Keystone logo
Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Introduksjon

Ord ved DEAN - BARROS CARLOS Laraia

Desire, i utgangspunktet, takke og prise Gud i sin nåde har gitt meg livets nåde og kraft, fullførte sytti, forutsatt være her sammen med mine kolleger, oppdraget vi har fått. At dette oppdraget, som nå starter, er Gud alltid til stede, og at hans Hellige Ånd opplyse oss og gi oss visdom og ydmykhet til å tjene godt til ansvar, nøysomhet, engasjement og iver til vår University of Sapucai Valley.

På denne anledning, jeg betaler min respekterer til alle som innledes meg i ledelsen av institusjonen og som ga deres uvurderlige bidrag til byggingen helt fra begynnelsen, da en gruppe man venter seg drømmere og gå i oppfyllelse etableringen av de første kursene som ga opphav til vårt universitet .

I løpet av årene, ga hver av som tilbrakte sin avgjørende bidrag, og, skritt for skritt, med utholdenhet, idealisme og selvoppofrelse, var hovedpersonene i vår historie.

Ære og hedre fortiden er mer enn en plikt, men en absolutt nødvendighet, for bare da kan vi leve dette jordet erfaringene og de oppnådde resultater, som vi er arvinger. Den største arven testamenterte til oss er en forpliktelse til samfunnet vi opererer i å tilby en god utdanning for alle som kommer hit søker kunnskap for å bygge sin framtid. Dette engasjementet vil vi ikke inngå kompromisser, det gjør vårt flagg og raison d'être av vårt arbeid.

Et ord takk til professor Benedito Afonso Pinto juni for å godta invitasjonen til å være sammen i dette oppdraget. Hans anerkjent erfaring som lærer og faglig administrator vil være svært nyttig, og jeg er helt sikker på at han vil være ved siden av meg i de beslutningene som vi må ta med kloke råd, hans vekt og hans unektelig kjærlighet for dette universitetet.

Manifest også takke læreren Andrea Domingues Antonio Homer Lærere Toledo Rock og William Newton carrozza, som straks imot mer enn en invitasjon til mitt kall utgjør frontlinjen av administrasjonen, opptar funksjonene til pro rektorene. Vi vil dele øyeblikk av glede og vanskeligheter. Det er mulig at vi kommer over på med motgang, sterke vinder og bølgene. Vi kan høre sanger av havfrue med intensjoner om å gjøre oss synke. Men ikke la oss skyte hindringer, om noen, er å bli møtt og overvunnet. Fagmiljøet og samfunnet forventer at vi skal hardt arbeid, engasjement, integritet, klokskap og engasjement, og dette er det minste vi kan tilby i bytte for tillit til oss er deponert.

Vi ble valgt i regi av "integrering". Vi skal gjøre vårt integrerte arbeid og i harmoni med Foundation Higher Education of Sapucai dalen, som gjennom sin president og styret har vist en Herculean innsats for å snu en økonomisk ubehagelig situasjon uten å gi tilbake øynene og sine handlinger til de mest presserende behovene til vårt universitet. Vi ønsker å foreslå en reell integrasjon mellom sentralenheten og Unit Fatima, samt mellom de ulike kursene som utgjør vår institusjon, slik at det slutter å bli fragmentert i isolerte avdelinger, men at de ulike sektorene har til dialog og fullføre en reell følelse av universitetet. At grunnlaget for universitetet, undervisning, forskning og utvidelse er sammenvevd og er oppfylt i jakten på målene skal oppnås. Men hva veier å følge, slik at denne integrasjonen faktisk skjer? Jeg foretrekker svaret er gitt av den spanske poeten Antonio Machado: "Caminante, no hay måter, se hace camino al andar" - Walker, det finnes ingen vei, er stien gjort ved å gå.

Ansatte og lærere, den mest oppriktige takk for tillitserklæring til oss deponert. Du, innvielsen av hver av entusiasme og fremst å fortsette hovedrollen i vår historie, avhenger suksessen av våre bestrebelser. Vi er sammen i samme båt og bare tar deg til en trygg havn hvis vi er klar over ansvaret til hver enkelt å gjøre sin del, med frimodighet, kjærlighet til arbeid, etikk og respekt for samfunnet å levere barna sine til vår omsorg.

