Keystone logo
Umm Al-Qura University

Umm Al-Qura University

Umm Al-Qura University

Introduksjon

Kongeriket Saudi-Arabia er i forkant av landene i den islamske verden på grunn av sin religiøse status så vel som sin historiske og sivilisasjonsmessige betydning. Den inkluderer Qiblah (Ka'bah) som muslimene møter under sine daglige bønner. Videre henvender millioner av menneskers hjerter seg til Mekka, som ønsker å utføre Hajj og Umrah.

I nyere tid har kongeriket blitt et forbilde for de islamske landene, ettersom det benytter seg av den siste utviklingen i moderne sivilisasjon og samtidig opprettholder dets originalitet og spesielle egenskaper. Dette er i tillegg til sin fremtredende interne og eksterne politikk, som er basert på den islamske shariaen.

På det nåværende tidspunkt har riket takket være sin kloke politikk fått en stor status som kvalifiserer det til å implementere en innflytelsesrik rolle innen internasjonal politikk og økonomi. Videre har de femårige utviklingsplanene som ble vedtatt av kongeriket for 30 år siden, ført til en boom, og har akselerert vekstraten på en måte som sjelden forekommer i de fleste land. I følge en balansert politikk har kongeriket vedtatt en tilnærming til bygging og utvikling, etablering av fasiliteter og viktige bygninger sammen med forberedelse og kvalifisering av innbyggerne og nye generasjoner.

Steder

  • Mecca

    طريق الأمير سلطان بن عبد العزيز, , Mecca

    Spørsmål