Bachelor of Science in Dietetics
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Al Ain, De forente arabiske emirater
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
4 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
AED 2 500 / per credit *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* per kreditttid
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Det koordinerte programmet for diett som tilbys av College of Medicine and Health Sciences, har som mål å forberede kandidater som er kompetente dietister. Programmets oppgave er å forberede kompetente kandidater som er høyt kvalifiserte dietister på inngangsnivå, for å forbedre ernæringsmessig velvære og helse til UAE-befolkningen. Programmets mål er (1) å forberede kandidater til å være kompetente dietister på inngangsnivå og (2) å forberede kandidater som viser lederskap og en forpliktelse til samfunnstjeneste. Det koordinerte programmet i diett ved UAEU er akkreditert som et utenlandsk dieterutdanningsprogram (FDE) av Akkrediteringsrådet for utdanning i ernæring og diett (ACEND) fra Academy of Nutrition and Dietetics (AND). Resultatdata som måler oppnåelsen av programmålene er tilgjengelige på forespørsel. For mer informasjon, se Studenthåndboken i lenken under "Mer informasjon om dette programmet".
Programmål
Mål nummer 1. Å forberede kandidater til å være kompetente dietister på inngangsnivå. Mål: (a) 85% av studentene vil fullføre programkravene innen 3,75 år fra innskriving i CPD (150% av tiden som er tillatt) (b) Minst 60% av kandidater som søker arbeid, vil ha oppnådd jobb relatert til hovedfag innen 12 måneder etter fullført program (c) Helsemyndighetene i De forente arabiske emirater krever at kandidater fra UAEUs koordinerte program i dietetikk fullfører ytterligere seks måneders praksis før de er kvalifisert til å delta på godkjenningseksamen. Åtti prosent av kandidatene vil ta UAE-legitimasjonseksamen innen tolv måneder etter at denne praktikken er fullført. (d) De regulatoriske helsemyndighetene i De forente arabiske emirater krever at diabetikere som studerer diett skal bestå en lisenseksamen som administreres av Department of Health - Abu Dhabi, Ministry of Health, eller Dubai Health Authority. I løpet av en femårsperiode vil 80% av kandidatene bestå dietteksamen (Health Department - Abu Dhabi eller tilsvarende) innen ett år etter første forsøk (e) Minst 85% av arbeidsgivere som svarer på undersøkelser på en skala på 1-5 (5 = utmerket) vil rangere kandidater som 3 (tilfredsstillende) eller bedre for kunnskap, ferdigheter og kompetanse for grunnleggende praksis (f) Minst 60% av kandidatene som søker arbeid, vil finne en stilling i en Klinisk innstilling.
Mål nummer 2. Å forberede nyutdannede som viser lederskap og en forpliktelse til samfunnstjeneste Mål: (a) Minst 50% av nyutdannede vil på alumniundersøkelsen indikere at de aktivt deltar i samfunnstjenesteaktiviteter i løpet av det siste året (b) Over en 5-års periode vil 60% av nyutdannede være aktive medlemmer i profesjonelle foreninger innen 12 måneder etter endt utdanning. (c) Over en 3-årsperiode vil minst 80% av arbeidsgiverne som svarer på undersøkelser på en skala fra 1-5 (5 = utmerket) vurdere nyutdannede som 3 (tilfredsstillende) eller bedre for demonstrasjon av lederegenskaper.
Program læringsutbytte
Etter vellykket gjennomføring av dette programmet vil studentene kunne:
- Velg indikatorer for programkvalitet og / eller kundeservice og måle oppnåelse av mål.
- Bruk evidensbaserte retningslinjer, systematiske oversikter og vitenskapelig litteratur (for eksempel akademiets bibliotek for bevisanalyse og evidensbaserte retningslinjer for ernæringspraksis, Cochrane Database of Systematic Reviews og US Department of Health and Human Services, Agency for Healthcare Research and Quality, Nasjonale retningslinjer for Clearinghouse-nettsteder) i ernæringspleien og modellen og andre områder innen diettpraksis.
- Begrunn programmer, produkter, tjenester og omsorg ved å bruke passende bevis eller data.
- Evaluer fremvoksende forskning for anvendelse i diettpraksis.