Min kjære, studenter! Du er grunnen til alt dette. Målet med dette universitetet er å gi dem en utdanning som svarer til deres ønske om sosial mobilitet og inkludering i et stadig mer konkurranseutsatt arbeidsmarked. Remembering Paulo Freire, ønsker vi å tilby dem en transformative utdanning, noe som gjør dem møte sine problemer kritisk og reflektert. Du bør ikke være tilfreds med å være en ren støtter denne prosessen, men aktive deltakere i vårt universitet, stolt over å bære og stempling på sine skjorter navnet på UNIVAS. Entusiasmen og spenningen av de unge er de viktigste ingrediensene for å forlate ingen slukkes, lærere og ledere, engasjement og mot til å møte hverdagens problemer. Tillate oss å dele sine drømmer og idealer, oppvåkning våre idealer og drømmer kanskje sover. La oss bli smittet av de unge i deg.

Til min kjære kone og mine barn Marilda Carlos Alexander, Ana Claudia, Ana Carla og Mauricio, mine døtre Ana Luiza og Lidiane, min svigerfamilie Marcelo og Everton, min takknemlighet for den konstante oppmuntring og betingelsesløs støtte. Til mine barnebarn Anna Giulia, Ana Clara og Isabela Maria, takk for å gjøre de gledeligste og bråkete mine sytti år. Det er varmen av hjemmet, den levende med familien, som etterfylle energi til hver morgen på en ny dag, er vi klare til å arbeide.

Jeg utvide min ære og min takk til familiene til mine direkte rapporter, pro-rektorene, som skal i løpet av de neste fire årene for å utøve den gave toleranse for våre fravær.

Uansett, jeg ønsker å takke alle de som æret oss med sitt nærvær og fortelle dem om å vente på oss basert forvaltning arbeid, åpenhet, prinsippene for etikk, overholdelse av lover og regler, og respektere verdigheten til alle som utgjør vår kjære University of Sapucai Valley.

Gud er alltid med oss, og som tillater oss å være sådde fred og harmoni blant alle.

Takk.

HISTORIE The University of Sapucai dalen (UNIVAS) opprettholdes av Higher Education Foundation Vale do Sapucai (FUVS). Den ble grunnlagt den 3. september, 1965, og gjennom hele sin eksistens har trent mer enn 10.000 fagfolk. Det gir utdanning i fagvis nivåer, alltid med sikte på å harmonisere produksjonen av kunnskap og utvikling av ferdigheter til sine studenter med de kravene arbeidsmarkedet. Til sammen er det 16 undergraduate kurs, 33 Utdannet Lato sensu kurs (spesialisering og MBA), 03 master- og 01 PhD.

UNIVAS ligger i byen Pouso Alegre, i det sørlige Minas Gerais, ved bredden av to store motorveiene i landet, den Fernão Dias Highway (BR-381) og Highway Juscelino Kubitschek (BR-459), strategisk område for tilgang til tre store sentre for produksjon og forbruk land (São Paulo, Belo Horizonte og Rio de Janeiro). Byen er fortsatt en av de beste kvalitet indekser av livet i Brasil. Det er en industriell, kommersiell og pedagogisk senter og ligger i nærheten av Hidrominerais Resorts, Circuito das Malhas og elektronikk Valley.

En stor fordel med utdanning som tilbys av UNIVAS i helsevesenet er å ha et universitetssykehus. Sykehuset das Clinicas Samuel Libânio (HCSL) er en referanse til 54 kommuner i Sør-Minas Gerais og serverer en anslått befolkning på over 2 millioner og 600 tusen mennesker. www.hcsl.edu.br UNIVAS. Excellence in Teaching. Training for Life.

Steder

  • Pouso Alegre

    Av. Cel. Alfredo Custódio de Paula, 320 CEP 37550-000 | Pouso Alegre | MG, , Pouso Alegre

    Programmer

    Spørsmål