Keystone logo
Brawijaya University

Brawijaya University

Brawijaya University

Introduksjon

University of Brawijaya (UB) ligger i byen Malang, East Java-provinsen, Indonesia. UB ble offisielt erklært av president femte republikken Indonesia januar 1963. Det er 11 fakulteter og ett program som ble holdt i UB.

VISJON:

For å være et fremragende universitet og spille en aktiv rolle som en agent for endring i samfunnet gjennom utdanning, forskning og sosiale tjenester i samsvar med nasjonal og internasjonal standard.

MISSION:

For å gjennomføre profesjonell undervisning-læringsprosessen. For å fremme bevissthet om eksistensen av Guds skaperverk og forståelse av menneskelige og andre skapninger rettigheter. For å gjennomføre akademisk prosess som utdanner studentene til å være svært kompetente kandidater og kvalifiserte fagfolk. For å skape noe nytt, utvikle og formidle vitenskap og teknologi, for å styrke fellesskapet velferd og styrke den nasjonale kulturen.

Target of Development

Utvikling av UB er rettet mot World Class, Entrepreneurial Universitetet som fastsettes på grunnlag av Visjon, misjon og mål av UB Tre aspekter av bekymringene er: støtte arbeidet med å utrydde fattigdom og arbeidsledighet, tilgang til høyere utdanning, og utdanning globalisering.

mål

For å produsere høykvalitets nyutdannede med tro på den ene øverste Gud, med vilje til kontinuerlig læring, har bred horisont, opprettholde disiplin og arbeid ethos, og er i stand til å konkurrere på internasjonalt nivå Å utvikle vitenskap, teknologi og kunst, for å støtte kulturell utvikling Å ha kapasitet i styrke samfunnet gjennom problemløsning konseptutvikling med bruk av vitenskapelige metoder

Kvalifisering for Entre:

Du vil bli ansett som en internasjonal søkeren hvis du ikke holder indonesisk statsborgerskap. For å kunne få opptak, må kandidatene ha god faglig kompetanse som er bevist med høyt faglig nivå.

Internasjonale søkere må søke direkte til Universitas av Brawijaya ved å sende et sett av nødvendige dokumenter (se flytskjema for opptaket). Internasjonale søkere er vanligvis ikke nødvendig å sitte for oppføringen test for opptak med mindre en spesiell tilstand oppstår.

Den er kvalifisert for opptak baseres på en pult evaluering utført av UB opptaksprøve komité på akademiske prestasjoner.

Internasjonale søkere må oppfylle de faglige, språkkrav og forplikte seg til å overholde bestemte forskrifter indonesiske regjeringen knyttet til utdanningspolitikk for å søke om en grad ved Universitetet i Brawijaya.

Brief History of Universitas Brawijaya

Navnet Universitas Brawijaya (Brawijaya University) ble gitt av presidenten i Republikken Indonesia gjennom en ledning nei. 258 / K / 61 sendt på den 11 juli 1961. Dette navnet er avledet fra tittelen på Kings of Majapahit, et stort rike i Indonesia fra 12. til 15. århundre.

UB forvandlet til et statlig universitet den 5. januar 1963, etter en Presidential resolusjon utstedt tidligere samme år. Denne datoen ble senere kunngjort som UB jubileum (spesielt kalt Dies Natalies blant indonesiske akademiske samfunnets medlemmer).

Tidligere Universitas Brawijaya ble offentlig kjent med akronym for UnBra og deretter UNIBRAW. På Universitas Brawijaya Senatet møte 17. mars 2008 ble UB innviet som den offisielle forkortelsen av Universitas Brawijaya.

The Hymn of UB ble komponert av en student ved Fakultet for veterinær og husdyrhold kalles Yanardhana i 1963, mens Mars av UB ble komponert av Lilik Sugiarto i 1996. Begge låtene er fortsatt ofte sunget opp til denne dagen.

UB campus ligger i byen Malang, East Java, i en strategisk beliggenhet kan enkelt nås med offentlig transport. Med trær vokser i alle hjørner av campus og kjølig luft fra Malang, UB faktisk er en veldig frisk campus. Som en by av utdanning, har Malang utviklet seg raskt. Dette synes å være uatskillelig fra herlighet East Java i det siste.

I dag er UB en av de ledende universiteter i Indonesia med mer enn 60.000 studenter i ulike grader spenner fra Diploma Program, bachelorprogram, masterstudium, doktorgradsutdanning, og Medical Specialist Program, i 12 fakulteter, to fakultetsnivå programmer, en yrkesfaglige program, og en praktisk program.

Steder

  • Malang

    Universitas Brawijaya Jl. Veteran Malang East Java, Indonesia , 65145, Malang

Spørsmål