- Gjennomføre forskningsprosjekter ved bruk av passende forskningsmetoder, etiske prosedyrer og statistisk analyse.
- Øv i samsvar med gjeldende føderale forskrifter og statlige vedtekter og regler, når det gjelder og i samsvar med akkrediteringsstandarder og Scope of Dietetics Practice and Code of Ethics for Profession of Dietetics.
- Demonstrere profesjonelle skriveferdigheter i å forberede profesjonell kommunikasjon CRD 2.3: Design, implementer og evaluere presentasjoner til en målgruppe.
- Bruk effektive utdannelses- og rådgivningsevner for å lette atferdsendring.
- Vis aktiv deltakelse, teamarbeid og bidrag i gruppeinnstillinger.
- Tildel pasientbehandlingsaktiviteter til DTRs og / eller støttepersonell etter behov.
- Henvis klienter og pasienter til andre fagpersoner og tjenester når behov er utenfor det individuelle omfanget av praksis.
- Bruk lederegenskaper for å oppnå ønskede resultater.
- Delta i profesjonelle og samfunnsorganisasjoner.
- Etabler samarbeid med annet helsepersonell og støttepersonell for å levere effektive ernæringstjenester.
- Demonstrere profesjonelle attributter innen ulike organisasjonskulturer.
- Utfør egenvurdering, utvikle mål og mål, og utarbeide et utkast til portefølje for faglig utvikling som definert av Kommisjonen for diettregistrering.
- Demonstrer forhandlingsferdigheter.
- Vurder ernæringsstatusen til individer, grupper og populasjoner i en rekke omgivelser der ernæringspleie er eller kan leveres.
- Diagnostiser ernæringsproblemer og lag problemstillinger, etiologi, tegn og symptomer (PES).
- Planlegg og implementer ernæringsintervensjoner for å inkludere prioritering av ernæringsdiagnosen, formulere en ernæringsresept, etablere mål, og velge og administrere intervensjon.
- Overvåke og evaluere problemer, etiologier, tegn, symptomer og effekten av inngrep på ernæringsdiagnosen.
- Komplett dokumentasjon som følger profesjonelle retningslinjer, retningslinjer som kreves av helsevesenet, og retningslinjer som kreves av praksisinnstillingen.
- Utvikle og demonstrere effektive kommunikasjonsevner for kliniske tjenester og kundetjenester i en rekke formater.
- Utvikle og levere produkter, programmer eller tjenester som fremmer forbrukerhelse, velvære og livsstilsadministrasjon.
- Lever respektfulle, vitenskapsbaserte svar på forbruker spørsmål om nye trender.
- Koordinere anskaffelser, produksjon, distribusjon og service av varer og tjenester.
- Utvikle og evaluere oppskrifter, formler og menyer for akseptabilitet og rimelighet som imøtekommer det kulturelle mangfoldet og helsebehovene til ulike befolkninger, grupper og enkeltpersoner.
- Delta i styring av menneskelige ressurser.
- Utfør ledelsesfunksjoner relatert til sikkerhet, sikkerhet og sanitær som påvirker ansatte, kunder, pasienter, fasiliteter og mat.
- Delta i offentlige politiske aktiviteter, inkludert både lovgivnings- og forskriftsinitiativer.
- Gjennomføre kliniske aktiviteter og kundeservicekvalitetsstyringsaktiviteter.
- Bruk dagens informatikkteknologi til å utvikle, lagre, hente og spre informasjon og data.
- Analyser kvalitets-, økonomiske eller produktivitetsdata og utvikle en plan for intervensjon.
- Foreslå og bruk prosedyrer som passer for praksisinnstillingen for å redusere avfall og beskytte miljøet.
- Gjennomfør mulighetsstudier for produkter, programmer eller tjenester med tanke på kostnader og fordeler.
- Analyser økonomiske data for å vurdere ressursutnyttelsen.
- Utvikle en plan for å tilby eller utvikle et produkt, program eller tjeneste som inkluderer et budsjett, bemanningsbehov, utstyr og forsyninger.
- Kode og regning for kosthold / ernæringstjenester for å få refusjon for tjenester fra offentlige eller private forsikringsselskaper.