Keystone logo
UniLaSalle

UniLaSalle

UniLaSalle

Introduksjon

UniLaSalle utdanner generalistingeniører til å inneha leder- og topplederstillinger på høyt nivå i følgende sektorer, spesielt: landbruk, næringsmiddelindustri, mat og helse, geologi, miljø og energi.

Studentopptak er selektivt. Akademiske programmer er forskningsinformert for å støtte læreplanen for det store spekteret av vitenskapelige disipliner som undervises på skolen.

Undervisningsformene skolen ivaretar er dynamiske og praktiske og legger stor vekt på praksisplasser. UniLaSalle-studenter kan gjøre det beste ut av sine 5 studieår for å utvikle ferdighetene som trengs for å nå sine karrieremål.

Så vel som humanvitenskapene som er inkludert i læreplanen, lar et pulserende campusliv, det omfattende programmet med fritidsaktiviteter og de mange akademiske eller personlige prosjektene studentene bygge opp selvtillit og oppfylle potensialet sitt.

Dette gjøres gjennom anerkjennelse av andre, forpliktelser og ansvar. Slike egenskaper er alle nødvendige for fremtidige ledere, men også for alle som ønsker å gjøre livet til en suksess.

Våre verdier

Skolen ønsker å fremme verdier som respekt, engasjement og frivillig arbeid, tro på likeverd og like muligheter for fattige og underprivilegerte. Bevis på denne forpliktelsen kan finnes i den personlige veiledningen studentene får fra fakultetsmedlemmer, promoteringen av fritidsaktiviteter i det akademiske programmet og den omfattende utdanningen som tilbys av campuslivet og dets pulserende samfunnsliv.

Campuslivet tilbyr faktisk en eksepsjonell opplevelse av kollektivt liv som krever en følelse av ansvar for å tjene andre og resulterer i livslange vennskap.

Alt det ovennevnte er grunnlaget for skolens ånd og styrke som deles av de hundretusener som utdannes hvert år i UniLaSallian-institusjoner rundt om i verden.

Hvorfor studere ved UniLaSalle</p>

 1. Kvalitetsutdanning: UniLaSalle Polytechnic Institute er kjent for sin høykvalitetsutdanning og strenge akademiske programmer. Det tilbyr et bredt spekter av bachelor- og hovedfagsprogrammer innen ulike felt som ingeniørfag, agronomi, geologi, miljøvitenskap og energi.
 2. Omdømme: Instituttet har et sterkt rykte både nasjonalt og internasjonalt. Arbeidsgivere anerkjenner og verdsetter ofte grader fra UniLaSalle , som kan forbedre kandidatenes karrieremuligheter.
 3. Tverrfaglig tilnærming: UniLaSalle har en tverrfaglig tilnærming til utdanning, og oppmuntrer studentene til å utforske ulike felt og få en bred kunnskapsbase. Denne tilnærmingen forbereder studentene til å takle komplekse problemer i den virkelige verden som krever tverrfaglige løsninger.
 4. Forskningsmuligheter: UniLaSalle er involvert i banebrytende forskning på tvers av ulike felt. Studentene har muligheten til å engasjere seg i forskningsprosjekter, jobbe sammen med fakultetsmedlemmer og bidra til fremskritt innen sine respektive felt.
 5. Bransjeforbindelser: Instituttet opprettholder sterke bånd med bransjer og bedrifter, og gir studentene praksismuligheter, nettverksarrangementer og karriereplasseringstjenester. Dette hjelper studentene med å få praktisk erfaring og forenkler smidige overganger til arbeidsstyrken.
 6. Internasjonalt miljø: UniLaSalle ønsker studenter fra ulike kulturelle bakgrunner velkommen, og skaper et berikende og levende internasjonalt samfunn. Denne eksponeringen for ulike perspektiver forbedrer studentenes globale bevissthet og interkulturelle kommunikasjonsevner.
 7. Fasiliteter og ressurser: UniLaSalle tilbyr moderne fasiliteter, toppmoderne laboratorier og spesialiserte ressurser for å støtte studentenes lærings- og forskningsaktiviteter. Fra velutstyrte klasserom til avansert teknologi har elevene tilgang til alt de trenger for å lykkes faglig.

Samlet sett gir studier ved UniLaSalle Polytechnic Institute studentene en omfattende utdanning, verdifulle ferdigheter og muligheter for personlig og profesjonell vekst i et støttende og dynamisk miljø.

Steder

 • Beauvais

  19, rue Pierre Waguet Cedex, BP 30313 - 60026, Beauvais

 • Mont-Saint-Aignan

  3 Rue du Tronquet, 76130, Mont-Saint-Aignan

  • Amiens

   14 Quai de la Somme, 80080, Amiens

   • Rennes

    2, rue Robert d’Arbrissel - CS 76522 35065 RENNES CEDEX-France, , Rennes

    Spørsmål