UE), hvor vi tilbyr dynamiske bachelor- og mastergradsprogrammer skreddersydd for å passe både heltidsstudenter og yrkesaktive som ønsker å forbedre sine ferdigheter. Forankret i to kjerneprinsipper – praktisk læring og et globalt perspektiv – er programmene våre designet for å gi en omfattende og berikende pedagogisk opplevelse.

Praktisk læring

Hos UE tror vi på learning by doing. I tillegg til anerkjente akademikere, består fakultetet vårt av anerkjente fagfolk fra ulike bransjer, som bringer ekspertise fra den virkelige verden inn i klasserommet. Med sterke bransjeforbindelser fremmer vi en levende utveksling av ideer, og sikrer at studiene dine er relevante og i tråd med kravene fra arbeidsmarkedet. Vår prioritet er å integrere praktiske ferdigheter og bransjekrav i læreplanen din fra begynnelsen, og gi deg et konkurransefortrinn i ditt valgte felt. Gjennom vårt aktive engasjement med bransjeledere vil du få muligheten til å få uvurderlig innsikt i hvordan vellykkede virksomheter og bransjer fungerer.

Tenker langs internasjonale linjer

I dagens sammenkoblede verden er et globalt perspektiv nøkkelen. I UE omfavner vi mangfold og internasjonalisering som grunnleggende pilarer i vår pedagogiske tilnærming. Vårt bachelorstudium inkluderer et semester i utlandet, og gir deg muligheten til å fordype deg i ulike kulturer og få en bredere forståelse av global forretningspraksis. På samme måte har vårt mastergradsprogram International Summer School, en plattform for tverrkulturell utveksling og samarbeid med studenter fra hele verden. I samarbeid med universiteter innenfor Global University Systems (GUS) sikrer vi sømløs integrasjon og støtte for din internasjonale erfaring. Dessuten gjenspeiler vår mangfoldige studentmasse den globale naturen til institusjonen vår, og gir gode muligheter for kulturell utveksling og nettverksbygging.

Ved UE er praktisk læring og et globalt perspektiv ikke bare prinsipper; de er integrert i alt vi gjør, og gir deg mulighet til å trives i en raskt utviklende og sammenkoblet verden.

Du kan begynne å studere hos oss i mars & September.

Fokus på ansettbarhet

 • Høy ansettelsesevne: 93 % av bedriftsutdannede sikrer jobb innen 1 år etter endt utdanning.
 • Praktisk erfaring: Få praktisk erfaring gjennom virkelige prosjekter integrert i læreplanen din.
 • Bransjepartnerskap: Dra nytte av våre partnerskap med anerkjente selskaper, som gir verdifulle nettverksmuligheter og potensielle karriereveier.
 • Post-studievisum: Internasjonale studenter er kvalifisert for et 18-måneders etterstudievisum, noe som forbedrer mulighetene for global karriereutvikling.
 • Studer i utlandet og arbeidserfaring: Våre programmer tilbyr muligheter for et semester i utlandet eller arbeidserfaring, beriker din akademiske erfaring og utvider din profesjonelle horisont.
 • Bosette seg i Tyskland: Nyutdannede som jobber i 24 måneder er kvalifisert til å søke om permanent opphold i Tyskland

w

Vårt mål

Vår forpliktelse til din suksess

Ved University of Europe for Applied Sciences er vårt overordnede mål din suksess. Vi er dedikerte til å sikre at du er upåklagelig forberedt til å ta fatt på din profesjonelle reise og skjære ut din egen vei. Med dette målet i tankene, streber vi etter å dyrke studentene våre til dynamiske unge fagfolk med en gründertankegang.

I dagens raskt utviklende landskap krever suksess et mangfoldig ferdighetssett. Vi anerkjenner viktigheten av å blande vesentlig kunnskap med mellommenneskelige ferdigheter, lederkompetanse og et globalt perspektiv. Disse elementene danner grunnlaget for en vellykket karriere i det dynamiske riket av den frie markedsøkonomien. Arbeidsgivere søker i økende grad initiativrike ledere som har en sterk teoretisk bakgrunn og har opparbeidet verdifull praktisk erfaring både nasjonalt og internasjonalt i løpet av sine akademiske sysler. Vi er forpliktet til å utstyre deg med verktøy og kunnskap for å møte og overgå disse forventningene.

De håndgripelige resultatene av vår tilnærming er tydelige: Nyutdannede ved University of Europe for Applied Sciences går konsekvent raskt over i arbeidsstyrken, bevæpnet med ferdighetene og selvtilliten til å trives i forskjellige profesjonelle miljøer.

Programmer og studenterfaring

 • Topp 10-rangering for undervisningskvalitet i økonomistudier
 • Små klassestørrelser for personlig læring
 • Høyt kvalifiserte forelesere med bransjekompetanse
 • Diverse programvalg
 • 100 % engelsklærte grader
 • State-of-the-art infrastruktur og fasiliteter
 • Internasjonalt fokus med studenter fra 23+ nasjonaliteter
 • Internasjonale ekskursjoner for studenter

b

Steder

 • Berlin

  Dessauer Str 3-5 , D-10963 DE, Berlin

  • Iserlohn

   Reiterweg 26b, 58636, Iserlohn

   • Hamburg

    Museumstraße 39 , 22765, Hamburg

    • Potsdam

     UE Innovation Hub, Konrad-Zuse-Ring 11, D-14469, Potsdam

     • Dubai

      The Offices 3 - One Central, Dubai World Trade Centre Dubai - United Arab Emirates, 32257, Dubai

      Spørsmål