Keystone logo
Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Introduksjon

Den Prudentina Association of Education and Culture (APEC), sponsor av University of West Paulista (Unoeste), ble født av drømmen om Agripino lærer Oliveira Lima Filho og Ana Cardoso Maia de Oliveira Lima for å møte mangelen på høyere utdanning i Presidente Prudente (SP ) og region. I mai 1972, disse lærere fulgte med søknaden om tillatelse til drift av HF-fakultetet, Sciences, Letters og Presidente Prudente Education (Faclepp) fra National Board of Education.

Den ble godkjent av Rådet i august samme år, og 3. oktober 1972 president, Emilio Medici Garrastazu, undertegnet dekretet 71190, skaper den første høgskolen APEC, den Faclepp. Det ble deretter gjennomført den første ben av APEC, med 536 kandidater konkurrerer om 350 plasser som tilbys. Den 21. oktober 1972 ble bispedømmets biskop Dom José Gonçalves da Costa levere tiltredelsesforelesning av Faclepp foreløpig i Kristus King College lokalene.

På grunn av de idealer Agripino og Ana Lima og den store etterspørselen etter andre områder av kunnskap, ble i de følgende årene født helse høgskoler: sykepleie, farmasi, fysioterapi, medisin, odontologi, klinisk referert til, og steder som laboratorier og Gym sport. Da fakultetene av Civil Engineering, informasjonsteknologi og mange andre topp kurs. Den høye av Bongiovani Garden (nå University City) raskt dukket kompleks av bygninger som inkluderer campus jeg av Unoeste.

Guidet av kvalitet utdanning og livet, APEC ruvet opp. I 1987 ble født campus II, ved km 572 av Raposo Tavares motorveien i Limoeiro området i Presidente Prudente, med kurs i de områdene av Agricultural Sciences, menneskelige og sosiale Applied. Samme år, en departements dekret 83 / MEC anerkjent Unoeste som universitet - siden det er den eneste private høyere utdanningsinstitusjon i vestlige São Paulo med denne tittelen.

Universitetet samt materialer strukturer, teknologisk og menneskelig, multiplisert alltid med høy kvalitet. Stikk paviljonger, klinikker, Veterinary Hospital, Experimental Farm, laboratoriebygg, agronomiske sentre, husdyr og andre områder for høyere utdanning, forskning og konstant praktisering av statsborgerskap. En annen relevant data: retning av APEC har alltid høyt kompetente fagfolk, mange er en del av undervisningen / administrativt ansatte fra begynnelsen til i dag.

Steder

  • Presidente Prudente

    Rua José Bongiovani, 700 - Cidade Universitária, Presidente Prudente - SP, 19050-920, Brazil, , Presidente Prudente

    Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål