Keystone logo
Universidad CEU San Pablo

Universidad CEU San Pablo

Universidad CEU San Pablo

Introduksjon

Universidad CEU San Pablo - Flerfaglig høyere utdanning

I mer enn 90 år: Universidad CEU San Pablo University har vært dedikert til å hjelpe studenter på vei til vellykkede fremtidige yrker. Skolen tilbyr et omfattende utvalg av bachelorgrader, doble bachelorgrader og hovedfagsstudier på spansk og engelsk, innen mange fagområder som økonomi og næringsliv, kommunikasjon og humaniora, arkitektur, ingeniørvitenskap og helsevitenskap.

Universitetet har et sterkt internasjonalt miljø, befolket av studenter fra mer enn 70 forskjellige land. Den åpne, kosmopolitiske og kulturelle stemningen i Madrid gjør hovedstaden i Spania til et populært studievalg i utlandet for studenter fra hele verden.

Internasjonalt samarbeid

Med sterk vekt på ansettbarhet tilbyr universitetet konkurransedyktige praksisprogrammer, med avtaler på plass med mer enn 9000 bedrifter og institusjoner, både nasjonalt og internasjonalt.

En rekke internasjonale mobilitetsprogrammer er også tilgjengelige for studenter, professorer og forskere. Universitetet har samarbeid med de mest prestisjefylte universitetene i USA, inkludert Columbia University, Boston University, The University of Chicago og Fordham University.

CEU San Pablo University er forpliktet til kraften til læring og forbedring, og tilbyr en rekke stipendmuligheter.

Campus funksjoner

Studer på våre vakre campus i Madrid

Universitetet har to store studiesteder som ligger i privilegerte områder av Madrid: Moncloa og Montepríncipe . Begge lar deg studere i et trendsettende og internasjonalt miljø og har de mest avanserte fasilitetene med de mest komplette tjenestene for å utføre aktiviteter og praksis: laboratorier, forskningssentre, datarom, etc.

I tillegg, som ligger i hjertet av Madrid, har universitetet en poliklinikk spesialisert i odontologi, fysioterapi, psykologi, ernæring og kosthold , hvor reelle tilfeller behandles, og studenter går til pasienter under tilsyn av professorer.

  Stipend og finansiering

  Internasjonale studenter kan søke om Talent Bridge Scholarship, som kan gi dem en reduksjon på studieavgift på opptil 50%.

  Campusliv og fasiliteter

  CEU San Pablo University har et godt utviklet system med tjenester for studenter:

  • Bibliotek, idrett og frivillige aktiviteter på begge studiestedene
  • Praksiskontorer og karriereveiledning
  • Internasjonal gjestfrihetspakke: anerkjennelse av vitnemålet ditt på videregående, innhenting av oppholdstillatelse for studier, åpning av bankkonto
  • Språksentre
  • Medisinsk og psykologisk hjelp

  Studentsaker og skolelivskontoret administrerer fritidsaktiviteter som tar sikte på å berike skolens liv.

  Vi vil gjerne at du tyr til hobbyene dine i et universitetsmiljø og utvikler nye interesser og relasjoner for å komplettere utdanningen din:

  • Kulturelle aktiviteter- gastronomi, teater, musikk, filmer, opera, reiser, debattklubb, kreativitetskonkurranser, etc.
  • Frivillighetsmuligheter - ideelle organisasjoner og bevisstgjøringskampanjer, aktiviteter for å hjelpe de som trenger det, de fattige eller marginaliserte grupper.
  • Pastorale aktiviteter- åpne diskusjoner, fellesskap, kulturbesøk, retreater, pilegrimsruter, seminarer, debatter, etc.
  • Sportsaktiviteter - vi arrangerer interne konkurranser og deltar i lokale og nasjonale inter-universitetsturneringer.

  Steder

  • Madrid

   Calle de Julián Romea,23, 28003, Madrid

  Spørsmål