Keystone logo
Universidade Ibirapuera (UNIB)

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Introduksjon

For over 40 år, den Ibirapuera Universitetet tilbyr et solid fundament av erfaringer i det siste, dagens virkelighet praksis og oppmerksomhet til fremtidige muligheter for å trene sine fagfolk.

Målet er å utdanne ledere: de som er i stand til å oppfinne endring og foreslå løsninger.

De års historie viser at tusenvis av studenter, ansatte og lærere er involvert i en innovativ pedagogisk prosjekt og fokusert på opplæring ledere, basert på markedskrav og sosiale verdier.

Eksempler som attest til pedagogisk fortreffelighet tilbys av Universitetet Ibirapuera florerer. Disse inkluderer investeringer og insentiv gjort til området av akademisk forskning, en av bærebjelkene i universitetets virksomhet. Institusjonen holder grupper dannet av sertifiserte lærere forskere fra National Research Council and Technology (CNPq).

Vi kan også markere masterkurs i Law and Dentistry, begge anbefalt av Capes.

Det er fortsatt mulig å snakke om samfunnsansvar ved å tilby gratis omsorg til lav inntekt folk i klinikkene ved Universitetet.

Understreker Ibirapuera universitetets bekymring med dannelsen av student, kan vi nevne at institusjonen investerer i nyskapende undervisning og tilbyr studenter så vel som lavere kurs, teknologiske fag og utvidelse med tverrfaglig visjon av humanistisk og allmennutdanning.

Enten det er også leder for sin fremtid. Universitetet Ibirapuera er klar til å hjelpe deg å sikre faglige og profesjonelle liv suksess.

Steder

  • São Paulo

    Av. Interlagos, 1329 - Chácara Flora, São Paulo - SP, 04661-100, Brazil, , São Paulo

    Spørsmål