
BSc in
Bachelor of Science i matvitenskap United Arab Emirates University - Undergraduate Programs

Stipend
Introduksjon
Food Science er opptatt av anvendelse av vitenskap og teknologi til produksjon, produksjon, prosessering, emballasje og distribusjon av trygg og næringsrik mat av høy kvalitet. Food Science Bachelor Program er akkreditert av Institute of Food Technologists (IFT), USA. Studenter som blir med på dette programmet vil gjennomgå profesjonell opplæring i de fem kjernedisipliner av matvitenskap: matkjemi og -analyse, mattrygghet og mikrobiologi, matprosessering og -ingeniør, anvendt matvitenskap og suksessferdigheter. Nyutdannede fra dette programmet er i stand til å utføre fysisk-kjemiske analyser av matvarer, beskrive kvaliteten og sikkerhetsegenskapene og anvende forskjellige prosesseringsteknologier for å produsere og sikre trygg og kvalitetsmat.

Programmål
- Å gi studentene avansert kunnskap innen matvitenskap og relaterte felt.
- Å trene studenter til å drive grunnleggende og anvendt forskning som gir grunnleggende og anvendt kunnskap om matvitenskap, og som imøtekommer behovene til matteknologifaget og interessentene i matindustrien.
- Å trene studentene til å oppnå et høyt nivå av kompetanse og evner inkludert flere oppgavedrift og kommunikasjonsevner.
- Utstyr kandidater med kompetanse innen organisasjon og teamarbeid og tanker om etiske, sosiale spørsmål og respekt for mangfold.
- Gi studentene en bedre forståelse av den nasjonale og globale matvaresektoren og forberede dem til å arbeide med suksess i et bredt spekter av statlige og ikke-statlige matkontroll- og lovgivningsmyndigheter og i industrielle og kommersielle omgivelser innen matsektoren.
- Utstyr studenter med kompetanse innen kritisk tenking, livslang læring og ledelse.
Program læringsutbytte
Etter vellykket gjennomføring av dette programmet vil studentene kunne:
- Forklar de grunnleggende prinsippene for matvitenskap og dets tverrfaglige omfang.
- Beskriv de fysiske, kjemiske og biologiske egenskapene til mat og deres innvirkning på mattrygghet og sensorisk og ernæringsmessig kvalitet.
- Bruk analytiske teknikker for å karakterisere sammensetningen og for å identifisere fysiske, kjemiske og biologiske endringer i matvarer.
- Forklar virkningene av matforedling, prosjektering, konservering, emballasje og lagring på mattrygghet og kvalitet.
- Identifiser viktigheten av matlover og forskrifter for å sikre sikkerheten og kvaliteten på matvarer.
- Gjennomføre anvendt forskning og bruke statistiske verktøy i eksperimentell design og dataanalyse.
- Bruke ervervet kunnskap til virkelige situasjoner i matsystemer, komponenter, produkter og prosesser.
- Bruk kritisk tenking og kontinuerlig læring på profesjonelle problemer.
- Kommuniser effektivt i både muntlige og skriftlige former.
- Utvikle organisasjons-, teamarbeid- og lederegenskaper.
- Demonstrere profesjonelle ferdigheter og tanker om etisk, sosial, integritet og respekt for mangfold.
- Vis beredskap for fortsatt reflekterende praksis og livslang læring relevant for karrierer innen matvitenskap.