Keystone logo
Hebron University

Hebron University

Hebron University

Introduksjon

 • Gir vital for kvalifisert universitetsmiljøet av det palestinske folk som ønsker å dra nytte av Hebron universitet akademiske programmer, tjenester og kulturelle, sosiale, kunstneriske, for ikke å frata noen av dem på grunn av force majeure.
 • Palestinsk personlig utvikling i stand til målet målrettet tenkning, og svarer Calendar skikkelig følelse av mitt sinn, og med det menneskelige samfunn - palestinsk personlig utvikling i stand til målet målrettet tenkning, og svarer Calendar skikkelig følelse av mitt sinn, og med det menneskelige samfunn.
 • Gjenopplivingen av arabiske og islamske arv, og et tettere samarbeid med de fredselskende folk linker, gjennom direkte familiemedlemmer av Hebron University.
 • Videreutvikle Hebron universitetet for å opprettholde punktligheten og svare på samfunnets behov og utfordringer i fremtiden. Se Hebron universitet

Hebron Universitetet visjon er å være blant de ledende universiteter over hele landet. Hebron universitetet er preget av sin forpliktelse til en helhetlig god utdanning, miljø og helse i tillegg til levering av offentlige tjenester.

Målene for Hebron universitet

Universitetet arbeider med læring og undervisning og utvikling av læreplaner og publisering innenfor rammen av de generelle mål og retningslinjer fra departementet for utdanning og høyere utdanning, og jobber seg til tjeneste for sine ressurser, utvikling og revitaliseringen av landet intellektuelt, vitenskapelig og økonomisk, sosialt og kulturelt. Det er også arbeider for å oppnå et bedre liv. For å oppnå disse målene universitetet jobber med følgende: - formidling av kunnskap ved å gi høyere utdanning og spesialisering muligheter i ulike felt av naturvitenskap-inkludert ren og anvendt humaniora, kunst, og gi landet med spesialister, teknikere og eksperter i ulike grener av vitenskapen.

 • Utviklingen av kunnskap til å utføre vitenskapelig forskning og markedsføring, organisering og bistå de kompetente myndigheter for å løse problemene i samfunnet og utviklingsspørsmål i den.
 • Oppmerksomhet til personligheten til studenten og positiv veiledning for den offentlige tjenesten.
 • Interessen innen anvendt veiledning i ulike aspekter av samfunnstjeneste for å løse eksisterende problemer og for å unngå forventes av dem.
 • Arabiske og islamske sivilisasjonen arv og formidling av omsorg og oppmerksomhet til moralske verdier.
 • Tettere bånd og relasjoner med de arabiske, islamske og internasjonale universiteter og organisasjoner av ulike regionale og internasjonale vitenskapelige og kulturelle institusjoner.
 • Teknisk innovasjon og tilpasset for å tjene samfunnet i samarbeid med universiteter og andre institusjoner for høyere utdanning og forskning og opplæring i ulike felt.
 • Fokus på menneskelige utviklingsspørsmål og den intellektuelle og kognitive og religiøse verdier penger.

Steder

 • Hebron

  Hebron University P.O Box 40, West Bank, Palestine., , Hebron

Spørsmål