Keystone logo
Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Introduksjon

Universitetet i Paraíba dalen - Univap anerkjent av MEC i 1992, er et samfunn non-profit, undervisning, forskning og forlengelse. Historien om Univap begynte fra 1954 med etableringen av Fakultet for Paraíba dalen lov.

Deretter andre fakultetene har oppstått på grunn av behovene i regionen, hovedsakelig i São José dos Campos, som ble raskt voksende med ankomsten av en rekke bransjer. I dag har universitetet mer enn 40 graduate-programmer i ulike områder av kunnskap, administrert av Law Schools, helsefag, ingeniørfag, arkitektur og byplanlegging, utdanning og kunst og samfunnsvitenskap og kommunikasjon. Som et universitet tilbyr også videreutdanning og Graduate stricto Sensu, seks masterprogrammer og tre doktorgrader.

Den Univap har på Campus urbanova, den største infrastrukturen i University: Institutt for Forskning og Utvikling (IR & D), som gir 44 laboratorier, utstyrt med høy presisjon og nyskapende enheter; Nature Study Center, som samler de Serpentarium, butterfly garden and Nursery medisinplanter og Observatory of Astronomy og romfysikk. Foreløpig har tre campuser, 2 i São José dos Campos (urbanova og Castejón) og en i Campos do Jordao (Platanus).

Steder

  • São José dos Campos

    Avenida Shishima Hifumi, 2911 - Urbanova São José dos Campos - SP CEP: 12244-000 , 2911, São José dos Campos

    Programmer

    Spørsmål